Виктор Папазов: Ние сме колония. Г-н Борисов официално го призна. Има го видеото в Ютюб

30.06.2020 / 21:25 2

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: Телевизия 7/8

Логиката на колониалната администрация, е просто така целенасочено да лумпенизират, опростачват. Ние сме колония, как да не сме колония. Възможно ли е в една суверенна държава, две примерно германски фондации да направят политическа партия и да я държат 11 години на власт. За ГЕРБ говоря, г-н Борисов официално го призна, има го видеото в Ютюб.

Това каза в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8 Виктор Папазов, създател на Българската фондова борса.

Говири се, че първото правителство на СДС е Отворено общество. Там е една гояма сделка между част от партийния елит, тогава на БКП, който сключва сделка със Запада, с новите господари, и така тръгна този сбъркан преход, затова сме на този хал. Тука целенасочено се унищожава образование, целенасочено ни продават лоша храна, за да тровят и разболяват, целенасочено имаме лоши условия на живот, за да може най-кадърния човешки материал да се махне, да се реализира, щото им трябва там, не им трябва тук, но това е логиката на управление на колонията, допълни Папазов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Пешо от Виница (преди 2 седмици)
Рейтинг: 51428 | Одобрение: 19558
Още колко факти трябва да излизат за да се разбуди този народ? Че да ви се чуди човек! Нима ви е хубаво да ви управляват бандити? нима ви е добре да ви унижават, да ви плюят и подритват? Нима ви е хубаво ,когато децата ви заминават с еднопосочен билет за чужбина? Нима се чувствате щастливи да умирате и да няма близки ,които да ви погребат? Да няма кой да ви изпрати ,защото децата ви са надалече? Е, помислете поне за една минута!!! И изправете приведения гръб! Изправете се ,бе хора! Вие сте родени свободни и поне умирайте свободни!!!
0
7
стоян (преди 2 седмици)
Рейтинг: 3419 | Одобрение: -7756
баце, дори и колония да е   щом е платено и се плаща редовно - няма ядове цървук

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама