Виктор се ядоса много в ефир и избухна

13.12.2021 / 10:48 12

Кадър: "Нова телевизия"

Голям скандал в ефира на Нова тв.

Водещите на "Нова Телевизия" Виктор Николаев и Мирослава Иванова се подразниха от теориите на адвокат-антиваксър, който говори за ваксините и зеления сертификат в студиото на сутрешния блок.

Адвокатите Виктор Костов и Пламен Таушанов обсъдиха трябва ли в Народното събрание да се влиза след имунизация, преболедуване или антитела. 

"Депутатите да не влизат със сертификат в Народното събрание е поредната акция на т.нар. опозиция да бойкотира правителството още от първите дни. Това е едно политическо говорене, което няма никаква правна и медицинска логика”, заяви адвокатът Пламен Таушанов от Асоциацията за закрила на българските пациенти пред Нова телевизия.

По думите му трябва парламентът да изисква от всички влизащи зелен сертификат.  „От юни тази година в Европейския парламент се влиза със сертификати. От ноември е задължително дори и за посетителите”, каза още той.

„Това е фундаментален проблем, защото в Европейския парламент се влиза със сертификат, но има заведени дела от парламентаристи срещу тази дискриминационна практика”, каза от своя страна адвокатът Виктор Костов.

„Зеленият сертификат е противоконституционен, дискриминационен и унижава човешкото достойнство. Аз съм адвокат, но държа на човешките права”, добави той и допълни, че има 20 клиенти, с които завеждат съдебни дела. 

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев опонира, че зеленият сертификат вече служи като втори паспорт и попита защо не се протестира срещу документите за самоличност, където ни взимат личните данни и ни снимат.

Виктор Костов пък заяви, че клиентите му имат право на живот и че ваксините са "експерименталните инжекции", които нарушават правото на живот: "Мога да ви покажа документи от изследване на Пфайзер, според които изследването продължава и от 42 000 ваксинирани 12 000 души поне са с летателен изход. Адвокат Райнер Фулмич води дело срещу ваксините". 

Водещият на предаването прекъсна адвокатът с думите: "Достатъчно. Говорите пълни глупости, лъжи и простотии. Аз по-налудничаво изказване не съм чувал". Николаев поиска от адвоката да покаже документи, за да потвърди думите си, и допълни, че ако е знаел, че ще говори лъжи, е нямало да го покани. 

Адвокат Костов обаче каза, че "медиите, които трябва да дават алтернативна информация", лъжат: "Вие сте пропагандно предаване. Данните са във видео в интернет". 

"Все едно, че слушам лидера на "Възраждане", който говори пред парламента с едни полуистини, които целят манипулиране, а с тези полуистини си увеличиха процентите и влязоха в парламента. Съдът на ЕС отхвърля подобни теории за отмяна на зеления сертификат. Някой, че има клиенти - няма лошо, но какво от това. Защо колегата не казва, че заповедите на Кацаров малко трудно се реализират. По-важното е да не внушаваме как ваксините са иновативни, как са експериментални, обясни адвокат Таушанов.

Таушанов допълни, че Костов говори "хуморески" и клиентите му се "връзват на приказките".

Водещият Виктор Николаев поиска Костов да докаже думите си с документи. "Когато някой се изцвъка с такова твърдение, трябва да го докаже", каза още той и се извини на Таушанов за гостуването на другия адвокат. Другата водеща - Мирослава Иванова, заяви, че не разбира как може адвокат да плаши по този начин.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 357500 | Одобрение: 59225
Мисирката всъщност е патка....А като и вдигнеш перушината отзад, виждаш обикновен кокоши гъз......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
1
Нане (преди 2 години)
Рейтинг: 30482 | Одобрение: 5417
Мисирката викторчо дали е ходил до банкя и той
3
1
inkka (преди 2 години)
Рейтинг: 475 | Одобрение: 20
Журналист който не приема никога чужди мнения и зачита само неговото не е журналист а срам за медиата!
isss
3
1
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Този викторчо неколаев не може да си здържа нервите и не за първи път си позволява да крещи и да обижда гост за това че не е на неговото мнение и за това е за изгонване от герберската телевизия.Не може журналист да си мисли ,че телевизията му е бащиния и да нарича гостите в студиото лъжци когато му се цитират официални документи от европарламента.
3
1
Янка Димовски (преди 2 години)
Рейтинг: 2101 | Одобрение: 376
Тоя Николаев е такъв смотан послушко-каквото му каже и го прави!Ваксинирай се- и Виктор се ваксинира,Усмихвай се-усмихва се,..след време скочи от моста-скача, сложи си чип-слага си...толкова ли нямат собстверо мнение тези хора,та някой от някъде си им казва и те изпълняват!Толкова ли безволеви хора са се навъдили последните 30-40 години?Нямат ли глава на раменете си,че някой друг да мисли и да взема решения вместо тях?Това е нелепо!И като чуе Виктор мнение,което е различно от масовото и веднага заклеймяват човека ,като конспиратор,ненормален...същот беше и с интервюто на Коцето Възраждане!За тва вече не ги гледам!Сутрин новините почват с бриене на трупове...:unsure:Гняв:dizzy:
6
1
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 93969 | Одобрение: 1454
Водещите направо озверяха, когато се чу различно мнение в студиото освен обичайните призиви за бодене. Явно ще им резнат от заплатите, че са го допуснали.
1
1
Голям праз (преди 2 години)
Рейтинг: 37116 | Одобрение: 6291
Петкото, ваксините срещу холера се биеха на 6(шест) месеца!!! Ако минат 2(две) седмици след крайната дата, процедурата беше 2( две) ваксини през 1 (една) седмица!!! В момента задължителна е ваксината срещу жълта треска ( поне за пътуващите на кораб)!!! А знаеш ли, благодарение на кого, самолетите увеличиха трасетата си над България?!?!?!? Чия е конспирацията?!?!?!? Петкото, мога да те "светна"!!!
2
8
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Преди пандемията се боцкаха преди грипните епидемии през есента, но това не е 100% гаранция, че няма да се разболееш, по скоро го правят, за да го карат по леко без усложнения, както и сега при ковид.
3
1
2134 (преди 2 години)
Рейтинг: 2429 | Одобрение: 509
"Всяка година нов щам и нова ваксина. Хората се боцкаха без да си мислят за конспиративни теории..."  На всеки 3 месеца ли ? или веднъж годишно и то който иска ,а не задължително или "доброзорно" ?
1
11
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
петково, кажи тогава преди да се появи ковид как са разработвали всяка година ваксини за грип? Всяка година нов щам и нова ваксина. Хората се боцкаха без да си мислят за конспиративни теории...
9
3
петково (преди 2 години)
Рейтинг: 10246 | Одобрение: -2634
Нагло е тези "субстанции" или по-скоро препарати да се наричат ваксини. Когато си биеш ваксина, тя остава или за цял живот или поне за 10 тина години. И най-важното дава 100% гаранция, че няма да се заразиш. Какво означава, че трябва да си биеш от тези "ваксини" през 3 месеца? Или, че това, което си си вкарал не те предпазва от следващия щам? Свидетели сме на голяма световна измама от страна на медици и фармацевти, които умишлени нарекоха тези слаби лекарствени средства  "ваксини" с цел да подлъжат населението и да заклеймяват всеки, който не е съгласен с тях. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама