Домусчиев към Божков: Падна ми в очите. Аз те защитавах, но ако знаех за укриването на такси и други престъпления, нямаше да се случи

20.05.2020 / 16:44 12

"Бях решил да не се занимавам повече с обвиняеми, манипулатори и всякакви видове дребни душици, изпълзели в медийното пространство.

Взимайки предвид вълната от внушения, която медиите на обвиняемия Прокопиев и гравитиращи около него субекти, начело с Божков ТВ изкараха, реших да посоча една от цифрите, която бившият приятел Васил Божков умишлено премълча.

През 2017 г. (това е година и половина преди да купя Нова ТВ) приходите от реклама и предавания от Националната лотария в Нова ТВ са 21.7 МЛН. ЛВ.!!!" Това написа във "Фейсбук" Кирил Домусчиев в отговор на твърденията, отправени от Васил Божков и Иво Прокопиев.

Ето какво казва още той: 

Уважаеми, господа Манипулатори, И шведските собственици на Нова ТВ по това време ли са рекетирали Божков или просто е било бизнес, без който Лотарията не може да се развива?!

През 2018 г. Божков рязко е намалил рекламата, защото Нова ТВ не изневери на журналистическите принципи и морал и отрази дебатите по Закона за хазарта обективно, вместо да подкрепи Божков в битката му с Валери Симеонов, което той е поискал от телевизията тогава.

Намаляването на ТВ рекламата доведе до спад на приходите на Лотарията през 2019 г. и това накара Божков да поиска от мен да договорим ново рекламно споразумение и подкрепа за индустрията срещу сивия сектор. Факт е, че винаги Нова ТВ разграничава търговската от редакционната си политика!

Факт е, че Нова ТВ е водещата телевизия в България и се радва на най-голямо доверие от зрителите! Този факт Прокопиев и компания не могат да го преживеят и няма никакво съмнение, че ще продължат с манипулациите и клеветите.

Сетих се за Антикорупционният фонд на обвиняемия Прокопиев. Това е абсурдно! Смях!!! Да си направи и частен съд, и прокуратура! На Божков мога само да кажа: Много ми падна в очите! Защитавах те на принципна основа през 2018 г. (преди да купя Нова ТВ). Ако знаех за укриването на такси и другите престъпления, това нямаше да се случи.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
някой (преди 3 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра...", стана ми интересно, да чета под някаква "графика", и още повече "коментара му". Но в случая, наистина е добре да не споря, щом и на такива "графики" и "коментарите му" трябва да се вярва, то наистина няма смисъл от спор. Когато в корабостроителницата са изкарвали толкова кораби, и са работили толкова хора, не е било по това "прекрасно" време на псевдо демокрация, а още по-малко при "управлението" на самозабравилото се "слънце", което тази вечер отново такива простотии започна да бълва, че да те е срам да кажеш, че си българин. Но, наистина, почети малко, но и между редовете (ако можеш), тогава надявам се да прозреш много неща, и да ги "видиш" и "усетиш". И не на последно място - Честит празник на българската писменост и култура, нека тачим езика и културата си, тази която толкова много липсва на "слънцето".
0
0
ПраБългарин (преди 3 години)
Рейтинг: 61301 | Одобрение: -28444
Не го познавам лично, но като му гледам биографията само създава и развива още от 90те години. Ако има нещо криминално рано или късно ще излезе на яве, всички лъсват все някога.
0
0
Мракобес (преди 3 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Айдеее -защо триете коментари пак бе? Не ви изнася , нали?  Домуса е крадец и е криминален елемент. Може да го триете, но си остава истина. Нищо не може да развие, а само краде за сметка на работниците. Прабългарин, смешен си. Имаме вътрешна информация и знаем какво и как прави. Те си го познават на определени нива. Хич не е толкова невинен и добронамерен, колкото искаш да го изкараш!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
0
1
ПраБългарин (преди 3 години)
Рейтинг: 61301 | Одобрение: -28444
[url=https://news.bnt.bg/bg/a/domuschiev-bmf-ne-e-vv-falit-i-se-upravlyava-dobre]https://news.bnt.bg/bg/a/domuschiev-bmf-ne-e-vv-falit-i-se-upravlyava-dobre[/url] ........................................................................... Чети коментара му под графиката във фейсбук... То и аз имах 400 работници преди 20 години, а сега останаха 20 човека, че може и по малко да останат след тази пандемия. Корабостроителницата ни с 5000 човека по 14 кораба на година са правили, а сега къде са?? Кажи ми един нов завод във Варна с работещи над 1000 2000 човека, къде има??? Караш ме да чета, какво направил Домусчиев за Бмф, а ти самия не знаеш. Наистина е по добре да не спориш в такива ситуации.
1
0
някой (преди 3 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра...", а случайно да си чул, че България вече не е морска държава, или си го пропуснал покрай хвалбите на Домуса. Надявам се знаеш защо, но ако не, прочети малко и ще узнаеш. И да, имам познати в БМФ, и честно казано, не съм чул хубави думи за подзащитния ти, което вероятно си пропуснал. Надявам се да си чувал колко кораба е купил, и колко са останали, колко състав е имал и колко е сега. Не мисля, че се надпреварват да работят и да плават с него, или само аз мисля така. Що се отнася до ортаклък, не съм бил, за което много се радвам, но за написаното няма нужда да си съдружник, те такива нямат нужда от съдружие, лошо е, че ни си го разбрал. И знаеш ли, не ми се спори с теб, някак си ... не ме кефиш.
0
0
ПраБългарин (преди 3 години)
Рейтинг: 61301 | Одобрение: -28444
Само аз ли съм от Варна??? Нямаш ли познати моряци, питай тях, нека да ти кажат, къде е по добре, като условия, отношение, заплащане в бмф или в някоя друга фирма. Аз не казвам, че Домуса вече е направил изцяло инвестиции в бмф, но няма друг избор с тези стари и малки кораби с кой ще се конкурира? За това купуват на Китай боклуците и ги ремонтират по често, защото са чупливи. Иначе си имаме корабостроителница, може да стане музей някой ден, така или иначе няма да я развиваме, той няма и капацитети да работят там, но това е друга тема. Това с бактерията не го разбра. Виж го мракобеса, какви ги плещи и той, говори за Домуса все едно му е бил ортак и му знае кърливите ризи, а и ти също. Той щом 10 години управлява и още има бмф, значи не е била целта да се хдои на вторични за да забогатее, пък и прави още колко хиляди неща, малко ли е за вас??? Вие повече ли давате на държавата от него??
1
0
някой (преди 3 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра...", много си прав, наистина Петела трябва да назначи психиатър, но не за такива като мен, сам направи извода за кого говоря. Брей, че си  и специалист, бил купил фалирало и "изправил на крака", "обнови", че и "развил". Голям разбирач стана, но най-вече защитник на такива "бизнесмени". Е, да е жив и здрав той, както и ти всъщност. Но щом се имаш за бактерия, нямам какво да ти кажа (напиша), защото за себе си не бих казал подобно нещо, вероятно такова сравнение е нормално за теб. Що се отнася за "голямата работа" Кирчо, мисля че има много, които могат да изкажат различни мнения от твоето, и разбира се много по-истинско от твоето. Бих искал да ти прочета мнението за тези неща, които "попитах" и него, щом си "навътре" в нещата, би следвало да знаеш.
0
4
ПраБългарин (преди 3 години)
Рейтинг: 61301 | Одобрение: -28444
Петела трябва да назначи психиатър за коментаторите. Някой, от къде на къде правиш помен с чужда баница, какво бил купил и как го платил, ами имал дал, ти що не купиш нещо фалирало някъде и да го обновиш и развиеш??? Защо си биете сами камшика и викате ''ох как боли''. Човека толкова милиони върти, че ние сме като запетайки в текста за него, все едно бактериите в организма да си говорят, за мозъка на човека, какво и защо бил правил...
2
0
Мракобес (преди 3 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Хахахах невинния той. Ти си за съд за търговия с влияние. На колко хора си попречил да имат бизнес. Измекярин. И тоя е от мафиотите на България. Сега се прави на невинна овца.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
7
0
някой (преди 3 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Доколкото зная, Кирчо не сее издигал в очите на нокого, най-малко в народните, защото нека да обясни какви панаири направи и дали плати онези петдесет и нещо милиона лева, по договор при закупуване на безценица наБМФ. Нека да каже, дали когато придоби БМФ дали плати сделката, или първо наряза доста кораби, и после плати. Нямам думи колко нагъл може да бъде един такъв човек, да каже нещо за извиването на ръцете за стадиона и т.н. Жалко е.
6
2
Blue hills (преди 3 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Не мога да повярвам как сам се закопава тоя, хаха... Еми нали в тая паметна бележка т.3 точно с това те заковава, с ДКХ. Не се обяснявай, че става все по-зле
6
1
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
а колко хубаво едно време като просто се избиваха един друг. сега цялата държава се тресе заради това да си ги мерят един друг 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама