Виолета Сечкова отговори на Христо Иванов за спалнята на Борисов с писмо до съпругата Йорданка

17.01.2021 / 12:20 17

Снимка Фейсбук, Виолета Сечкова

Христо Иванов, който намекна за Мата Хари в спалнята на премиера получи отговор от Виолета Сечкова - бившата тв водеща, която стана почетен консул на Република Корея в Пловдив с решение на правителството. Тя  разпространи отворено писмо във фейсбук, в което се обръща към всички български майки и съпруги и в частност към съпругата на Христо Иванов – Йорданка, пише offnews.bg.

То е в отговор на статуса в социалната мрежа на председателя на „Да, България“, в който се съдържаха намеци, че именно тя е Мата Хари, снимала в спалнята на премиера Бойко Борисов.

Публикуваме го в пълен текст: 

Отворено писмо

От една възмутена жена, майка и съпруга

До
Всички български майки и съпруги
и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.


На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

С уважение:
Виолета Сечкова

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 22130 | Одобрение: 3350
То вече е модерно и всички станаха моралистки със семейства, разни златки и други патки да не ги изброявам . Катериха се за пари по всякъкви кожени предмети от с начална цена от 1лв. и боза до няколко хиляди и "положение в обществото и политиката".
2
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 189646 | Одобрение: 13581
Може да е курва, но е курва с морал, със семейство и съпруг...Ето.....сеща се отвреме навреме за тях.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
4
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 22130 | Одобрение: 3350
Гнусна работа! Курвата си е курва.Нали и плащат и с тези пари си храни егото на мисирка,а сега недоволна и морална.Как да и кажат може би Жана Дарк-Сечкова?
1
3
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 40270 | Одобрение: 9650
@12321  Усмивка  Ти тъп ли си.... или на тъп се правиш? "В случая, Сечкова просто изказва мнение, обръща се като жена - към жена. Да види на Ристьо жена му, колко струва мъжът й." 2 майки. 2 жени. 2 съпруги. ""Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.:getlost:  Към комплексираното низше същество Ристьо ли да се обърне? Ами излишно е. С подмятанията си и посредствените си и елементарни изказвания срещу жена, за да се направи на интересен, Ристьо показа колко струва. Оттам насетне е излишно жена да разговаря с такъв "мъж". Хубава вечер ти пожелавам. 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
1
2
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 16226 | Одобрение: 4761
Ще се опитам да ти то обясня по просто - КАКВО НАПИСА ЖЕНАТА НА ХРИСТО ЗА СЕЧКОВА??? Защо Сечкова трябваше да я намесва? Още едит твой цитат - "Да види на Ристьо жена му, колко струва мъжът й. " Еййй, такива се бяхте, такива си останахте - ПАРТИЗАНИ...
3
3
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 189646 | Одобрение: 13581
Първо, не се знае дали е тя....Второ и да е тя, трябва да и благодарим за снимките взривили цяла България.....А ако е тя наистина, явно добре се е справила с Тиквата, за да спинка като къпан.....Не е първата, няма и да е последната, тръгнала да прави кариера с гащичките в ръка.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
4
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 40270 | Одобрение: 9650
@12321  Ухилен  Нищо не отговаряш с този отговор "Какво общо има жената на Ристьо?"..... нищо. В случая, Сечкова просто изказва мнение, обръща се като жена - към жена. Да види на Ристьо жена му, колко струва мъжът й. Сечкова нито интрига е започнала, нито нищо. Таз' елементарна ПОМИЯРЩИНА я започна именно Ристето. Аз например съм против ГЕРБ и Боко, но съм твърдо против хулите и подигравките които се изсипаха по адрес на онази в Барселона и детето й. :getlost: Не е мъжко, не е правилно. Ама нищо, никой не е отменял закона на бумеранга. Както Сечкова завърши писмото: "Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена."  ;)  Което е много точно казано..... 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
2
2
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 16226 | Одобрение: 4761
Отговарям ти директно - "КАКВО ОБЩО ИМА ЖЕНАТА НА РИСТЬО"? Или сте свикнали като едно време по партизански - семейството под ножа, няма значение деца, няма значение жена. А въпроса ми беше риторичен. Имах по добро мнение за теб. Това е твой цитат, прочети го пак "Не падайте толко ниско да се нахвърляте върху жена и деца..... "
1
2
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 40270 | Одобрение: 9650
@MrBean :getlost:  Фокусирай се върху въпроса: "С какво в случая Ристьо е по-различен от насекомото Недялко от ПИК (и др. подобни), който на местните избори изливаше деградацията си, като използваше жената/приятелката на един от кандидатите на "Да България"?" примерно...... вместо празните приказки които ръсиш и да ми рекламираш Ристьо Въртиопашката. Доста низше същество ще да е някой, който замесва жени или деца в интригите си.
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
3
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 51043 | Одобрение: 7583
Парти,теб червеното знаме ли те роди? Ти какво повече от Ристьо направи,освен драаскането тук? И не си прав.Вместо да си затваря устата тя разбърква гов..ата та да миришат.Накарали са я да повярва ,че наистина е Мата Хари, та да се шуми около БайГъзззз.../
2
3
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 40270 | Одобрение: 9650
@12321  Усмивка  Що тъй злобно, бе, колега? Ти не си ли целувал майка си по устата. :getlost: Не падайте толко ниско да се нахвърляте върху жена и деца..... и то заради чужди интриги. С какво в случая Ристьо е по-различен от насекомото Недялко от ПИК, който на местните избори изливаше деградацията си, като използваше жената/приятелката на един от кандидатите на "Да България"? Това е първото сравнение за което се сетих, а примери много. Ристьо е на ниво "душевна курва". Замесва жени и деца да си прави пиар в мръсните политически игри. Пробва да извлече дивиденти. Нищо мъжко няма в Ристьо, нищичко..... мъжка курва. Не е по-различен от опонентите си - помияри.  
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
4
3
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 16226 | Одобрение: 4761
Сечкова, твоите деца целуват ли те по устата? За един приятел питам... Нее, не е премиер..
1
5
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 40270 | Одобрение: 9650
:getlost:  Ами каквато и да е - права е в случая. 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
8
2
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 51043 | Одобрение: 7583
Проститутка с наранени чувства!? Драга Вили,това че именно си ти от спалнята на Тулупа го изпусна самия той,още на следващата седмица след сканадала. А компютрите избистриха бледия ти образ във видеото,пазвантите са те записали че влизаш...от какво си тревожна? И в тази древна професия трябва да знаеш,че не трябва да гледаш кой ти е "отзад"---старо правило. А отново ще напиша,как никой дЖурналист не попита Корейско посолство!? Може пък да е блъф.Ако е истина скоро в Корея ще хвърчат вратовръзки.
7
1
Пешо от Виница (преди 1 месец)
Рейтинг: 66160 | Одобрение: 23360
Когато си любимка на тиквата и довеждаш забавлението до щастлив край....8-)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама