Елтън Джон събра 9 милиона долара за борбата със СПИН

16.03.2023 / 23:56 8

кадър: Нова Нюз

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително парти след "Оскарите"

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително парти след "Оскарите" организирано от сър Елтън Джон в Западен Холивуд. Събитието цели да събере средства за неговата фондация за борба със СПИН, предава нова Нюз.

„Знаете ли, трябва да продължим това пътуване. Стигнахме толкова далеч. Трябва да задържим общественото внимание върху болестта СПИН. Искаме да сложим край на тази пандемия до 2030-та година така че дотогава хората да могат да се върнат към здравословен начин на живот и икономиките на страните, където СПИН-ът е много заразен, както в Африка, да се стабилизират отново", каза Елтън Джон.

Джон проведе кратка пресконференция преди гостите да пристигнат на килима в цвят шампанско , а съпругът му Дейвид Фърниш беше плътно до него.

„Това е вечер посветена на спасяването на човешки животи. Ние започнахме преди много време, в началото искахме да съберем 200 000 долара и смятахме, че сме направили най-доброто, на което сме способни, а сега вече имаме над 8 милиона долара и то само от миналата година. Трябва да продължим да водим войната срещу тази болест. Работата ни продължава, целта е на лице", заяви Фърниш.

Елтън Джон сподели още, че плановете му в бъдеще са да завърши турнето си, от което остават още 15 концерта в Европа, след което ще се отдаде на заслужена почивка със семейството си.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
уйчо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 80874 | Одобрение: -1556
Олигофрен, извади си го от устата, че фъфлиш. 
2
0
милен (преди 6 месеца)
Рейтинг: 28645 | Одобрение: 3775
 То на Топлата вода дупката му вечно е заета и не може да пръцне но от време на време му освобождават ръцете за да пише тук коментари.
1
0
уйчо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 80874 | Одобрение: -1556
Изчаках малко, преди да се представя. Пешо, единият минус ти е от мен. На предния ти коментар, не. Защо ли? Защото ми се додрайфа от такива словоблудства с подробности, кой как пръднал и се насрал! Ти се насра за един минус! Нормален човек по педераската тема тегли една майна и толкоз! Ти така цветно рисуваш картинката, че ме обземат съмнения, да не си някой латентен гей, че и такива случаи има. Минуси много рядко пиша. Иначе ги колекционирам. След като ти изпълних желанието да се обознача и да изразя мотивите си, твой ред е да ме навреш сега... не знам, където се закани. 
2
4
Серж (преди 6 месеца)
Рейтинг: 115310 | Одобрение: 20355
Десет години х@й да не го оноди, дето слага минуси, ДАНООООО!.....:devil::silly::devil:Ухилен
4
5
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 294619 | Одобрение: 41774
Пешо и аз си мисля, че имаме в сайта ПОНЕ един обратен .....минусаджия при това.....Но не е пръцнал, защото дупката му е заета......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
4
Серж (преди 6 месеца)
Рейтинг: 115310 | Одобрение: 20355
Педерасти, милорд....Какво да ги правиш....:devil:
5
2
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 92245 | Одобрение: 29970
Крис! И сред коментиращите има нежни мъжленца. Видях ,че един от тези мъжленца не ми е харесал коментара. Не е съгласен, изчервил се е ,подмокрил се е ,но пусти срам и страх-не се е обозначил като изрази своето несъгласие и мотиви. "Ръгнал " е отзад минусче/ сякаш аз се интересувам от тези простотии/ и е изпуснал газове щастливо. Що бе,нежни ми читателю? Що не се обозначиш, ами по "пед...ски" пак си постъпил? Айде,няма страшно да се покажеш,а и вече е модерно ,нъл тъй,гейче нещастно! Не се стърпя нежната ти душичка, огледа се  дали има кой да те види, изписка нежно и тури минусчето. Какъф кеф, а? Каква сила на волята се иска да постъпиш така геройски?! Колко много смелост събра  ,за да пръцнеш щастливо! Така ми се иска да се обозначиш,че да те навра в .......,ама ти си знаеш ,де. Да живее дъгата и нежните мъже ,минали под нея!
5
6
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 294619 | Одобрение: 41774
Става съвсем безплатно.....начинът е СПИНкай сам! Ама вие пидалите хептен пощуряхте бе.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама