Влогър за скъпите пържоли: Два пъти мери, веднъж режи, иначе ще те боли главата
Редактор: Александър Дечев
Кадър: "Нова телевизия"
"Ако на мен ми се случи се замислих какво бих направил". Така коментира темата със скъпите пържоли от заведение във Варна влогърът и актьор Борислав Вълов в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".
"Само по себе си е тъжно за джоба в момента, защото като ти дойде сметка с такава сума най-вероятно ти причернява. Тук въпросът е дали си забелязал, дали си огледал, дали правилно е написано. Ти ако тръгнеш директно да купуваш и не си видял, че това е специфичен сорт месо или какъвто и да е продукт, най-вероятно тогава накрая ще се изненадаш. Тогава се сблъскват двете гледни точки - как е възможно, ние толкова малко сме взели и се е получила такава огромна сметка. Къде е грешката - в нас или във вас. Ние ли не сме погледнали или вие нещо не сте обяснили както трябва или просто е твърде завишено. Но и как се формира цената на такъв продукт също е сложен въпрос, защото очевидно когато е по-специфичен сорт, вероятно и цената е доста по-висока. Така се е и получило - сметка от 650 лева. Трябва да бъдем по-внимателни, да оглеждаме всичко. Два пъти мери, един път режи, за да си сигурен в това, което взимаш и да си сметнеш предварително цената, тоест, гледаш магазина и гледаш колко е цената на 100 грама, на килограм или на брой, и си си смяташ предварително. Това е най-сигурния начин да си спестиш такива главоболия".
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

2
1
