Борисов: Ще дойде ден да пожалите за мене

02.03.2020 / 16:04 13

Ще дойде ден да пожалите за мене, защото ви се вижда лесно, но хич не е лесно, заяви премиерът Бойко Борисов в Правителствената ВИП зала на летище София преди да отпътува за Анкара, пише 19min.bg.

"Всички разговори, които съм провел последните дни, са по искане на моите колеги. Конфликтът в близост до нас влияе. Ние имаме нула миграция. Такива конфликти са голяма бомба за бъдещето – те влияят върху бизнеса, икономиката. Когато имаме и този щам на грипа и коронавируса, този конфликт може да бъде и опасен”, добави той.

Премиерът обяви, че утре сутрин ще съобщи хубава и голяма новина, свързана с отношенията между България и Турция.

"Ние не сме посредници, ние сме държава, която може да бъде засегната. Всички ми се обадиха. Някои по два пъти. трябва да проведа 14 телефонни разговора, преди да излетя обратно от Анкара. Макрон ми звъня дори преди да тръгна. Каза ми: "Вярваме ти, подкрепяме те", разкри Борисов.

"Само на нас ни се даде да организираме среща ЕС - Турция. Ще поискаме да продължим приятелските, добри междусъседски отношения. Не, че са заплашени. Но в Азия имат други порядки. Два милиона маски от Холандия сме договорили, трябва да пътуват. Аз нито отменям, нито давам акъл. Мисля, че постъпихме правилно като се вслушахме в експертите", обясни премиерът.

Борисов заяви още, че с Каракачанов и Валери Симеонов имат прекрасни отношения.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
motoristka (преди 1 месец)
Рейтинг: 70873 | Одобрение: 34323
Ние жалим сега - заради теб...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
1
1
4udovi6teto (преди 1 месец)
Рейтинг: 23801 | Одобрение: 7281
Ако зажалиш някой деееее-еен за Банскя ракия...УхиленИмаше такава песен, Боко, ама вече е изпята.
Валери Станков
6
1
cron1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 13188 | Одобрение: 2408
А той защо още не е в затвора в Испания...?:errm:
4
2
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
Не си лош Баце,глупав си,та за това никой няма да жали.Сори.
6
0
Ил_62 (преди 1 месец)
Рейтинг: 446 | Одобрение: 56
Ама тоя насериозно ли се е взел?
9
5
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 116601 | Одобрение: -4149
Има един виц за последните часове на Тодор Живков, който поискал да го погребат с лицето надолу.....Питали го защо...? Той отговорил : "Ще дойде време, когато пак ще искат да ми целуват задника"......! Май Борисов е присъствал и е чул последната повеля на Вожда.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
1
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 9527 | Одобрение: 2097
Така казваше и бай тошо навремето ,ама малко са дето жалят за него.И за този цар бройко ще жалят  не много , е разбира се да е жив и здрав , говорим за като политик. Вярно е ,че свърши много работа ама и много крадна завалията.И човек като си направи сметката един нормален човек със същите пари за 1км. щеше да построи 20км. без да разбира много много.
8
1
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 11213 | Одобрение: 2658
Едва ли ще се намери някой свестен да жали за теб, но в едно можеш да бъдеш убеден, че много, наистина много истински българи ще празнуват, когато си отидеш от властта и те видят на подсъдимата скамейка. 
11
1
уйчо (преди 1 месец)
Рейтинг: 12711 | Одобрение: 1231
Абе верно, ти на Трети Март, вместо на Шипка да отидеш, при Ердоган! Щеше да те изчака човека един ден!
8
1
Пешо от Виница (преди 1 месец)
Рейтинг: 44835 | Одобрение: 17970
Баце, аз и Пашата първом ша та жалим. после и останалите от фабриката в Крайморие. Ааааа, и от Барцелона се обадиха ....и те ша та жалят,въпреки ,че ни ги призна.....Ама, нали си страхливец и подлец....Ама когато е....а,ти беше хубаво, а пък после писка....:" Аз само малко". Еехххх, мръсниче мое...Ангелче
11
1
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 71747 | Одобрение: 35637
България ще свърши без тебе Бойко. Ще умрем от глад и от коронавируси, ако те няма. Ти верваш ли си. Само в България могат да изберат пълен шарлатан за премиер щот това ни е левъла. Всеки ден жалим от тебе и от армията ти от калинки и глашатаи
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама