Врачанин реве от "ол инклузива" в топ хотел на морето: Алкохолът е менте, пия на корем, мешам и не ме лови

11.07.2024 / 10:01 3

Кадър БТВ

Статия като от скеч на Гацо Бацов от "Шоуто на Слави" пуснаха врачански медии.

Врачанин изрева от алкохола, който се предлага по българското Черноморие. В редакцията ни постъпи сигнал от мъж, който преди няколко дни се е върнал от почивка със семейството си в Обзор, пише "Бул нюз".

Хората били отседнали в елитен хотел. Те заплатили немалка сума пари за пакет „ол инклузив“, който, естествено, включвал и алкохол.
Като горд представител на Северозапада, по време на почивката си врачанинът всеки ден пийвал стабилно количество от различни алкохолни напитки. След консумацията им обаче установявал, че не е нормално при толкова видове алкохол, които е приел, да няма промяна в състоянието му. 
„Мешах алкохола, но той явно е разреден, тъй като изобщо не ме хващаше. Дори главата ми не се въртеше, както би следвало да стане, ако алкохолът е качествен. Всичко това ме навежда на мисълта, че както всичко друго, така и алкохолът вече навсякъде по Черноморието ни е менте“, твърди врачанинът, който е останал разочарован от това, което се предлага по нашите курорти.
За никой не е тайна, че хората от Северозападна България, особено от Врачанско, се славят с високата си банкетна култура и неограничените си възможности, когато става дума за приемане на алкохол.

От изданието съветват ресторантьорите по морето да вземат мерки по отношение на предлагания от тях алкохол, особено когато знаят, че ще имат гости от Враца.

В противен случай не се знае за колко души ще стигнат запасите, с които разполагат. Особено, когато има пакет „ол инклузив“.

Разбира се, това трябва да се приема като шегата.

Консумацията на големи количества алкохол особено в жегата е изключително опасна и може да доведе дори до фатални последици.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 96819 | Одобрение: 31074
Ей,навремето ,деда ми-а той е от Врачанско ,казваше така:"Сине,не направиш ли поне тон вино и триста литра ракия-не си стопанин и сички в село ще ти се смеят!" Пийваше си старецът по кило вино на обед и вечеря,та даже и на закуска мешаше хлеб с вино-да бъдел здрав-така ме учеше!
2
0
kjk (преди 1 седмица)
Рейтинг: 62004 | Одобрение: 8044
С тия ментета човек не може да разпусне като хората,все на бара стои!!!:devil::woot:Ангелче
2
0
уйчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 94318 | Одобрение: 1533
Завалията, не може да се напие!Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама