Журналистка: „Варна трафик” се връща, ама парите си ги „,усвоиха”. Да ги върнат или няма как?

28.02.2020 / 15:33 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Светлана Ганчева от БНТ написа интересен коментар по повод новината, че сайтът за градския транспорт – „Варна трафик”, отново е активен.

Ето постът на журналистката в личния й профил във фейсбук:

"Варнатрафик" се връща. Някой друг дали ще връща пари? За така наречения интегриран градски гранспорт питам. Щото нали тяхното приложение беше много гот, ние бяхме тъпите, че не можахме да разберем как да го ползваме. Ама парите си ги "усвоиха" - и за разработване, и за интегриране, и за фискализиране, и за рекламиране, и за надграждане и за каквото там се сетите. Та като не сработи манивелата, поне парите да върнат. Или няма как?”

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Dooobre!!! (преди 1 месец)
Рейтинг: 7274 | Одобрение: 4269
Стоенчо, пак си се изкъкал неподготвен. Пробвай се първо да мислиш, после да пишеш. Може би следващият път ще ти се получи по-добре.
Да живей България!
2
7
стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 898 | Одобрение: -5902
Ами няма как. Щом е имало пари за усвояване, то те са усвоени - когато и от когото трябва. А тия дето се возят с градски транспорт, могат да си купят коли и да не ги интересува разписание и други глупости
5
0
4udovi6teto (преди 1 месец)
Рейтинг: 23494 | Одобрение: 7264
Когато има пари за усвояване, всички държавни и общински лакомници настръхват от кеф, сякаш ги галят по топките. Що се чудиш, Светле?Ухилен
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама