Варненското ларго пропадна (снимки)

18.07.2019 / 18:38 8

Снимки: Moreto.net

Пропаднала е част от настилката в централната пешеходна зона във Варна, видя репортер на Moreto.net. Поне два метра от настилката с клинкер, която наредиха преди 3 години, е хлътнала в пешеходната част около хотел "Черно море" посока Морската градина.


Преди три години бе положена новата настилка, като преди това бе извършена смяна на водопроводната система под ларгото, както и подземните трасета на комуникационните компании и електрическата мрежа, припомня Moreto.net

Обновяването на варненското ларго бе изпълнено по проект „Естетизация и модернизация на главни пешеходни зони и зони за обществен отдих на гр. Варна" по Оперативна програма „Регионално развитие". 

За пропадането на настилката Николай Пашов, директор на фирмата изпълнител „Хидрострой”, разбра от медията.

Ще бъде изпратен човек на място, който да провери сигнала, Общината също трябва да се сезира, коментира Пашов, ако има наличие на някакви дефекти те ще бъдат коригирани. Няма да е удачно да затворим централната част за ремонтни дейности, но как ще се действа ще стане ясно след оглед от специалисти, стана ясно от думите му.

Втори ден камиони преминават по същото ларго, установи Moreto.net.

Извършва се почистване с водна струя от камиони с вода на почистващата фирма ЗМБГ в отсечката от Севастопол до входа на Морската градина. В края на миналата година пък след ВиК авария вода бе заляла пешеходната зона на бул."Сливница". Дали дефектът по настилката е вследствие на това, или на нещо друго - предстои да разберем.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
Atna (преди 11 месеца)
Рейтинг: 5206 | Одобрение: 2236
Тези и най-елементарните неща не могат да направят. Хидроидиоти.
7
21
Tито (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14806 | Одобрение: 1846
Сефте........за първи път се случва.....
8
1
ас (преди 11 месеца)
Рейтинг: 39244 | Одобрение: 12049
некси поне погледни снимката преди да пишеш глупости.
8
2
гарфилд (преди 12 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Портних,след първата година,смени некадърниците с други.Тези другите са били по-добри с половин идея,защото майсторлъка им издържа 3 години.Ухилен
11
6
ас (преди 12 месеца)
Рейтинг: 39244 | Одобрение: 12049
некси ето една издънка дето я преправихте 30 пъти и пак нищо не направихте.
21
3
Пешо от Виница (преди 12 месеца)
Рейтинг: 51070 | Одобрение: 19480
Мили те ми! Фирмата ,която  е спечелила търга за този ремонт да вземат да си хвърлят дипломите/ а може и да нямат?/. Пак добре , че е издържала улицата до третата година.Почнахме и на това да се радваме.....Щял да изпрати човек да види? Абе, то цял град  го видя и разбра, само ти още не знаеш? Еми вземи да си дотътриш дупето и виж сам!Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама