Жабурете се с олио! Не сте предполагали колко е полезно

19.02.2015 / 14:31 15

От семената на слънчогледа се произвежда масло, което може да ви послужи за пречистване. Те са особено богати на ненаситени мазнини и линоленова киселина, която от своя страна съдържа каротеноиди, лецитин и много витамин Е. За да приложите пречистващия режим с нерафинирано слънчогледово олио (шарлан), веднага след като станете сутрин, се жабурете с 1 супена лъжица от него в продължение на 10 - 15 минути. Опитвайте се енергично да прокарвате маслото между зъбите си и после задължително изплюйте.

Ще разберете, че сте направили всичко правилно, когато изплютото олио е бяло като мляко. Едва след това измийте зъбите и езика си с четка и паста. Шарланът извлича от тялото токсините, които през цялата нощ се събират в устната лигавица.

За още по-добър детоксикиращ ефект може да съчетаете жабуренето с шарлан с остъргване на езика с лъжица веднага след ставане от сън.


 Framar.bg 

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
zakluch (преди 5 години)
Рейтинг: 30184 | Одобрение: 5644
Дори не опитвайте, отвратително е! А и едва ли е полезно, наистина ...
Повече за мен тук Ключодържатели
11
2
Dooobre!!! (преди 5 години)
Рейтинг: 7493 | Одобрение: 4308
хахахахахахахаха ооооооооооо не! разсънихте ме от смях с тези коментари
Да живей България!
21
0
Брад Вар (преди 5 години)
Рейтинг: 124 | Одобрение: 54
като се НАЖАБУЕТЕ, да не вземете да го изплюете! Не, не бива!. Задръжте го в устата си, каквото и да ви струва това. С олио в устата по-безмълво ще посрещнете тъпотиите на шефа си или правителството. Както си имате глътка олио под езика, ако ви попадне отнякъде краставичка или домат, ще имате готова салата. Може и с авокадо или папая - напоследък е модерно. Само трябва да се намерите и ракийка. Ползата от олиото в устата е още по-голяма, ако ви се наложи да развиете ръждясала гайка или ако, не дай си Боже, комшийката е много стегната днес. Файда има и при оправяне на скърцащи панти и заяли ключалки, Само трябва да внимавате да не ви види някой, щото с това приличащо на мляко олио в устата може да ви излезне лошо име и да добиете нежелана популярност в определени среди. Аре, и умната.
12
3
Уйо (преди 5 години)
Рейтинг: 37058 | Одобрение: 7963
Жабуете!!! Пернииииик....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама