Влогър за скъпите пържоли: Два пъти мери, веднъж режи, иначе ще те боли главата

19.07.2023 / 17:28 2

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

"Ако на мен ми се случи се замислих какво бих направил". Така коментира темата със скъпите пържоли от заведение във Варна влогърът и актьор Борислав Вълов в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Само по себе си е тъжно за джоба в момента, защото като ти дойде сметка с такава сума най-вероятно ти причернява. Тук въпросът е дали си забелязал, дали си огледал, дали правилно е написано. Ти ако тръгнеш директно да купуваш и не си видял, че това е специфичен сорт месо или какъвто и да е продукт, най-вероятно тогава накрая ще се изненадаш. Тогава се сблъскват двете гледни точки - как е възможно, ние толкова малко сме взели и се е получила такава огромна сметка. Къде е грешката - в нас или във вас. Ние ли не сме погледнали или вие нещо не сте обяснили както трябва или просто е твърде завишено. Но и как се формира цената на такъв продукт също е сложен въпрос, защото очевидно когато е по-специфичен сорт, вероятно и цената е доста по-висока. Така се е и получило - сметка от 650 лева. Трябва да бъдем по-внимателни, да оглеждаме всичко. Два пъти мери, един път режи, за да си сигурен в това, което взимаш и да си сметнеш предварително цената, тоест, гледаш магазина и гледаш колко е цената на 100 грама, на килограм или на брой, и си си смяташ предварително. Това е най-сигурния начин да си спестиш такива главоболия". 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Пиша на кирилица (преди 2 години)
Рейтинг: 15580 | Одобрение: -790
В заведенията не дават менюта преди да са ти тръшнали пепелника. Нещо повече пепелника те чака преди да си подходил към коя ѝ да е маса. Менюто  обикновено е едно или две и се намира много далече. Поне да раздават мокри кърпички, за да чистим пепелниците. Аз обикновено ги хвърлям в близката трева, ама собствениците много се наежва. Един път върнах един пепелник на една сладкарница на съдържателката. След 2 мин. цъфна мъжа ѝ ми го завира в очите с пепелта. Еми на при такива тиквеници деца и ученици ядат баници и пасти в междучасията.
Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.
6
1
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 544006 | Одобрение: 102026
Това заведение меню с цени няма ли.....? И много умен този влогър ли е, блогър или не знам какъв там самсуняк.....Който не гледа какво поръчва, да плаща.....! Кьорав карти не играе.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2025 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама