Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

01.09.2019 / 15:49 66

fakti.bg

Аз, ако съм на мястото на варненци, ще кажа, че ще търпя ГЕРБ, докато не направят "Хемус"

"3030 г. не мисля да съм премиер вече. Ако е 2030 г., мисля да си остана, но 3030 и за мен е много". Това обеща пред младежите от ГЕРБ премиерът Бойко Борисов. Вчера той бе гост на 12-тия Летен университет на Младежкия ГЕРБ във Варна и отговаря на въпроси в продължение на два часа.

"Ако не бяхме платили за самолети, щяхме да имаме за всичко. Сега е малко... Добре, че имаме мазнинка", обясни Борисов в разговор с представител на МГЕРБ от Стара Загора, който отвори въпрос за финансирането на проектите на местната власт.

"Който има две деца, ще го поощрим да има три като му кажем... че три е повече от две", обясни плановете си за демографската политика премиерът. Борисов говори и за строежа на магистрала "Хемус".

"Догодина по това време няма да има място по "Хемус" където да не се строи", пророкува лидерът на ГЕРБ. Парите вече са отделени. Аз, ако съм на мястото на варненци, ще кажа, че ще търпя ГЕРБ, докато не направят "Хемус", обърна се към домакините от Варна Борисов.

 

 

Източник: "Дума"Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Бедни Нексусчо, не използвай моите думи с обратен знак, това, за което обвиняваш всички други тук, и мен, недоносени ми иднивидче - това виждам в теб Усмивка.  Провери си писанията и ще разбереш, за падането на мозък, за комплексите ти за малоценност и за хилядите тъпи повторения, които показват не "селенията" ти , а въпиющата ти простотия, характерна за елементарници като теб. Сега, за пореден път да ти напиша, дори и като грамофонна плоча да ти звучи Усмивка, спри да пишеш и да се излагаш повече, няма пред кого тук повече да доказваш малоумието си, за другаде може и ида има, но не и тук, повярвай Усмивка.
4
6
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Виждам такъв (плебей), всеки път, когато прочитам нещо от теб, и то без да ти гледам предната или задна страна на личната ти карта, малоумни ми Нексусчо. Виждам, че ти се  тровиш, не аз Усмивка, самозвани "интелигенте" Усмивка, но добре, ще продължавам да го правя, щом това ти доставя удоволствие, на твое разположение съм "драги ми смехурко" . То простотията ти явно е необятна, като вселената Усмивка. Хайде, ходи и паси Усмивка, и се прави на "образован" .
6
6
милен (преди 9 месеца)
Рейтинг: 10457 | Одобрение: 1397
 Нексусе, пренасочих ти злобата в регистрацията (една от 150-сетте) ти на Колектор, там също се изтъкваш, че си "интелигентен", но не забравяй, че познавам хиляди хора и мога да съставя психологически портрет за 30 мин,най много за 2 часа, зависимост от темите които се обсъждат и със сигурност интелигентният, умният, знаещият и можещият човек, прави на мравката път, а не като теб изчадие просто да обижда и да се самоизтъква.
3
4
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Плебеи, като теб бедни ми Нексусчо,  да се представят за успели хора, това е повече от глупост и наглост, но те при теб са ежедневие, или още повече, това е природата ти, което не е за завиждане, а за съжаление. Писах ти го няколко пъти, съжалявам те, но ти сам не правиш усилия да се подобриш, което е за още по-голямо съжаление. Да, боли ме душата, за теб и такива като теб, и както ти написах по-горе, съжалявам те. С най-добри чувства ти пиша отново, спри се, не пиши повече, става още по-гадно за теб, дори и да ти капе мед (но не е мед) на сърцето, то е злобичката ти, не я бъркай с меда Усмивка.
2
5
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Този път бедни ми Нексусчо, направо се изложи Усмивка, защото не аз повтарям. Да, прав си за това, че "просто не може" от жалък индивид като теб, да стане нещо различно от едноклетъчно, например. И пак да ти напиша, не аз плюя, прочети си малоумните коментари, колко пъти да ти го напиша "интелигентно гражданче" от Браниполе Усмивка. И за още едно си прав, освен мен и други ти се присмиват и се подиграват, но и това ли не вдяна "интелигентнико" Усмивка. Жалък си, както винаги. Спри се, така ще си спестиш доста истина за теб, и не само от мен, просто ме послушай този път.
1
4
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Комичното, бедни ми Нексусчо, си ти, колко пъти да ти го напиша и докажа, колко, кажи ми, да го напиша и да се свърши. Да, ще го напиша за пореден път, да, съжалявам те, но в крайна сметка си си го заслужил, не съжалението, а да си такъв, елементарник и ограничен индивид, потвърждаваш го във всеки твой коментар. Завистта е характерна за комплексираните жалки същества като теб, и не за друго, а поради вродено чувство за вина и преживяни силно стресови ситуации в минал период, преди всичко в детството. Съжалявам, че и детството ти е било белязано от дребнавост и неразбиране, от отрицателни емоции и вероятно необосновано насилие. Съжалявам те, но дали не си го заслужил? Винаги съм ти желал доброто, и не само на теб, "драги ми смехурко" , а на всички хора, на всички, дори и на такива като теб. Да, ти нямаш "навика да пишеш неверни неща" , при теб, жалки ми Нексусчо, това е същността ти, това е природа. Ако четеш внимателно, би прозрял очевидната истина, но вече и в това се съмнявам. Няма да ти отговарям за интелекта, писал съм го много пъти, не мисля и в това да се повтарям, за липсата на такъв или нещо подобно в теб, така, че, "озъби" се още веднъж, или колкото пъти искаш, това е твое право, а и май това можеш само Усмивка.
5
5
някой (преди 9 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Виждам недоносени ми Нексусчо, че от злоба дори не можеш да довършиш и смисъла на изреченията. Не че можеш да ги изградиш, но това е друг въпрос, защото ограничеността ти е пословична. Каква друга реалност за теб, освен глупостта и ограничеността ти, дължащи се на комплексите ти за малоценност, което "е самата реалност" Усмивка. Не, не подскачам, а те съжалявам, истински вече, толкова ми е жал за теб, че се чудя дали съм срещал по-посредствен и елементарен индивид, а като се замисля, стигам до извода, че не съм. Виждам, че във всяко творение тук избиват още по-силно комплексите ти, за "превъзходство" Усмивка Усмивка Усмивка. Хайде, отново напиши колко си "образован" , "начетен" , с "много дипломи" и т.н., но в крайна сметка изключително ограничен и комплексиран Усмивка
4
6
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Да, забавлявам се, колко пъти да ти го напиша Усмивка , но е жалко, че няма как да го разбереш, просто защото не го осъзнаваш Усмивка. Да реагирам "бурно" ли, това ли можа да измислиш сега? Що се отнася кой какъв е в живота, то си личи по коментарите ти, бедни ми Нексусчо, елементарни, като теб самия и като жалкото ти съществуване, крепящо се на самозваните ти "постижения" и "образованост" Усмивка. За моят живот, писах ти няколко пъти, не бери грижа, не си ти и никога няма да бъдеш този, с когото бих споделил и част от него и това, което съм постигнал и постигам, защото глупостта ти няма нужда да се поощрява Усмивка, тя си е глупост, и е само твоя Усмивка. Да, примирил съм се, с твоята елементарност и простотия, а както виждам, и ти си се примирил с нея, което е все пак някакво постижение за теб Усмивка. И да ти обясня отново нещо, за българския език става въпрос. Да "ръсиш" (прочети си коментара), означава да пускаш нещо от горе надолу (според теб "плюнки" или друго), от което бедни ми Нексусчо следва, че това се прави от такива, които са над тези, върху които пада, сега вдяна ли кой къде е, и по-точно ти къде си, елементарно е, но явно ти си по-елементарен и от това Усмивка. Сега разбрах защо са ти такива коментарите, за да те "забележат" , ясно, зная го, както и другите тук, а и ти сам си го беше написал няколко пъти Усмивка, разбира се под друга форма. Щом си решил да е така (да те "забелязват" ), тогава не мълчи, но поне не го прави толкова очевидно. Хайде, сега бегай, и се радвай на "постиженията" си Усмивка.
3
3
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
А ти, бедни ми Нексусчо, като надрънка и като дрънкаш всичките си простотии за мен, или за който и да е било друг тук, във форума, или дори и за неподозиращите нищо хора - да не би да се промени нещо, или стана по-умен, или повече "образован" , самозвани ми Нексусчо Усмивка. Нямам нужда от твоя елементарен "образователен ценз" , и "място в обществото" , защото те са един твой блян, една химера, в пишещия отсреща болен мозък. Да, разбрал съм причината за това твое поведение, писал съм ти го много пъти, в предишния си коментар също, малко по-обстойно. И да напиша за пореден път, забавлявам се с теб, а сега повече, виждам, че злобата те е превзела изцяло в този момент. Но, не се нерви, бедни ми Нексусчо, а се опитай да се владееш, поне малко. Бъди жив и здрав, и не ми пиши повече, "прослойни" ми индивидче, който не може да проумее дори и елементарната истина за себе си.
5
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Вярно е, че простотията ти няма край, но е лошо, че се повтаря, а то е следствие на ограничения умствен багаж, който носиш. Това ти го написах и в коментара си под другата статия, дано ти се изясни, поне малко Усмивка. Да ти напиша за пореден път и другото, не си ти човека, с който ще споделям произхода си или с какво се занимавам, много си ниско бедни ми Нексусчо, много. "Затягането на коланите" е характерно за индивиди, които парадират с обратното, а доколкото чета, ти си един от тях, тези (отново като теб) , които избиват комплексите си тук или в други форуми. Липсата на уважение към теб, поражда твоето неуважение към другите, а най-вече ти липсва самоуважение, в противен случай нямаше да си толкова злобен и с толкова много комплекси за малоценност. Аз нямам проблеми с нищо, но твоите, повярвай, са толкова много, че специалисти в тази област биха се затруднили сериозно, дори биха се отказали да ти помагат, защото ще е загубена кауза, колкото и да искат да се справят с екземпляр като теб Усмивка. а сега, не си "затегувай колано" , а си запиши час при специалист за душевни проблеми и сподели с него проблемите си и отпусни душицата бедна. Дано имаш полза от него. Усмивка
4
7
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Вече се замислям как може да има толкова ограничен и елементарен индивид, но вече не мога  и да се учудя, та аз съм те срещнал тук преди 6 месеца (по твои сметки Усмивка). Ще хапваш и пийваш, нали това ти е удоволствието бедни ми Нексусчо, нали прочете, това е забавлението на плебеите, на елементарните индивиди, първосигналните, ядене и пиене Усмивка. Разбрах, че и с времето имаш проблеми - "утре" , се отнася за следващия ден (справка с часовника Усмивка) жалки ми Нексусчо, но в тази връзка се забавлявам с въображението ти, което разбира също е толкова елементарно и глупаво, но ме развеселява Усмивка
3
7
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
"Виж" какво, бедни ми Нексусчо, "обстановката" не я намирам за нормална, в това си прав, но НЕ я харесвам, и не съм очаквал да се досетиш или да го разбереш, няма как, или по-точно, няма с какво. Поради тази причина и коментарите ми са в тази посока, но, и това няма как да схванеш, нали ? Да ти отговоря - не се "губя" , но теб те нямаше, явно беше със стадото Усмивка. А аз ли какво правя ? Почивам си, доставям си различни по вид удоволствия, защото яденето и пиенето, дори и на безалкохолно не са в "сферата" на това, което ме забавлява, но теб това явно те прави щастлив. А тези действия (ядене и пиене), бедни ми Нексусчо, е удоволствието на плебеите, а не за "работещ в сферата на умствения труд" (повторих те) Усмивка. Е, продължавай с похапването и пийването Усмивка "интелигенте" . Да, да, ти си ясен като кристал. Обстановката сред ганьовците не я намираш за ненормално, защото се вписваш прекрасно в нея и ти харесва. Признай си, нали? Апропо, къде се губиш тези дни? Май в складовете и по строежите нямате почивни думи? Кофти! Аз си почивам тук, пийвам си безлкохолно, хапвам си пържолка, като работещ в сферата на умствения труд ми се полагат повече отпуска и почивни дни [img]https://static.petel.bg/img/emoticons/wink.png[/img]
4
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Смятам го за глупост, защото си е чиста проба "глупост" . Но явно и това не може да достигне до възприятията ти, "казва" се, пише се, на "човек" , който може да разбере, а не на Нексусчо Усмивка с  "телевизор"-а без повреда Усмивка, но с повреда другаде Усмивка
4
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Погледнал съм всички твои "постинги" бедни ми Нексусчо, и виждам едно и също, бликащата ти глупост и пародия на разбиране темата на статиите. Едно и също, навсякъде, а това не е зацикляне, това е малоумие Усмивка, характерно за индивид като теб.
4
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Къде видя или прочете, бедни ми Нексусчо, че съм написал, че няма връзка образоваността с четенето, къде "драги ми смехурко" , не разбра ли че глупостта ти е в основата на брътвежите ти. Толкова ли си "късоглед" , че не "видя" и не разбра за какво ти пиша от толкова време. Явно не си, но, да напиша за пореден път, ти не си виновен, толкова ти "стига" .... Не ти пиша кратко, защото разбирането ти е забавено, точността те обърква, а яснотата за теб е като гъста мъгла в тъмна нощ. Сега разбра ли ме ? 
3
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Ти верно ли толкова много си вярваш, бедни ми Нексусчо, прочете ли си коментарите, поне веднъж, та даваш и примери с тях ? И къде са ти "логическите аргументи" в коментарите, дори в изброените в този. Празните ти приказки, като например " "вие пролетарии сте глупави, защото ..." , или това "не четете, нищо, бездействате, лежите в кръчмите  ..." и куп други простотии са тези твои "аргументи" ли, малоумно ми индивидче. Не е истина колко ограничен може да бъдеш, за да наричаш това "аргументи" , а писането с големи букви означава само едно, досещаш ли се бедно ми злобни Нексусчо, не можеш, нали, или искаш "аргументи" . Всъщност, прочете и се научи значението на тази дума, има речници, ако не, попитай някой, може и да ти кажат. Знаеш ли, ще приключа с две думи - жалък си. Усмивка
3
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
А аз се чудя, как един цял живот, до сега, не ти омръзна да си толкова ограничен, и да не вземеш да се ограмотиш поне малко. И дори малко да не се досетиш, че отговарянето на обсъждана тема, не е обръщане на обратно нечии думи, но наистина, не се учудвам, предвид притежавания от теб капацитет, видно от коментарите ти. Смесеното ползване на диалектни думи не те прави "оригинален"  или "интелигентен" бедни ми Нексусчо, и не се чудя, че това затвърждава липсата на разум, "гражданчето" ми то Усмивка 
4
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Аз бедни ми Нексусчо, "гражданино" от село Браниполе, вече не се опитвам да те направя "човек", защото разбрах, че това е "каса пердута" , да бъде подобряван облика ти на индивид се оказа трудна задача, но не невъзможна, все пак имам надежда за теб, имаш проблясъци тук-там Усмивка. Ти си се хилиш дебилно, само погледни един от последните си коментари (мисля че беше под другата статия) и ще се увериш, което се потвърждава и от "нагъването" на зелето, "въртенето" на гумите (вероятно имаш предвид галошите) с които си обут Усмивка и т.н. 
4
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Да, всички сте такива, а престореното ти хилене ме кара да се смея още повече на злобата разпенила устата ти Усмивка. Бедни ми Нексусчо, не зная колко са, но щом казваш, нека са 6 (шест) месеца, в които се опитвам да те очовеча, но ти си толкова закостенял елементарен "гражданин" , повярвал, че има повече от две гънки в мозъчето си. Честно ти казвам, не съм "виждал" по тъпо "гражданче" като теб, от село Браниполе, не само тук, а навсякъде, където можеш да се сетиш (ако можеш да се досещаш де Усмивка). За пореден път да ти напиша, жалък си, и не се излагай повече тук. Пиша го за кой ли път (за да не "изгориш"  Усмивка), но не за да ми отговориш, че пиша едно и също, а защото няма как по друг начин да обясня на такива "интелигентни граждани" като теб. Не "изгаряй" , ще липсваш с глупостта и простотията си във форума Усмивка
2
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Съжалявам теб, теб, бедни ми Нексусчо, и това ли ти е трудно да разбереш (няма нужда да "осмисляш" - твой израз), макар да не трябва, а е нужно само да прочетеш, защото се отнася за теб, как беше - не използвай обратното местоимение Усмивка . И за това си прав, родил си се с ограничено количество мозъчно вещество, и когато не го развиваш, оставаш силно ограничен, като теб например Усмивка. И, дойдохме си на думата, от много време ти пиша това, което най-накрая стигна до двете гънки на мозъчето ти, да не гледаш в паниците на хората, което толкова много обичаш да правиш. Спри се, не се самоизяждай със злобата, която е превзела целия ти организъм на индивид. Да ти отговоря, но не като използвам "обратното" ти " местоимение" , завиждането е характерно за злобните индивиди като теб, които дори нямат "души" , а не са "дребни" . Не го прави повече, и няма да постъпват и с теб така, не го ли разбра ? А сега, просто погледни в своята си "паница" , хапни от това, което са ти сложили в нея, и не карай хората постоянно да ти я "пълнят" , храни се спокойно, и не карай хората "да те хранят" - както ти се изразяваш.
3
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Ето пак, кога ще научиш поне малко българският език, до кога да те уча, малки, бедни ми Нексусчо, до кога ? Значението на прилагателното "безбройна" , е в пълна противоположност с това, което вероятно си искал да употребиш, но ти казах, че приключих с "училищното" ти обучение. Аз не те обиждам, и не съм го правил, освен, ако ти самият не поднесеш повтарящия се "букет" от жлъчни епитети, които за теб разбира се не са обидни. Жал ми е за теб, написах ти го няколко пъти, но те разбирам, няма друго място, където да "отпуснеш" комплексите си, разбираемо е за всички тук, нали Усмивка
4
4
Tито (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14741 | Одобрение: 1831
Тихоооо, мършо-Албанска!
3
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Не случайно бедни ми Нексусчо, случайните работи са при теб, например, че си се пръкнал на този свят Усмивка. А сега отиди и изкарай овцете, тя също е "чиста" работа, и е на чист въздух, природен климатик Усмивка Усмивка Усмивка. Нямам думи, с които да изразя глупостта, простотията ти и жалкото ти съществуване Ухилен
3
4
Tито (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14741 | Одобрение: 1831
Баровец си ти, Шиптъре беззъб-в трактор с климатик  бачкаш...
7
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Не се нерви толкова бедни ми Нексусчо, то простотията не боли, а при теб е в изобилие Усмивка. Ако ти си "интелигенцията" , то тогава, Боже пази България от такива като теб. Тръните се вадят, това знаеш ли го "интелигенте" Усмивка, така че се скоро ще те извадят Усмивка "гражданино" от село Браниполе Усмивка А за да се спре това, просто престани да пишеш "драги ми смехурко" , написах ти много пъти, ставаш жалък и смешен.
11
3
:) (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11168 | Одобрение: 4768
Ее, ГЕРБ най-накрая разкрива постепенно истината, че достойни наследници на БКП, по всичко. А Боко Тивата все повече се изживява като новият Бай Тошо.  До 89-та всички гербери бяха в ЦК на БКП, днес са ГЕРБ. Ама нещата лъсват ... ама това само тъпигьозите не го разбират.  Сега ясно ли е? Нексуса плюе БКП и възхвалява вожда ... на новото БКП! Гей-шизофреник! ;)
9
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Станало в ранни зори "интелигента" , за да отговаря Усмивка. Е, това наистина е изпълнение Усмивка на елементарен човечец. Не ме тровиш елементарнико, най-малко мен, ако беше прочел поне веднъж, защото няколко пъти ти написах - с теб се забавлявам, да виждам как се пениш и "трептиш" от злобичка малоумно индивидче. Помня много, и зная, но ти няма как, няма с какво бедни ми Нексусчо Усмивка. А "постовете" си ги ползвай, със здраве и където искаш, но за българския се разбрахме, нали, като го понаучиш, можеш да се опитваш отново да пишеш Усмивка. А аз не мисля да те тровя повече, защото какво повече да си отровен от това "драги ми смехурко" , простотията, малоумието и злобата са те превзели отвсякъде, така че, няма какво повече да се направи за теб, нито добро, а другото - написах ти го току що Усмивка .
10
6
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Да, разпознах те, както винаги съм го правил бедни ми Нексусчо, в онова злобно индивидче, което навсякъде му се привиждат "комунисти" и е постоянно коленичило (в калта), да не кажа лазещо, пред крадливи и абсолютно некадърни "управляващи" и псевдобизнесмени. Да, отново да ти повторя, разпознавам те, навсякъде (да не напишеш пак за местоименията с обратен знак Усмивка ) "гражданино" на село Браниполе Усмивка
11
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Не подскачам, бедни ми Нексусчо, просто се забавлявам с малоумието ти. А това, че си се припознал, е повече от сигурно, което наистина ми доставя удоволствие Усмивка , "постващи" ми Браниполски индивиде Усмивка . А ти, за пореден път ще го напиша, научи българският език, ако искаш да го използваш, не става въпрос само за тук написаното, но ти си знаеш, то за глупостта няма граници. Няма да обърна "написаното" от теб (което всеки път се опитваш да ми припишеш), но от него става ясно, че си от там, за където пишеш (в калта), и наистина се чувствам доволен от това, че съм активизирал комплексите ти. 
11
5
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Виждам че едно индивидче от село Браниполе се е припознало в написаното от мен Усмивка, и правилно, това означава, че си притежател на всичко написано в кавички, но с кавичките, да не се възгордееш сега Усмивка. Не си дразнител Нексусчо, а доказан ............., активизирал всяка своя брънка от съществуването си, впрегнал неистови усилия да събере няколко думи в изречение. Е, трудно ти се получава, дори и под всяка статия с изключително "интелигентните" ти коментари. Що се отнася до Толбухинци, доколкото зная са работливи и светни хора, както съм чувал и за всички от Добруджа, така поне пише в доста книги, за които индивиди като теб няма от къде да знаят Усмивка . Ти, "драги ми смехурко" , не може да бъдеш дразнител, просто защото няма с какво, а за кой "плюе" , то само си прочети тъпите коментари, бедни ми Нексусчо, гледащ "отгоре" , но по посока краката си, които са в калта и локвите на селската улица, където си застанал. Използването на медицински термини, за да поднесеш поредна порция "любов" към ближните, не те прави знаещ Нексусчо, а напротив, затвърждава силната ти злоба и комплексираност. Знаеш ли, тъжно ми е за теб, все си мислех, че може и да се пооправиш, но започвам да губя надежда Усмивка
10
6
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14924 | Одобрение: 3454
Виждам, че тук отново е направил своят "пост" едно "градско" недоразумение от село Браниполе. Написаното от него прелива от "любов" към ближните, и "липсва" всякаква нотка на злоба, дори "не използва" никакви епитети за определени фигури в политическия живот на страната. За да потвърди "интелигентността" си дори е оцветил написаното в тъмните нюанси на червеното (кафеникаво червено), вероятно подчертаващо някаква принадлежност. А самият коментар е написан в стил на коленичил, или дори проснат по очи в краката на "слънцето" индивид (обичайната му поза), очакващ "благословия" от "месията" си. Жалко е, но е истина, защото той е жалък.
24
6
ДИВАКА (преди 10 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ЩО ТАКА СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЕПОДГОТВЕН ,БЕ ГУСИН ШРЕК..ТЪРПИ СЕ НЯКОЙ ,КОЙТО Е ПРОТИВЕН ДОЛЕН,ЛЪЖЛИВ ЧОВЕК..А ВИЕ СТЕ САМАТА ЧИСТОТА...ПРИ ВАС И МАСЛОТО И МЕДА БУКВАЛНО СЕ ИЗЛИВА ПО УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ..ТА ЗАПЛАТИТЕ ПО -ВИСОКИ ОТ АФРИКАНСКИТЕ..НЕ СЪМ МНОГО СИГУРЕН..ЗА ПЕНСИИТЕ НЕ ИДЕ И РЕЧ..ПЪРВИ ПЪРВЕНЦИ..ОТЗАД..В ГЪЗА..ТАКА ХУБАВО ГОВОРИТЕ ЗА ХЕМУС..А ВИАДУКТИ С ГОРЯЩИ ОТПАДЪЦИ ,ЩЕ ИМА ЛИ..ТОВА САМО ПЛЕМЕТО БРОГ ГО МОЖЕ..ДРУГО ПЛЕМЕ НЕ МОЖЕ И ДА МИСЛИ..БОЖЕ..ВСЕ ПАК ..ПАЗИ БЪЛГАРИЯ..Изплезване:devil:Ухилен
37
6
Tито (преди 10 месеца)
Рейтинг: 14741 | Одобрение: 1831
Леле, леле......Шиптър, на каква трева си бе, майка ти Албанска да еба? Цв. Цв. ще е премиер, но в ''кафеза'', като му извадят на яве всички далавери.
39
8
robotron2000 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 28513 | Одобрение: 5648
значи да напускаме :pouty:
44
12
12321 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11032 | Одобрение: 3662
Надявам се да пукне предсрочно...
58
8
айки (преди 10 месеца)
Рейтинг: 16827 | Одобрение: 6192
     не стига ,че е прост, ами е и нагъл и нахален, брутален и крадлив......

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама