Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

10.06.2019 / 12:58 12

снимки: читател 

След като варненци масово скочиха срещу абсурда "зелената" разделителна ивица на новия бул. "Левски" да се асфалтира, явно решението е преосмислено. Сега нахвърляния асфалт се маха и на мястото се насипва пръст. 

Това съобщи за "Петел" наш читател, който проложи и снимки. Ето и неговия коментар по темата: 

"Това е разделителната ивица на "новия" булевард "Левски".  Първо я асфалтираха, после я затрупаха с чакъл, трамбоваха, а сега вадят чакъла. И ви моля да не ми обяснявате как всичко това било за сметка на фирмата-строител. Защото, докато собствениците и стават все по богати, този булевард ще ги плащаме всички ние. И децата ни, че и внуците..."

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Смотан сайт (преди 6 дни)
Рейтинг: 1928 | Одобрение: -197
Кокошки, я да питам, понеже ми изтрихте едно мнение, относно рязането на новия асфалт на бул. "Съборни" с цел маркиране на пишман-велоалеята: тук поне в час ли сте защо първо са асфалтирали разделителната линия, или да дам жокер 50:50?! :wassat:
Истината право в очите
13
14
владо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9943 | Одобрение: 6103
Чудя се всички ли от ГЕРБ са малоумни крадци или просто плащат стотинки на тъпанари, за да пишат глупости по сайтовете? Всъщност, като прочета малко коментари в защита на партията, спирам да се чудя. И двете ми предположения са верни- първите строят некачествено и усвояват ежедневно, а вторите са малоумници, наети срещу жълти стотинки да ги защитават по сайтовете с писане на обиди и простотии. Явно толкова е капацитета и на първите и на вторите. Вземете си направете партиен сайт gnus.bg и се възхвалявайте на воля един друг.
2
5
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 12411 | Одобрение: 5591
Цъкнах.Разгледай viale enrico fermi,в Милано.Много прилича на бул.Портних.Виж пак там и viale fulvio testi.
19
27
ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7443 | Одобрение: 1748
Владко говно гладко ! Какви неравности те гонят тебе посред бял ден Ухилен Това да не ти е тавата в която да ловиш рибки на гола пишка ? За участъка който толкова те притеснява няма да го ремонтират с твоите парички защото ги нямаш и никога няма да ги имаш защото си изцъклен лумпен тоест мухлю . Това е роновирана отсечка . Ще рече че само се подменят комуникациите и горното строене . Всичко останало от долу като основа и насипи си е от време кога Бай ти Тошо ни учеше как да крадем а не да строим ! Ухилен Пери една чикия за отпускане на нервната система и да не ти пука че друса
Бившият на Деси Радева , депутат от БСП и член на изпълнителният комитет на БСП със скандално минало . Подсъдим по знаковото дело за "Софийски имоти" и оправдан по изтекла давност !
23
20
milan_gl (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7526 | Одобрение: 3336
Защото "владислав" е строен когато си бил на баща си в ташаците а той не е имал акъл да види как се строи зад желязната завеса ! Има нови стандарти за строителство в градска среда в които аз не съм специалист . Скоростен път и елементи на безопасност . Отвори една снимка в гугъл на някой европейски град със скоростен път а не алея за разходка на инвалиди ? Какво има да се убеждаваш , цъкай и гледай . :silly:
15
10
владо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9943 | Одобрение: 6103
А неравностите и вълните по бул. "Левски", в частта му между ХЕИ и кръговото на "Чайка", кога ще бъдат поправени? Аааааааа забравих, бул. "Левски" още не е въведен в експлоатация, но след приемането му от комисията (барабар с всичките му дефекти) ще почнат платените ремонти, а варненци ще плащат докато спят
4
7
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 12411 | Одобрение: 5591
Не съм много сигурен.Защо по бул.Владислав,разд.ивица е озеленена?
21
17
milan_gl (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7526 | Одобрение: 3336
Навсякъде ! В градска среда това е задължителен елемент от гледна точка на безопастност и обслужване ! Ботевградско шосе да не е джунгла за която ти такива като теб претендирате ?
18
6
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 12411 | Одобрение: 5591
Малоумна работа.Асфалтираха разделителната ивица,после ще махат асфалта и ще озеленяват.:wassat:Защо направо не озелениха разд.ивица?А колегата милан,искам да го питам,къде по белите страни е виждал,асфалтирана разделителна ивица?Изплезване
19
40
milan_gl (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7526 | Одобрение: 3336
Луда работа ! Общината ще се съобразява с някакъв хахо дето го влечали тревичките . Ще караш ти със 100 км и ще се любуваш на тревичките . Малоумници  ! А кой ще ги подържа тази лехи на това натоварено трасе или ще ги заебем да избоят тръни и дървета . Отвратен съм от селенията в този град . А бе искаш траволяци ? Иди си на село и паси Нинджа

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама