Вижте в "Петел": Гражданин засне детската градинка в квартала си за да види кмета на Варна на какво прилича

13.09.2018 / 16:02 31

видео: Никола Дамасков, Фейсбук

"До г-н Иван Портних и община Варна. Това е положението на детската площадка непосредствено разположена до улица Гладстон, блок 2, вход А", с този анонс започва видеото, което засне един варненец в квартала си.

Никола Дамасков показва на всички във Фейсбук, че мястото за игра е изключително мръсно, запустяло, с изпочупени люлки и ограда и очевидно е оставено на произвола.  "Това е един от централните квартали във Варна. Моля, направете нещо по въпроса! Със сигурност не бихте оставили вашите деца да играят в такава кочина!", допълва варненцът.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
7
владо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 6981 | Одобрение: 4291
До Мишо: "Уважаеми" Мишо, написаното от теб дава ясна представа за "висотата" на интелекта ти. Това се доказва и от името/ ника ти. Продължавай да мишкуваш, продължавай да позволяваш на "всеможещите" управници да те стрижат ежедневно като овца. Екземпляри като теб превръщат народа в население - хора без ясна представа за законите и правата си, слепци, които не виждат как са превърнати в роби. Според действащите в България закони, собственикът на определен имот е длъжен да полага грижи за него, да осъществява контрол относно имота си и да полага всички усилия за да не бъде имота му опасен за околните.С други думи СОБСТВЕНОСТТА Е БРЕМЕ ЗА СОБСТВЕНИКА. От друга страна, в конкретния случай, гражданите плащат данъци , които общината трябва да използва за създаване на добри условия на живот на данъкоплатците си и за поддръжка на общинските имоти. Да не говорим, че в конкретния случай се касае и за едни 35 милиона лева по оперативна програма за създаване на подходяща градска среда. След всичко горепосочено смятам, че общината като собственик има достатъчно средства и сили за да изгражда и поддържа имотите си , НО  ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ Е НЕ ДА ТИ СЪЗДАДАТ ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ, А ДА ОТКРАДНАТ ПАРИТЕ предвидени за това. Цялата отговорност за общинските имоти е на собственика им, а той бездейства, не контролира, не поддържа и само краде.
9
0
Иван (преди 7 месеца)
Рейтинг: 1229 | Одобрение: 489
Там както и в повечето такива градинки се събират майки и бащи които ги мързи да си занесат боклука на 10 метра настрани.Казаните са точно 10-20 метра под градинката.Вечерта се събират 13-20 годишни лайненца които чупят и правят мизерии навсякъде.Кмета единственното за което мога да го упрекна е ,че заедно с мвр не правят проверки и да пишат глоби на всеки селяндур който хванат да прави мизерия.Главната вина е на нас самите,че позволяваме дадени индивиди независимо от възрастта да чупят и цапат едно от малките хубави неща в града ни за последните 20 години.Хващайте се и си почиствайте ,а не да марморите и се надявайте на повече хора като ви видят да им дойде акъла,ако ли не като видите някой такъв вземате сопата и му проведете инструктаж!!!
7
15
владо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 6981 | Одобрение: 4291
Чета коментарите под статията и не мога да повярвам колко много са долните подлоги, колко много са лизачите на властимащите. Не виждате ли, че нищо в града не работи както трябва - нито община, нито общинска полиция, нито полиция, нито сметопочистване................ Не ми обяснявайте, че хората не пазят чистота и нямат елементарни хигиенни навици. Причината за тоталната разруха в града ни е че всички управляващи имат една единствена цел - да изпълняват некачествено измислените си проектите за да могат да крадат пари от нашите данъци. Като добавим и липсата на всякакъв контрол става ясно защо града е в такова състояние. Слепи ли сте, че пишете глупости? Когато си собственик на нещо трябва да се грижиш за него и да го поддържаш -в случая отговорността е на общината и наетите от нея фирми ( за изпълнение на проекта, за поддръжка , за почистване и т.н.) и ако трябва цялата общинска администрация ще дежури по градинките за да бъде чисто. Обаче това става в нормалните държави с нормално работещи институции, защитаващи правата на гражданите си. Това не може да стане в България...........не и с тези управници, не и с този народ- проститутка. Основния проблем е че парите за изграждането на въпросната площадка са отдавна усвоени/откраднати и сега въпросните управляващи нито имат очи, нито имат правни лостове за да натискат изпълнителите. Айде най-после подлогите да си свалят вазелина от гъзовете и да си отворят очите за реалността, че имам чувството, че се превръщаме в Северна Корея.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама