Юлий Москов: Бойко Рашков е машата на офицер Радев, момче за всичко, за мръсни поръчки

31.05.2021 / 16:32 8

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Бойко Рашков и Бойко Борисов не са на един ринг. Те нямат общ спор. Рашков е една обикновена маша в ръзете на офицера Радев. Момче за всичко, за мръсни поръчки. Защото всичко, което в момента се случва в България, е унизително за страната ни. Рашков е бил началник на Националната следствена служба и като върховен следовател знае как се провежда разследване и кое е доказателство, кое е факт и кое клевета. Той добре знае как се контролират СРС-ата, къде са оставени следите и как могат да се видят. Той в момента се занимава с клевети, с клюки от Женския пазар. Той до сега не е показал едно доказателство за онова, което говори.

Това коментира в ефира на Нова тв журналистът Юлий Москов.

Не знам той като юрист как си представя правовата държава. Още по-странното е, че този човек не отива в прокуратурата, не внася и нещо в съда. Той обикаля като цветарка от студио в студио да обяснява някакви неща, да говори изумителни неща. Казва, че Бойко Борисов щял да яде хора. Така не се говори дори в Африка! Представяте ли си в каква държава живеем!?, коментира той.

В този случай може би някой лекар трябва да се произнесе, защото става дума за някакви ментални проблеми, допълни той.

Когато Рашков беше началник на Националното следствие се случи една случка. Гражданинът Бойко Рашков като частно лице написа жалба до началника на следствието - Бойко Рашков, срещу мен. Началникът на следствието Рашков, отговаряйки на искането на гражданина Бойко Рашков образува срещу мен две следствени дела. Аз отидох при главния прокурор и нещата приключиха много бързо, разказа журналистът.

Така че на такъв човек аз не мога да вярвам, но очевидно офицерът Радев търси и вярва на тъкива хора. Той колко народ извади от ДС и ги назначи в правителството, допълни той.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
TomaIbrikov (преди 3 месеца)
Рейтинг: 482 | Одобрение: 112
Mосковски нерез, банското прасе и него настъпа да почва да квичи, свиня на хранилка...квичи квичи  всички го правят на път за касапницата...
3
0
ajki (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1130 | Одобрение: 280
   не знам какъв '' журналист '', но си абсолютен простак....
В.Бянова
3
0
ас (преди 3 месеца)
Рейтинг: 73811 | Одобрение: 16626
интересно когато боико борисов ползваше главния прокурор прокуратурата и гдбоб за лични нападателни кучета нямаше проблеми. просто последно време журналистиката нещо се изврати. сега всеки втори дебил с телефон и ютуб канал се самопровазгласява за журналист. да не говорим купените кучета като този варел оная грозна патка от к2 и клоуна митко патарински и други подобни се пишат за сериозни журналисти. а на практика само повтарят това което ми заповядат от партийната централа на герб.
3
3
Ил_62 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 9606 | Одобрение: 1641
"Аз отидох при главния прокурор и нещата приключиха много бързо". Разбира се, нали той е подчинен на Тиквата.
10
9
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Хо хо! Байхуй извади от нафталина и синята журналистутка Юлий Москов. Дето открай време му лиже задника. Юлий Москов: "България е в Златния милиард. На Земята 1 милиард живее добре. Борисов в момента е един от лидерите на Европа. Никога България не е имала такъв лидер в Европа." Открай време Москов лиже подметките и кюмура на Байхуй. И коняк заедно са пили. И пури пушили? Мисли си, че се е забравило ли? Не, не е! Никой не го интересува какво казват такива пачаври като този дърт травестит. Никой!
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
0
0
MrBean (преди 3 месеца)
Рейтинг: 64717 | Одобрение: 8582
БКП каза!!!
5
0
Мракобес (преди 3 месеца)
Рейтинг: 27927 | Одобрение: 5722
Ухилен Ухиленахааа значи ти като журналист, понеже си имал личностен конфликт, сега се възплозваш от професията си и излизаш да плюеш! И кое те различава от него тогава? Той се ползвал от професията си и ти го правиш - значи 50/50. Яденетон а хора е в преносен смисъл и ти като журналист би трябвало да го знаеш - самите вие сте царе на такива лафове! Не само со представяме в каква живеем - ами виждаме - старната на разБойко, ама борисов! Това е от неговото наследство и такива като тебе дето изкривяват всичко! И ти си трънка и глогинка голяма! Отива лайпай на тиквун пикалото - само за това ставате!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik