"Възраждане“ и ИТН предлагат референдум за запазване на българския лев

10.07.2024 / 11:41 8

Кадър Ютуб

"Възраждане" и "Има такъв народ" предлагат провеждането на референдум за запазване на българския лев до 2043 г. Предложението ще бъде внесено в деловодството на Народното събрание, обявиха Цончо Ганев от "Възраждане" и Тошко Йорданов от ИТН, съобщи БНТ.

На въпрос защо предлагат срока 2043, от "Възраждане" отговориха, че такива са разчетите.

От ИТН уточниха, че са "за" присъединяването към еврозоната, но когато България е готова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
Уйо (преди 5 дни)
Рейтинг: 43927 | Одобрение: 7947
Бъртане, даваш левчета, но пазаруваш в евро. Всички цени в бълтария са формирани на база евро.
3
0
Burton (преди 1 седмица)
Рейтинг: 18362 | Одобрение: 3097
трябва да си изключително некомпетентен, за да тръврдиш, че щом сме "вързани с еврото" нищо нямало да се промени... Явно нямаш идея какво е валутен борд и каква роля играе. Очевидно също така нямаш идея каква е ролята на БНБ относно минетарната ни политика и каква би била ако влезем в еврозоната. Нямам никаво намерение да те образовам, но ще те попитам: съвпадение ли е, че също така си прост русофоб?
4
0
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359424 | Одобрение: 59744
Кроне, като човек отдавна напуснал България и живеещ в Испания си загубил връзка с действителността.....Поне 60-65% от българите не са платежоспособни, има повече от 2 милиона пенсионери и друг голям процент работещи за жълти стотинки.....Няма да издържат и ще настане разруха, която не ибе богатите....Не забравяй, че в България няма средна класа да поеме товара.....Има бедни и богати....Това е положението....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
5
cron1 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 91264 | Одобрение: -9091
И защо ви е страх от еврото, като от 1997 г. сме свързани с него?!? Абсолютно нищо няма да се прпмени, глупаци! Ще се улеснят преводите от чужбина и няма да има нужда да ги обменяте...:'(:dizzy:Болест
Марио Кроненберг
3
1
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 359424 | Одобрение: 59744
Тези които не излизат в чужбина са поне 60-70%, т.е. приемането на еврото е в полза на малцинството, най-вече в София....Лошото е, че дори пенсиите и зплатите да се преизчислят правилно, цените в този башибузушки свят ще скочат.....Няма такава корупция в Европа като българската.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
2
kjk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 62006 | Одобрение: 8046
Който не излиза в чужбина ще бъде затруднен с използването на еврото,който излиза ще бъде облекчен!!!Намусен;):wassat:От друга страна изкуственно надуване на цените ще лъсне и няма да е в такива размери!!!Болест;):dizzy:Валутния борд ще стане безмислен!!!;)НамусенУсмивка
1
2
Burton (преди 1 седмица)
Рейтинг: 18362 | Одобрение: 3097
уйо, аз лично всеки ден пазарувам с левове. Пазарувам и с евро, но това не е причина да искам да пазарувам САМО в евро. Също така най-големите ганьовци в момента неистово настояват да приемаме еврото, като зад това седят главно комплескарски претенции за "европейщина". Въпросът с еврозоната е най-малкото спорен и редица адекватни анализатори, финансисти и т.н. ни съветват да не предприемаме такава драстична стъпка. За палавниците и те са "ганьовци", но това е очаквано. Интересно ми е защо Великобритания така и не пожела Еврото като беше член на съюза. Или примерно Полша и Дания? А че възраждане и итн действат популистки е ясно. 
1
4
Уйо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 43927 | Одобрение: 7947
Възраждане и ИТН 101% набират популизъм за следващите извънредни избори. Бай Ганьо го е страх от еврото, макар всеки божи ден пазари с него.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама