Бившият депутат Борислав Цеков: „Зуека се изселил от България. Негова си работа - свят широк. Той и Слави опростачиха нацията"

29.08.2021 / 10:21 5

снимка: Борислав Цеков, фейсбук

Те героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични плодове берем днес, коментира Борислав Цеков

Бившият царски депутат Борислав Цеков нападна Зуека и Слави Трифонов в социалните мрежи. Обвини ги, че с дивите чалги опростачиха нацията и героизираха мутрите.

„Зуека се изселил от България. Негова си работа - свят широк. Отишъл да живее и да изучава поколението си в чужбина без намерение да се връща. Но казва, че щял да продължи да гласува“, сподели във Фесйбук председателят на Института за модерна политика, видя flagman.bg.

„Та се замислих, че когато Зуека пееше със Слави дивите чалги в средата на 90-те, които опростачиха нацията, героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични плодове берем днес, аз бях изправен пред алтернативата да напусна България и да заживея в САЩ (престижен университет, елитна работа и пр.).“, добавя той.

„Но избрах да остана в Родината, да градя живот и кариера тук и да допринасям според силите си за бъдещето на България, а не за американското бъдеще. С всичките трудности, понякога усещане за отчаяние и безперспективност. Но тук - в България. Не избягах. Та, от тази позиция се питам - откъде-накъде хора, които свързват бъдещето си с чужда държава, искат да определят бъдещето на нашата?!“, коментира Цеков, който е доктор по конституционно право в Института за държавата и правото при Българската академия на науките, университетски преподавател и политик.

„В чужбина има основание и логика да се гласува само за президент, защото държавният глава е обединител на нацията и на всички българи, независимо къде са по света. Но парламент (а оттам и правителство) и местни органи на властта (както е сега) трябва да се избират само от българите в България, както е в повечето държави по света“, добавя Борислав Цеков.


 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Вин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 2862 | Одобрение: 162
В началото бяха и  доста свестни хора и артисти в Куку, като Август Попов, Въргала и др..Чалгарите и чалгаджийската група се утвърди вече под едноличното ръководство на недоучилия селтак от Учин дол. Неговия стил включваше подгъзуване на мутри и демонстриране на близост с тях, както и имитация на стил и поведение ( охрани, татуси, джипове). Примитивните простаци обичат да се изживяват в роля на лош батко, както и публиката им. Но тарикатчето Цеков, да не отплесва темата от себе и царското котило, което реално изпълни задачата за спиране на реформите, реставрация на комунистическата и ДС номенклатура във властта, стартира създаване на олигархията! Именно заради "заслугите" си в тази дейност, мишката Цеков е това което е и там където го поставиха библиотекарите и ДПС!!!
1
1
уйчо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 45892 | Одобрение: -6528
Цеков, бъркаш нещата. Не са и двамата на един кантар. Другото, Слави си е откровен простак, но не той е опростачил нацията, а тя си го е избрала, такъв матряла, упс, суверена. С лекота пълни Арена армеец и билетите не стигат за желаещи да слушат "7 8 и ще си легнала". И искат да ги управлява, естествено. Идеала на суверена - чалгар-мутраген.
1
4
Чичкото (преди 3 месеца)
Рейтинг: 44234 | Одобрение: 3294
Цели семейства се изселиха но техните имена не се знаят обаче на Зуека го знаят Така решил така постъпил
Истината преди всичко
1
1
Burton (преди 3 месеца)
Рейтинг: 8970 | Одобрение: 1410
да, да, ако народът е "опростачен" то вината за това е точно върху някой друг. Да не си помислите, че простака сам си е виновен, че е простак, не, винаги друг му е виновен!
0
1
бачо Кольо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 9177 | Одобрение: 2317
Има нещо вярно,нали те започнаха с предаването си куку и продължиха с чалгарските истории.
Колкото повече,толкова повече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама