Във Варна направиха тротоар до детска кухня за майки с колички, колите го превзеха

10.12.2019 / 11:29 7

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимки: Катерина Кръстева 

За възмутителна ситуация, която се повтаря всекидневно съобщи варненка. Тя изпрати до „Петел“ снимки на безобразно паркирани коли на тротоар, който е направен наскоро, за да могат майките с колички да стигат до детска кухня.

Ето какво разказа Керина Кърстева, която изпрати снимки на положението около детската кухня: „Пиша ви във връзка с много неприятна ситуация с неправилно паркирали коли ежедневно в близост до Детската кухня на Ул. „Карамфил“. Наскоро ремонтирания тротоар вече се превърна в паркинг и ние майките с колички няма как да стигнем до кухнята за да вземем храната на децата си.

Налага се да се движим по доста оживената улица, с което застрашаваме живота и на децата си и нашия,защото многократно се създават опасни ситуации с преминаващите автомобили по улуцата. Там всекидневно минават над 300 майки с колички и няма как да стигнат до кухнята.“

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 41457 | Одобрение: 15187
Съгласен съм с Крис.За по-лесно на майките,ще е вместо кирка,да ползват ключовете си.Те също оставят гадни белези по боята.
8
2
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Уйо....съгласен съм напълно с тебе, но има и друг начин......Малко жесток, но чух, че работи и е ефективен, за разлика от обаждането до КАТ, на които им дреме на оная работа.....Майките да си носят по една кирка.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
1
Mitko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2833 | Одобрение: 578
Така е, когато в града няма никакво транспортно планиране и стратегия. Това са последствия, но никой не иска да се бори с причини: в града просто няма удобна алтернатива на кола.
3
3
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21727 | Одобрение: 6877
Няма къде да спре? Ами никой не ви е задължил да имате кола, още повече по 2-3. Като няма къде да спреш или нямаш гараж - няма да имаш и кола! Ще вървиш пеш или ще ползваш градски транспорт! Още повече че всички селяндури като се преселиха във Варна, помъкнаха и бараките си с тях. Сега и за тях трябва да се осигурява място! 
7
1
Уйо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 37724 | Одобрение: 8024
С Петел не става. Става с ежедневно звънене в съответното районно. Може и на 112, но те ще препратят сигнала до районното. Другото е пускане на сигнал до районното кметство и вземане на входящ номер.
9
1
gugutka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50943 | Одобрение: 22348
Няма кой да ги глоби, за това паркират така малоумно.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
8
2
хехе (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2872 | Одобрение: 1482
Ами това е Варна... град без никакво планиране. В Цветния няма къде да се спре, то е ясно. ама и тези, които паркират така са крайно смотани. Колчета слагай, кмете, колчета... иначе никакви сини, зелени и пембяни зони няма да оправят положението. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама