Вижте в „Петел“: Само варненци ще го разберат! Почнаха да продават фланелки с „Гласовете на демоните“

05.07.2018 / 16:27 7

снимка: Фейсбук

На няколко пъти „Петел“ е писал за едно странно явление, което е добре познато на варненци – разлепените из целия град саморъчни плакатчета, призоваващи хората „да не слушат гласовете на демоните“. Те са вече толкова много, че са на път да се превърнат в нещо като запазена марка на града.

На практика, посланията срещу „гласовете“ могат да се видят на гърба на почти всеки уличен знак и табела в града. Както стана широко известно напоследък, акцията е дело на жена, която въпреки предупрежденията и недоволството, всекидневно разлепя нови и нови послания от леко неясната си пропаганда. От анализа на написаното от нея става ясно, че тя не харесва посланията на българските песни, които звучат по радиото и някаква си нейна причина ги смята за демонични и сатанински.

Заради впечатляващия обхват на разлепянето на бележките, те от доста време са в обсега на вниманието на уличните артисти и на авторите на графити във Варна. Това си е нормално, защото в крайна сметка става въпрос за своеобразна конкуренция.

Вероятно по тази причина във Фейсбук се появи обява, че варненски дизайнери вече продават фланелки с изображение на „гласовете на демоните“. Всъщност, идеята е доста находчива, защото един истински познавач на Варна веднага ще познае този колкото нежелан, толкова и ярък нов символ на градската среда в града.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
dd (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9041 | Одобрение: 2691
@Митко - че това е срещу кметство Одесос или там както се казва. Смятай какви идиоти работят там, че поне да не се скарат на бабката. Иначе охраната им постоянно виси да не би някой да паркира на местата на богоизбраните.
1
1
Mitko (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2385 | Одобрение: 500
Видео, как тя лепи https://www.facebook.com/mitko.ivanov.14473426/videos/655791254760021/

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама