Всеки ден ще е така до победата: Дойдоха изборите - взеха да мият центъра на Варна всеки ден

29.10.2019 / 10:35 4

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: "Петел"

По Коледа може да стават чудеса, но по изборите във Варна се случват още по-невероятни работи. Години наред центърът на морския град не беше мит, сега обаче това се случва често. Даже прекалено често, коментират гражданите.

Естествено, повечето от тях схващат веднага, че става въпрос за показна акция. Площад „Независимост“ имаше много повече нужда от измиване през лятото, когато дори и по-малко от предишни години, градът все пак беше окупиран от туристи. Тогава цистерната и чичото с маркуча бяха мираж.

В края на октомври, когато Варна е почти пуста и празна, изведнъж по улиците и площадите на града започнаха да се виждат миещи екипи всеки ден.

Гражданите коментират с усмивка, че цистерните минават обикновено в най-оживените часове, за могат хората да ги видят. А по-старите си припомнят, че по време на „мрачния тоталитаризъм“ това се случваше наистина всеки ден, но или вечер по тъмно или много рано сутрин, когато от миенето има най-много смисъл и преминаването на цистерната предизвиква най-малко проблеми. Да де, ама кой ще види тогава, как общината се грижи за благото на варненци?!

 

Между другото, на кадъра, който виждате, има и един детайл, който показва още по-добре общинската „грижа“ за хората. Ако се вгледате, ще видите как един от многото отчаяни бездомници в „рекордно“ богатата Варна спи на пейката. 

До него има полупразна туба бира. И нито някой се е поинтересувал как е, нито пък органите на реда са дошли да го вдигнат и да му кажат, че площадът не е обществена спалня...

А междувременно парите на общината се изливат (буквално!) в канавката със закъсняла показност, от която никой няма нужда. Дори и този, който отчаяно се бори за всеки заблуден глас...Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
23
3
:) (преди 11 месеца)
Рейтинг: 14845 | Одобрение: 5510
След 4 години пак. Усмивка
21
11
Пешо от Виница (преди 11 месеца)
Рейтинг: 60248 | Одобрение: 22073
Ако показанато не беше тъжно ,то щеше да бъде смешно...."П" като порно....
20
6
гарфилд (преди 11 месеца)
Рейтинг: 38270 | Одобрение: 14565
Дано да има някакви избори,всеки месец.Варна ще грее.
25
5
Голям праз (преди 11 месеца)
Рейтинг: 10509 | Одобрение: 2969
Излагация, по-голяма излагация, най-голяма излагация, Портних прави предизборна пропаганда!!!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама