Варненци заливат "Петел" със сигнали за разрухата в града: Стига пиар и реклама на кмета с пари от нашите данъци! Ето я истината

07.08.2018 / 15:00 14

Варненец се свърза с "Петел", за да изкаже възмущението си относно състоянието си на две големи и много посещавани детски площадки. Ето какво написа той, прилагайки и снимков материал:

"В потвърждение на ширещата се разруха в града, Ви изпращам снимки от детската площадка в градинката между ул. "Русе", Синия пазар и филиала на театъра. Община Варна е информирана от мен преди около 2 седмици, но до момента не са взети никакви мерки.

Почти всички съоръжения на площадката са счупени – боята е излющена и я няма, липсват дъски, скъсани са въжета, има остри ръбове, съоръжението „КОРАБ“ се клати сервизно и е пред падане. Освен това в центъра на площадката има едно високо дърво с големи сухи клони, които могат  по всяко време да се стоварят върху някое дете. На площадката ежедневно играят много деца и е само въпрос на време някое от тях да пострада сериозно. Освен всичко друго няма да е лошо въпросната площадка да се премита поне по 3 пъти в седмицата.

Ситуацията е същата и на голямата детска площадка до тенискортовете в морската градина много от съоръженията са счупени и съвсем скоро някое дете ще пострада сериозно.Там от поне месец две счупени съоръжения бяха демонтирани и не са монтирани обратно. Явно се действа на принципа НЯМА ЛЮЛКА/СЪОРЪЖЕНИЕ, НЯМА ПРОБЛЕМ. 

Струва ми се обаче, че след като са прибрани едни пари, трябва да се носи отговорност и некачествените работи да бъдат поправени.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
2
владо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 3948 | Одобрение: 2358
Всеки трябва да отговаря за собствеността си и да я пази. Не ме интересува дали са изпочупени от тийнейджъри.Това е собственост на общината и тя трябва да вземе нужните мерки за да опазва собствеността, а с това  и децата ни. Ако общинарите и полицията си вършеха работата, тийнейджърите нямаше да рушат.С елементарни мерки тези посегателства могат да бъдат спрени-общинска полиция вместо да се чеше по цял ден да вземе да  обикаля, да проверява непълнолетните за лични карти, да ги прибира когато чупят общинско имущество и да иска възстановяването му от родителите. Всяка вечер след 22.00ч  в морската градина в частта от  казиното, през планетариума и аквариума до военно морския музей, е пълно с 13-14 годишни момчета и момичета, които пият алкохол, пушат треви и след това почват да чупят. Ако общинарите и полицаите малко се потрудят и 2 седмици всяка вечер се правят проверки, прибират се обитателите на гореизброените места  и се глобяват родителите им, нещата ще влязат много бързо в релси.Да, ама в тая работа няма келепир и за това никой не я върши. Не е по различно и на Шишкова градина, по известна като къщата на пияниците, за която общината смята да инвестира 1,4 милиона лева. Гарантирам, че и този златен ремонт ще издържи не повече от 6 месеца.После отново разруха.
24
4
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 51844 | Одобрение: 27819
Не плюй Варненци Алисо а си ходи на село . аман от пиари на тоя кмет. нищо не е свършил за града. всичко се прави некадърно и некачествено и е от нашия джоб. да не е извадил нещо от джоба да оправя улици . пълна мизерия е
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
26
4
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 51844 | Одобрение: 27819
навсякъде по света чупят и рушат просто там всичко се подновява. ние нали не спираме да плащаме данъци. или ако искате еднократно да ги плащаме и да спрем
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама