Доц. Атанас Мангъров: Новият щам цели само да оправдае строгите мерки - умря Торбалан, за да дойде Баба Яга

26.01.2021 / 18:25 9

кадър БНТ

Торбалан умря само, за да се появи Баба Яга. Т.е. единия щам замести другия, а новия щам цели единствено за оправдае строгите мерки. Това коментира на пресконференция на партия АБВ инфекционистът доцент Атанас Мангъров.

Целта ни не е да набоцкаме или изследваме повече хора, а да ликвидираме вируса, коментира доцентът, цитиран от fakti.bg.

Доцент Мангъров обясни, че е напълно безсмислено да бъдат изследвани учителите с бързи антигенни тестове, защото това нямало да доведе до никъде. Трябвало само да знаем колко хора вече са се срещали с вируса.

Специалистът стигна още по-далеч, като използва метафората за Торбалан, който бил умрял само, за да се появи Баба Яга. По думите му, новият щам целял само да оправдае строгите мерки.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
уйчо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 42522 | Одобрение: -5313
Ама и вие сте един "наблюдател" и един "някой".
3
0
някой (преди 7 месеца)
Рейтинг: 31906 | Одобрение: 7441
Благодаря "Наблюдател" за отправеното пояснение вместо мен, явно е имало нужда да се пообразова "уйчо". Не му се сърдя, няма за какво, както се казва, толкова е успял да научи, или още по-зле, толкова му е ......... Що се отнася до "килийното образование", явно и до там не е стигнал колегата "уйчо", но нека е здрав и все така напорист. Отново благодаря за подкрепата "Наблюдател", и спокойна нощ.
4
1
Наблюдател (преди 7 месеца)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- "...кавички не се научиха кога се използват." уйчо   ------ Какво не ти харесва в Post-та на колегата "някой"? :errm::wassat:     Кавички - употреба : 1. За отличаване на приложения, възприети като условни названия, които са съставени от собствени или нарицателни имена. / 2. При пряка реч или цитиране на чужда реч . / 3.  Думи за изразяване на ирония или недоверие.   /  4.  Непознати думи и изрази, както и термини, които разясняват в рамките на същото изречение, могат или да се поставят в кавички, или да се изписват с друг шрифт или в курсив.
0
3
уйчо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 42522 | Одобрение: -5313
Ей, някои хора и килийно образование нямат, кавички не се научиха кога се използват.
3
0
някой (преди 7 месеца)
Рейтинг: 31906 | Одобрение: 7441
Прав си "уйчо" , донякъде, защото Франкенщайн е от доста време тук, краде безогледно, държи се повече от просташки и злепоставя народа ни, иначе казано е в образа на тиквата от Банкя. 
4
1
бачо Кольо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 8493 | Одобрение: 2178
Както винаги доцента е лаконичен и прав! Браво доценте,все още има честни доктори явно!
Колкото повече,толкова повече!
1
0
гарфилд (преди 7 месеца)
Рейтинг: 41458 | Одобрение: 15188
След Баба Яга,идва Мечо Пух.Ухилен
1
6
уйчо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 42522 | Одобрение: -5313
Само да не дойде Франкенщайн:woot:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik