Велислава Кръстева за смъртта на Милен Цветков: Преди четири години и аз бях пътник, след като блъснаха колата ни

23.02.2021 / 17:03 5

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър NOVA NEWS

Преди четири години, горе долу в същото време, на 4 март по време на предизборната кампания и аз пострадах по време на катастрофа. Аз бях пътник, след като колата ни беше блъсната от шофьор поради несъобразена скорост и съвсем естествено, всяка такава тема в мен предизвиква лична, и съгласете се изключително неприятна емоция. А това, което се случи с Милен Цветков, е ужасно.

Така Велислава Кръстева от ДПС започна коментара си за войната по пътищата в "Пресечна точка" по NOVA NEWS.

Въпросът е обаче, големият въпрос, дали може само с промени в закона да борим войната на пътя, която е следствие на натрупвани дефицити, и по отношение на възпитание, на култура, по отношение към другите участници в движението, която всъщност дава и това чувство за безнаказаност на такива шофьори, като въпросния водач, и на всякакви други участници в ПТП-та, допълни Кръстева. 

Това, за което много сме разсъждавали като партия, и как да се направи най-дълбоката и възможно най- началната възможна превенция на това, а това означава възпитание, възпитание и възпитание от най-ранна детска възраст. Още в детската градина дечицата, след това началните училища, и то не по съвместителство класната, която иначе е по пеене, да им поговори малко за безопасността на пътя, а нарочни и специални учители, които да се занимават с това. Разбира се, възпитание в семейството на нулева толерантност, възпитание, което означава да гледат родителите си как се държат на пътя, и това е един много широк кръг, който докато не се затвори и не се натрупва с години израстването на едно цяло поколение, което да бъде възпитано по друг начин, ние ще бъдем свидетели на такива мрачни събития и черна статистика, каза още Кръстева.

Познавах Милен Цветков, гостувала съм му многократно. Това е ужасно, дали става въпрос за политик, журналст или обикновени хора, никой не бива да губи живота си по този начин, завърши Велислава Кръстева.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
милен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 18978 | Одобрение: 2458
 Абе Сигнал, не се прави на толкова анонимен, обясни как нейният шофьор е предизвикал катастрофата.
1
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 59488 | Одобрение: 8013
Миле,Местан не отне предимство,а просто натресе човечеца странично и го прати  в дерето.Често минавам от там и ми егадно,няма помен,не е като на туркян чешма... 
2
0
милен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 18978 | Одобрение: 2458
 Еничари, кажете нещо за Местан, той не трябваше ли да се одупва поне 7-8 годинки на Бай Ставри, все пак отне предимството на друг шофьор и уби детето му, може даже да е бил и леко почерпен, на 1,5 промила. 
1
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 59488 | Одобрение: 8013
Жалко че съдбата не ги размени.Една духовна перврезия срещу един смел човек...Ех Боже!...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама