Борисов е на инспекция в автомобилен завод

26.09.2020 / 12:25 9

Кадри Фейсбук, Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в автомобилен завод. 

Няма ли съкратени, плащат ли ви заплати? - попита той служителите на влизане. 

Заделили сме 20 млн за медицински хеликоптери за спешни центрове, за да може като стане катастрофа или нещо, веднага да се отреагира. Така че, докато другите говорят, ние работим, похвали се пред ръководството той. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Наблюдател (преди 3 седмици)
Рейтинг: 18012 | Одобрение: -8
- " ... Нещо разбира от сечение или съпротивление на проводниците. .." MrBean ......... Не бе колега, питал ги дали са доволни от качеството на полупроводници, ако ли не, ще им доставят цели проводници  и то веднага с хеликоптера. ( Сетих се за едно изказване от бивш Главен ....). Ухилен
1
0
MrBean (преди 3 седмици)
Рейтинг: 40380 | Одобрение: 6170
В качеството си на какъв.Нещо разбира от сечение или съпротивление на проводниците/наричани от неуките  кабели/.
3
0
милен (преди 3 седмици)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 Преди 10-тина години разбрах че турчин, който строи текстилен завод в България, иска да дава заплати от 1000 евро нагоре, но изроди от кметството са му казали че в България такива заплати няма и за да си работи завода му, да плаща малко над минималната заплата и който си заработва допълнително часове да получава повече пари, и след като печели много, да отчита % от печалбата в общината, днес сутринта обсъждахме тези теми с познат и той ми каза че друг турчин, който има завод за автомоболни компоненти в Родината ни, също е искал да дава заплати над 1000 евро защото много печелил от дейноста си, и по същият начин е отрязан от общината и са му казали че в България има минимална запата, която трябва да се спазва. ЗА ДА СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМИ, НИЕ ТРУДОЛЮБИВИТЕ РАБОТНИЦИ ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ МЪРЗЕЛИВИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИ ИЗЧАДИЯ ОТ БКП И ДА СМЕ ДЛЪЖНИЦИ НА ВСИЧКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ.
2
0
SANDOKAN1963 (преди 3 седмици)
Рейтинг: 1977 | Одобрение: 182
У  ЛОВЕЧ  правихме  москвичи  ....4  четери  фара  ..модел  1968,,автомобила  се  казваше  РИЛА  1360.. МОСКВИЧ  ама  НАШЕ ......................
4
0
kris (преди 3 седмици)
Рейтинг: 161234 | Одобрение: 7414
Там произвеждат седалки.....Тоя дебеланко е изхендрил шофьорската седалка и сега седи на пружини, та му влизат отзад....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
0
Partizanin (преди 3 седмици)
Рейтинг: 26835 | Одобрение: 6870
:getlost:  Като чуя "автомобилен завод" и отивам да сера. У нас има само един такъв - онзи в Ловеч който си е наш. Онова което някои наричат "автомобилен завод" са фабрики за компоненти. Това не е никаква инвестиция откъдето и да го погледне човек. Аз го наричам грабеж, а не инвестиция. Тези фабрики са чужди и работят на ишлеме. 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
5
0
kaka (преди 3 седмици)
Рейтинг: 15656 | Одобрение: 3416
Гумички и пружинки да,ама чак автомобилен завод хахахах ???!!! Айде стига с герберските изхвъргации те и комунягите така се изхвърляха на времето и резултата го виждаме.Турция и Румъния правят и зглобяват коли а ние правим пружинки.
5
0
Ил_62 (преди 3 седмици)
Рейтинг: 5402 | Одобрение: 1097
Кой е този автомобилен завод? От кога отново произвеждаме автомобили?
2
0
4udovi6teto (преди 3 седмици)
Рейтинг: 35996 | Одобрение: 9391
Сигурно ще сменя джипката, че неговата вече каталяса.Ухилен
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама