Един гражданин написа: Помните ли каква беше Варна? А сега няма пари дори за символите си! (снимки)

10.07.2019 / 13:13 7

Варненец се обърна към „Петел“ за да изрази възмущението си от това, че един от символите на града напълно е изгубил впечатляващия си вид, който имаше преди години.

Както става ясно от снимките, които той прилага като илюстрация, става въпрос за Аспарухов мост. Ето какво пише нашият читател:

„Тази гледка помните ли я? От години Аспарухов мост няма декоративно осветление и никой не говори за това. Преди година не дадоха ли милиони за декоративно осветление?! Явно не могат да отделят вече нищо за един от символите на Варна.“

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
19
5
Варна (преди 6 дни)
Рейтинг: 60341 | Одобрение: 31651
Петково, за кой град говориш? Варна никога не е била по-неприятно и объркано място от сега, благодарение на шопа Портних. Ти сигурно не си от Варна и не помниш колко по-спокойно беше 
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
10
40
петково (преди 6 дни)
Рейтинг: 813 | Одобрение: 153
Градът никога не е бил по-добре и по-красив от сега. Разбира се има много още да се желае. Градът е пълен с вандали, които непрекъснато рушат и унищожават и малкото, съградено с нашите пари. А общината бездейства.
Тя вашата майка е Русия, не ни лъжете, особено на оня закръгления, на който любовта към България минавала през там. Майцепродавци, още не сте разбрали, че няма санкции срещу Русия, а само срещу котилото на Путин, да не може да ходи из Европата и да харчи откраднатото от руския народ.
32
15
Варна (преди 6 дни)
Рейтинг: 60341 | Одобрение: 31651
Не го превъзнасяйте толкова Киро. На фона на Портних почна да ни липсва, не беше стока, но поне не беше вреден за хората
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
30
2
Пешо от Виница (преди 6 дни)
Рейтинг: 13583 | Одобрение: 6958
Днес, излизайки от офиса на една банка последвах на тротоара две жени на преклонна възраст. Красиво облечени, с достолепна походка. Заслушах се неволно в разговорът им. Оказа се ,че са две съученички  още от детската градина.Великолепен изказ, интелигентни, умни жени. Зарадвах им се и се запитах, дали са останки от едно минало или ПРИМЕР за възхищение и подражание на фона на агресивната простащина ,която ни залива...
67
23
n eXu s (преди 6 дни)
Рейтинг: 118246 | Одобрение: -8704
Всичко е в стадий на деградация. Коренното население на Варна отпреди 20 години го няма, то се изнесе, изместено от мазните селяни от Толбухин и региона. Каквото населението, такъв и "градът".
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
33
12
kris (преди 6 дни)
Рейтинг: 151268 | Одобрение: 56123
А аз помня времето, когато асфалтът беше джам......Нямам снимки......Тоя да ходи да снима дупките......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама