Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

10.06.2019 / 12:58 11

снимки: читател 

След като варненци масово скочиха срещу абсурда "зелената" разделителна ивица на новия бул. "Левски" да се асфалтира, явно решението е преосмислено. Сега нахвърляния асфалт се маха и на мястото се насипва пръст. 

Това съобщи за "Петел" наш читател, който проложи и снимки. Ето и неговия коментар по темата: 

"Това е разделителната ивица на "новия" булевард "Левски".  Първо я асфалтираха, после я затрупаха с чакъл, трамбоваха, а сега вадят чакъла. И ви моля да не ми обяснявате как всичко това било за сметка на фирмата-строител. Защото, докато собствениците и стават все по богати, този булевард ще ги плащаме всички ние. И децата ни, че и внуците..."Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
13
25
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12278 | Одобрение: 6583
Чудя се всички ли от ГЕРБ са малоумни крадци или просто плащат стотинки на тъпанари, за да пишат глупости по сайтовете? Всъщност, като прочета малко коментари в защита на партията, спирам да се чудя. И двете ми предположения са верни- първите строят некачествено и усвояват ежедневно, а вторите са малоумници, наети срещу жълти стотинки да ги защитават по сайтовете с писане на обиди и простотии. Явно толкова е капацитета и на първите и на вторите. Вземете си направете партиен сайт gnus.bg и се възхвалявайте на воля един друг.
2
5
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Цъкнах.Разгледай viale enrico fermi,в Милано.Много прилича на бул.Портних.Виж пак там и viale fulvio testi.
15
21
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12278 | Одобрение: 6583
А неравностите и вълните по бул. "Левски", в частта му между ХЕИ и кръговото на "Чайка", кога ще бъдат поправени? Аааааааа забравих, бул. "Левски" още не е въведен в експлоатация, но след приемането му от комисията (барабар с всичките му дефекти) ще почнат платените ремонти, а варненци ще плащат докато спят
4
7
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Не съм много сигурен.Защо по бул.Владислав,разд.ивица е озеленена?
18
6
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Малоумна работа.Асфалтираха разделителната ивица,после ще махат асфалта и ще озеленяват.:wassat:Защо направо не озелениха разд.ивица?А колегата милан,искам да го питам,къде по белите страни е виждал,асфалтирана разделителна ивица?Изплезване

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама