Борисов: Има 228 други машини извън тези за гласуване, все едно барманът си продава свои бутилки уиски

06.11.2021 / 16:00 15

Кадри Бойко Борисов, Фейсбук

Борисов "залови" нелегални машини.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред журналисти, че в склада, в който се съхраняват машините за гласуване, има 228 устройства в повече, пише "Труд".

В този склад се съхраняват машините, с които ще се гласува на 14 ноември. Аз твърдя, че извън тези машини има 228 някакви други, които са минали през митниците, дошли са тук и са в същия склад, където трябва да са останалите узаконени машини, изтъкна той.

Тези 228 машини са извън държавната обществена поръчка, с която са купени машините за изборите. 1600 е официалната обществена поръчка. Какво налага до бъдат доставени допълнителни 228 машини с неизвестно предназначение, попита лидерът на ГЕРБ.

Висши служители на МВР, възмутени от Бойко Рашков, ни предупредиха, че 228 машини по 1000 гласа правят 228 000 гласа, което си е една партия, обясни той.

Неслучайно едни партии толкова се врътнаха, когато искахме да се броят контролните талони. С тези машини могат да правят каквото си искат, само да не излязат с номера, че са за Грузия, Албания или са за резервни части. ЦИК е сезирала ДАНС, но ДАНС не е предприела нищо. Машините са вкарани в България, с Рашков ги кара тук. ЦИК сами казват, че тези машини не са част от договора по доставка на допълнителните машини, каза Борисов. 

Той призова журналистите да влязат в склада и да попитат дали наистина има 228 допълнителни машини.

Тези машини нямат работа в този склад, ако всичко е коректно и честно. От митницата хората на Рашков ги докарват в склада. Последното, което ЦИК казва е, че не е известно тяхното предназначение, свестни хора има в ЦИК и прави впечатление защо при белите машини ще докарат 228 черни, обясни той.

В момента, в който пуснаха прессъобщението до вас, дойдоха коли и почнаха да изнасят кашони. Ние понеже нямаме право, но вие, слугите на народа, които искате да им покажете истината, можете да отидете и да видите. Тези машини са нелегални за мен, на тях могат да са инсталирани софтуер и да си сложат по 1000 гласа, каза още Борисов. 

Обръщаме се единствено към народа. Неслучайно не искаха да броим контролните разписки. Партиите на Румен Радев бяха против контролните талони да се броят. Те като си знаят, че имат 228 машини начукани или ще си ги начукат, като решат, затова партията на Слави се врътна за броенето на разписките", каза още бившият премиер.

Пазят се, защото всичко честно и почтено се изчегъртва в момента. Всичко това се прави в полза на Румен Радев. Ами ние не знаем машините в чужбина. Да не са подменени. Извън белите машини, които са за изборите в този склад, са докарани още 228 черни, които не са сертифицирани. Иначе са същите машини, същият тип, същият софтуер, същите куфари, каза Борисов.

Това, което виждаме, е "Костинброд-2". Никой не знае за какво са тези 228 машини, след като има достатъчно машини за изборите, коментира Георг Георгиев. Според него е редно борецът за правда Бойко Рашков е редно да дойде на място и да каже какво правят тук машините.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
12321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 24438 | Одобрение: 5983
Никъде не съм писал, че България е приета в Шентен - от 2010 все ни приемат. ама ако знаех, че си толкова тъп, щях до го напиша по просто - като за Тъпанар
1
3
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 38190 | Одобрение: -22725
цифровизация, не ми доказвай с постове писани от теб, прати ми някой линк, където пише, че сме приети в шенген, или ти не правиш разлика от това да си в чакалнята за шенген и това да си приет в шенген... И проблема не е в някаква си сграда, вземи чети, няма да ти наливам мозък с фунията, за елементарни неща, тоя гугъл освен за порно за друго ползваш ли го? Ей бавен, не се обаждай без да знаеш за какво и на кого пиша, на всяка манджа си мерудия, ама изветряла УхиленУхиленУхилен А това с бетонените плочи, желязото, чука, отново не разбирам, какво намекваш? И аз мога да кажа, че си долна мъжка проститутка, която си вади хляба с ебане и свирки, но защо трябва да лъжа хората, след като е ясно, че ти го правиш за удоволствие и то безплатно, защо да обиждаме колежките ти проститутки?...
3
1
Мракобес (преди 2 месеца)
Рейтинг: 36937 | Одобрение: 6842
А хахахахаха как квичи тиквата хахааххаха. Ми нека да има бе - и 420 машини да има и даже и да подменят вота , за да те махнат - не ми дреме! Нека да го подменят, така както ти ги подменяше и манипулираше! Как може да има идиоти да гласуват за тебе! Ма като гледам пра-то и сик-а - ми е ясно що за мушмули има в тоя герб : )))))))
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
1
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 36595 | Одобрение: 7850
"Пра ..." идиотино, ти и от "цифровизация" ли започна да разбираш. Първо, "Пра ..." идиотино, научи какво означава "цифровизация", а после се опитвай да мислиш, а чак тогава да се опитваш и да пишеш. Ясно е, че най-разбираш от чупене на бетонни плочи, за вадене на "железото" , та да имаш за "хлеб", но "цифровизацията" малоумнико не е бетонна плоча. Така че, "бегай" с чука на плочите, и не показвай повече глупостта си.
7
4
12321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 24438 | Одобрение: 5983
Тъй като в ПраТъпанара си е тъпанар, си позволявам да цитирам моя пост за България и Шенген - "ПраТъпанар, на мама олигоФренчето, не сме в еврозоната, а в Шенген влизаме от 2010." Явно умствения капацитет на въпросния тъпанар не достига да разбере написаното. Това е по повод изказването на неговия ментор  -"Днес би могло ЕС спокойно да ни приеме в Шенген. Имаме една сграда да доизмажем и се надявам до края на февруари да я направят". 02.02.2011
0
9
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 38190 | Одобрение: -22725
цифровизация, дано да си прочел кои държави са в шенген, ако не си вземи го прочети най накрая и след това кажи на ДАНС, да отговорят на ЦИК и да ги питат, защо са отправили запитване относно тези машини, нали уж ги нямало? пуяк заспал, ще те изчукат докато спиш ве...
8
5
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
"Висши служители на МВР възмутени от Рашков....." Разбирайте настъпаните жаби от Рашков в системата на МВР квичат и се оплакват на шефа си Бойко.....А той не случайно се е издокарал със жълтата фенелка.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
6
12321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 24438 | Одобрение: 5983
ПраТъпанар, и ДАНС каза, че няма такива машиниУсмивкаУсмивкаУсмивка
6
1
Голям праз (преди 2 месеца)
Рейтинг: 16169 | Одобрение: 2969
Ако Буцата си отиде, някоѝ екзотични животни ще умрат от глад!!! Няма да има кой да им плаща спама!!!
7
4
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 36595 | Одобрение: 7850
Интересно е защо още занимават народа с този лъжец и крадец, а не започнат да го питат за всичките кражби и лъжи. Доказан лъжец, за това говори, защото си мисли, че като дрънка постоянните си глупости, и показва пълната си простащина, всичко ще се размине и забрави. Няма как да стане, идва времето за неговото тотално падение, което ще се последва от друга вълна разкрития за огромни кражби.
1
11
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 38190 | Одобрение: -22725
мвр потвърди че няма представа за какви чували говорите...
0
15
СИК2 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 241 | Одобрение: -2374
село, парите в чувалите са си недови и на Партията - ще си ги носи където си иска
7
3
село варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2548 | Одобрение: 323
Какви машини, какви пет лева, защо не каже нещо за милионите изнесени с чували за Дубай.
Кмете, не се ли срамуваш гледайки как Варна е заприличала на село с боклуците, разбити улици, неправилно паркирани коли. Защо няма КОНТРОЛ !!!
10
3
stefanhstefan (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3267 | Одобрение: 537
Квичи свинята натясно в кочината. Много време само яде и грухтя доволно, сега дойде нейния ред, вижда ножът и ужас! Голямо удоволствие ми доставят тези обречени напъни. Даже си ги записвам конвулсиите, щото скоро, ще приключат и няма да го има тоя кеф. Като не съм в настроение, ще си ги пускам, като мотивационни клипчета. Милия, кой би предвидил тоя тъжен край, преди година, като маймунясваше от джипката. Клетият прасчо...!
5
4
Кака Слонка (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Цялата тази паплач какво ще прави като Буцата се спомине не знам
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама