Журналисти за "Апартаментгейт": Чист се оказа само Борисов! Възможно е всичко да е телевизионно шоу

12.04.2019 / 17:00 4

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Кадър: Нова Тв

Журналистите Валерия Велева и Стефан Сашев коментираха сагата "Апартаментгейт" в предаването "Плюс-минус" по Нова тв.

"Българският политически елит е 3000 души - те трябва бързо да декларират всичко, което притежават, за да не бъдат публично изобличени. Твърди се, че всеки го е направил, но тук става въпрос за морален казус.

В момента вниманието е фокусирано върху хората от властта. Няма значение дали си депутат или кандидат - депутат. Всеки трябва да докаже своята чистота. Всичко трябва да е на масата. Засега чист е само Борисов и той има моралното право да раздава правосъдие и го прави. В ГЕРБ има страх - кой е следващият... Кой допускаше допреди месец Борисов да каже на Цветанов да напусне парламента?! Доверието в институциите е сринато, държавата се срива...", коментира гостенката Велева.

"Дилемата е за законно и морално положение. Никой от тези хора не е виновен до доказване на противното. Възможно е това да е телевизионно шоу обаче.
Когато държиш морал, трябва и ти да си изряден. Стигна се до народен съд.", допълни Стефан Сашев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
maXuda (преди 5 години)
Рейтинг: 949 | Одобрение: 314
Косовският циганин с име на смартфон е толкова прост,че почна да ми става симпатичен.Ела на гости в махлата и няма да искаш да си тръгнеш,арнаут!
11
2
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Всяка сутрин ставаме и чуваме за поредната герберастка далавера, и всяка вечер лягаме със следващата герберастка далавера. Нямат спирка крадливите герберасти.
15
2
Пешо от Виница (преди 5 години)
Рейтинг: 94957 | Одобрение: 30632
"Доверието в институциите е сринато, държавата се срива..."То вече няма държава, те говорят за доверие?!Всяка държава трябва да се превърне в общност на голям брой хора, живеещи със законодателни гаранции за техните права на собственост, обезпечени с обща конституция. Превъзходството на тази конституция, трябва да се извлече предварително от съображения за постигане на абсолютен идеал в най-опростена и честна организация на живот на хората под егидата на публичното право, но когато властимеещите не спазват закона, то как общноста да им делегира своето доверие питам аз? Народът е казал, че "рибата се вмирисва от главата"....Е, рибата е вече вмирисана!!!! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама