Бойко Борисов за новия булевард "Левски" във Варна: Аз ръководих строителството по снимки! Всеки ден ми пращаха

25.04.2019 / 15:47 18

Има още неща за доизкусуяване. Това каза премиерът за новия булевард "Левски" във Варна. "Денонощно работеха. Всеки ден ми пращаха снимки. По снимки ги ръководих", допълни Борисов. Той подчерта, че обектът е бил сложен. "Ако беше лесен, други щяха да го направят", коментира Борисов.


Премиерът призова варненци и в частност мотористите да не бързат да "тестват" новия булевард. За наклоненото кръгово той каза, че денивелацията е само четири сантиметра.

"Много добре изглежда градът. Естествено - ако си обективен. Ако не си обективен, ще кажеш - това защо е синьо, или ще намериш друг кусур", коментира още той.

"Това ми е сигурно 50-ият проект, където на гола поляна или на някоя бара сме казвали, че ще стане нещо, никой не ни е вярвал. Видях и нагоре булевардите, които обещахме да се асфалтират".

"Вие сте благословени, имате си море, а ние Витоша", заяви също Борисов и каза, че е инспектирал и стадион "Спартак", където е установил, че тревата е положена, а сградата се строи. Припомняме, че именно по негово настояване държавата отпусна пари за сериозен ремонт на съоръжението.

Борисов разкри, че се е обзаложил с финансовия министър Владислав Горанов, че когато магистрала "Хемус" бъде завършена, ще осигурява по 20 процента от БВП на България. 

"Трябва всички да се молим до края на тази година от Ябланица до Ловеч да сме готови. Много време се губят в отчужденията на земите. През 2022 г. до Търговище ще ходите със сигурност по магистрала, като ще е готов и участъка между Плевен и Ловеч. Проектираме сега до Търново, така че да се строи през тези две години. През 2024 г. цялата магистрала трябва да е готова", категоричен бе Борисов.

Запитан за кампанията за евроизборите, премиерът отговори: "Да правят каквото искат по време на кампанията. При нас, виновните в ГЕРБ, са си подали оставките и са от отстранени от всимки държавни постове. Има сериозни проверки и като завършат институциите ще си свършат работата".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 48503 | Одобрение: 16088
Защо пешеходния надлез на стадион Спартак не работи?И локалното до Прилеп е без маркировка?
17
3
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
n eXu s : - ,, Благодарим ви, г-н Борисов! Интелигенцията на Варна е с ВАС! " ............. Опааа, малко се пооля. Казват, че -,, Една лъжа като се повтори хиляда пъти ставала истина." Това може и да е така, но само в умовете на група фанатизирани последователи, живеещи извън реалностите на действителния живот. 
25
2
anaconda921 (преди 4 години)
Рейтинг: 479 | Одобрение: 224
фотошоп са ти пращали мазните византийци.
52
20
владо (преди 4 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Имало още за доизкусуряване......Бойко, той направо си плаче за основен ремонт преди да е открит бе. ПАК ЩЕ ЗАДАМ ВЪПРОСЪТ, НА КОЙТО УПОРИТО НЕ ИСКАТ ДА ОТГОВОРЯТ УПРАВНИЦИТЕ НИ: С ДЕФЕКТНИ МИЛИОНИ ПЛАЩАТЕ, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ДЕФЕКТНИ ПЪТИЩА? Не знам какви снимки са ти пращали и какво си ръководил, но ТОЧНО ЗАЩОТО СЪМ ОБЕКТИВЕН И НЕ СЪМ ЗАСЛЕПЕН ОТ ХОРА ЛИЖЕЩИ ЗАДНИЦИ, ти казвам, че ТОЗИ "БУЛЕВАРД" НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ОСВЕН ЗА РЕМОНТИ И КАТАСТРОФИ. Надявах се на място да го видиш и да им се поскараш, както си знаеш, ама не. Явно си и сляп щом не виждаш очевадните дефекти. За интелигентността ти и красноречието ти мога да кажа само, че са умопомрачителни. Подхождат само за поляна, пасане на овце и .....филия с мас. Направо не мога да повярвам как България се докара до там, че да има такива управници. За нищо не ставате, освен за усвояване.
63
11
Bg-Аплодисменти (преди 4 години)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Никога България не е била управлявана от толкова прост човек. Никога. Дори и при  Живков.
77
10
:) (преди 4 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Ебаси, Боко бил и архитект и проектант. Той наистина е Слънце. По снимки ги ръководи. Пращат му .... той ръководи. Е, сега знаете що булеварда е толкова калпав. Защото човека с една книга зад гърба си, е ръководител строителството по снимки.
68
9
Cтамат (преди 4 години)
Рейтинг: 9930 | Одобрение: 3145
Тодор Живков бил прост, а?! Ами той е направо е нобелов лауреат, пред "умника" Борисов. Дали е буден или спи, на Борисов изреченията му са като бълнуване. Несвързани изречения, нечленоразделна реч, мляскане, плезене, мънкане. Ужас.
66
15
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Да ни даде снимките, че и ние да караме и пресичаме по тях.
77
16
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
това обяснява резултатът
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама