Захариева: Трябва да запазим спокойствие и да внимаваме дали, когато отправяме послания не подстрекаваме етническо напрежение у нас

15.03.2019 / 19:48 5

Трябва да запазим мъдрост и спокойствие и да внимаваме, когато отправяме послания дали не подстрекаваме етническо напрежение у нас. Това каза министърът на външните работи Екатерина Захариева по време на брифинг в Министерски съвет след срещата със службите по повод информацията за българска следа в атентата в новозеландския град Крайстчърч, съобщи Агенция „Фокус“.


„Неслучайно толкова пъти българският премиер и българското правителство сме се позовавали на етническата стабилност и мир“, коментира външният министър. Захариева обърна внимание, че от страна на нападателя има доста сериозно познаване на балканската история в детайли, които малко хора на Балканите знаят. „Изцяло споделям мнението на главния прокурор, че е рано да се правят някакви сериозни заключения“, посочи министър Захариева. По думите й по никакъв начин България не желае да бъде свързана с този ужасен акт. „За съжаление, езикът на омразата и нагнетяването на етническо напрежение доведоха до това, което се случи, с 49 жертви и над 50 ранени в Нова Зеландия. Всички ние трябва да запазим мъдрост и спокойствие и да внимаваме, когато отправяме послания дали не подстрекаваме етническо напрежение у нас“, каза още външният министър.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 40816 | Одобрение: -45609
Е какво да направи жената? До всеки селтак да ви сложат по един милиционер ли?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
5
3
ДИВАКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 29745 | Одобрение: 1095
ТИЯ ОТ ГРОБ ЗАХАПАХА ЛАЙНОТО..ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ И НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ СКОРО ДА ГО ИЗПУСНАТ..ДЕРЗАЙТЕ ГРОБАРИ..   ИзплезванеУсмивкаУхилен
9
2
Наблюдател (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4835 | Одобрение: 1200
- ,, Всички ние трябва да запазим мъдрост и спокойствие и да внимаваме, когато отправяме послания дали не подстрекаваме етническо напрежение у нас“, каза още външният министър." Това е така и понеже българският народ е мъдър го спазва това правило и си живеят в мир с другите етноси. Но Вие управляващите, какво направихте, че стана така българите да са тероризирани ежедневно от циганите ? То не бяха кражби, то не бяха побоища, то не бяха дори убийства. Вие какво направихте за толкова години г-жо Министър питам аз ?  
5
1
robotron2000 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 22538 | Одобрение: 5053
Сръбска земя нападната билаа нападната била, караджич води сърбе свой да им покаже че от никой се не бойе никой се не бойе.. тададада дада да датада :woot: сутрин ставам с тази песен, вечер си лягам с нея..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама