Волгин: Много е смешно как САЩ плашат Русия с "невиждани санкции"

26.01.2022 / 09:58 3

Булфото

Журналистът от БНР Петър Волгин смята, че ако САЩ наложат нови санкции на Русия това ще засили връзките й с Китай.

Ето какво пише той:

"Много е смешно как САЩ плашат Русия с "невиждани санкции" и как я заплашват колко мого щяло да я "заболи". Смешно е, защото този филм вече е въртян. След като Русия си върна Крим през 2014 г., пак имаше "невиждани" санкции. Тогава разни западни политици и анализатори убедено чертаеха следната верига от предстоящи събития: въвеждаме санкции - те разсипват Русия - олигарсите, чийто бизнес страда, се обединяват срещу Путин - народът, който умира от глад заради санкциите, се вдига на бунт срещу Путин - вследствие на тази демократична революция Путин пада - слагаме на власт някое наше момче тип Навални и нещата заспиват. Честно, съвсем сериозно го говореха това преди осем години. Нещо да се сбъдна от тези предсказания? Нищичко. Ама сега санкциите щели да са несравнимо по-силни. И след тях руснаците вече нямало да имат части за телефони и компютри. Хайде да помислим дали е така. Ако САЩ наистина спрат доставката на въпросните части, нали знаете, че Русия има откъде да си ги набави. Сещате се откъде ще ги вземе, но все пак да кажа - от Китай. Така че поредният опит, абсолютно несъстоятелен, да бъде наказана Русия, ще доведе до засилване на връзките между Москва и Пекин. Доколкото знам това е най-големият кошмар на Вашингтон. И въпреки това там правят всичко възможно за реализацията именно на този кошмар."

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
8
Вин (преди 2 години)
Рейтинг: 4607 | Одобрение: -633
Да, понеже санкциите ги правеха по "силни", затова отиде евро за сто рубли! Защото"няма" да ги засегне изключването от SWIFT, затова казаха, че ще ги считат за обявяване на война! Вольгин, нещастника"информира" русоробията Усмивка
7
6
ССС (преди 2 години)
Рейтинг: 3844 | Одобрение: 744
А ти змислял ли си се как Австралия ще достави газ на Европа, като алтернатива на Русия, малко п@дерасче. Какви количества ползва Европа, колко газ може да се достави с кораби, да се включат в газовите конектори и т.н. Просто газът е в Русия и Путин държи Асо Пика. 
Който лъже, на въже.
2
9
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 129243 | Одобрение: -1637
Драги Московски, става въпрос за цивилизационни различия. Западната демокрация за добро или лошо  приема парите като универсален коректор. Докато пост съветската територия все още не е стигнала до този постулат.Предлага само идеи и утопии,които за една деката стават лъжи. И като човек само на държавна хранилка не може да си представи колко е важно да няма снкции срещу бизнеса. И споко агент Волга Австралия вече праща газ за Европа,та пак си помисли дали ще си получиш рублите.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама