Фрог: Братът на Гешев не е сред личната охрана на президента

05.12.2019 / 16:36 8

Снимка Булфото

Братът на бъдещия главен прокурор Иван Гешев- Георги не е сред личната охрана на президента Румен Радев. Това научи Фрог нюз от източници в НСО. Така служителите опровергаха думите на Бойко Борисов.

Георги Гешев работи в НСО от дълги години, много преди името на Иван Гешев да попадне в медиите. Дори е бил и главен герой на филм на БНТ преди близо 10 години. В момента той е началник отдел. „Каквото прави за Радев, това е правил и за предишните президенти“, коментираха служители. По думите им той се занимава с бойни изкуства и е един от уважаваните гардове. Твърди се, че отношенията между двамата братя не са прекалено топли. Проверка на Фрог показва, че той е работил по времето на Георги Първанов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
милен (преди 7 месеца)
Рейтинг: 10876 | Одобрение: 1486
 Когато четем следващото писане в тефтера, искам да пише така "КОЛЕГИТЕ НА ТИКВАТА ОТ НСО, ГО ПОДХВЪРЛИХА НА ТЪЛПАТА ОТ БЕДНЯЦИ, НА КОИТО ТОЙ БЕШЕ ОТКРАДНАЛ ДОХОДИТЕ, ЗА ДА ЖИВЕЯТ ТЕ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА В РОДИНАТА СИ И ДА НЕ ИМ СЕ НАЛАГА ДА ОТИВАТ В ЧУЖБИНА, И ТЕЗИ БЕДНИ И ОКРАДЕНИ ОТ БАНКЯНСКИЯТ АЛЧЕН МАЛОУМНИК, ГО ОБЕСИХА НА ДЪРВОТО ДО СТАДИОНА, ЗА ДА МИРИШАТ МЪРШАТА МУ ГОДИНИ НАРЕД И ДА ДАВАТ ПРИМЕР НА ДЕЦАТА СИ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЯХ, АКО КРАДАТ НАРОДНИ ПАРИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ".
5
1
Пешо от Виница (преди 7 месеца)
Рейтинг: 51253 | Одобрение: 19513
Бойко Ларжа...Ангелче
3
2
Sand (преди 7 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
Поредните фекалии на комунистическата свиня , а когато НСО не го пускаше в парламента ,що не коментираше причините , а мълчеше и се потеше ? Аз съм Бойко бе , е и ......... вътре нямаш работа и комунистическата свиня подви опашка и обратно при другите травестити в джипа . 
7
2
Пешо от Виница (преди 7 месеца)
Рейтинг: 51253 | Одобрение: 19513
Пак ще отваряме тефтера..." [justify]Самият аз не знаех много за Бойко. Често идваше на наши събирания заедно с Пашата. Държеше се надменно. Каквото, между другото, беше поведението на всички хора на Румен.[/justify] [justify]Не бях наясно защо хората му винаги страняха от организацията, макар че бяха част от нея. Може би заради това, че като бивша барета градеше организацията си по полицейски стереотип. А засечехме ли се с Бойко, се чувствах като малко дете, извикано при кварталния. Маниерите му бяха полицейски и това ме изумяваше, все пак знаех, че е пожарникар.[/justify] [justify]Често ми идваше да му шибна един, но щеше да стане голям проблем и Пашата и Поли да се скарат. Иначе и Поли не броеше Бойко за човек. Беше се излъгал да отиде на един рожден ден на половинката му Цветелина. Още на вратата управителят на заведението им предложил специално помещение за охраната по идея на Бойко. Естествено, охранителите се зарадвали, че ще ядат и пият на воля, далеч от погледите на шефовете си. Към края на вечерта сервитьорите ги бяха сюрпризирали много неприятно. Минали покрай всеки, записали кой какво е ял и пил и им изготвили индивидуални сметки.[/justify] [justify]— Ние сме гости на рождения ден на Цветелина — възроптали някои от тях, като повикали управителя.[/justify] [justify]— Няма такова нещо! Бойко каза, че гостите са в другата зала.[/justify] [justify]Едно от момчетата на Поли нямало никакви пари и се принудило да поиска от шефа си, като му обяснил случая. Той веднага демонстративно напуснал рождения ден. Оттогава на Бойко му беше излязъл прякора Бойко Ларжа. И всички охранители го презираха.[/justify] [justify]Поли, който никога не прощаваше, измисли начин как да го унижим. По това време Бойко държеше едно двуетажно кафе в една пресечка на „Граф Игнатиев“. Казваше се [font=Arial, sans-serif]„Long John“. Всяка вечер цялата бригада се събирахме там. В продължение на седмица правехме големи сметки, след което не плащахме. Все казвахме: „Утре ще оправим нещата.“[/font][/justify] [justify]Накрая се появи един от съдружниците на Бойко, който отговаряше за кафенето — Пламен Тачев от Червен бряг. И той като приятеля си беше бивш пожарникар и каратист. Трябваше му около половин час, за да се осмели да ни заговори. Когато все пак го направи, едва успя да смънка няколко думи. Беше пребледнял от страх. Направихме се, че не го забелязваме. По-късно разбрахме, че Бойко бе изложил проблема си пред Пашата, а той от своя страна се бе опитал да се разбере с Поли.[/justify] [justify]— Не се притеснявай, Румене! За в бъдеще няма да правят така! — изхилил се Поли. — Колкото до сметката, нека и Бойко веднъж да почерпи - приключил разговора той.[/justify]
8
1
Чичо (преди 7 месеца)
Рейтинг: 38774 | Одобрение: 5844
Нормално, банкянския примат говори шуротии не от вчера.
7
1
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 76634 | Одобрение: 36814
Нексус, а Борисов не е ли жълтур. Каква обществена значимост имаше да говори за брата на тоз и оня при Цветанка Ризова? 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
7
1
Варна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 76634 | Одобрение: 36814
то че Борисов говори каквото му падне е ясно. Вече 2 пъти го осъждат за клевета, че интригантства на дребно. Само не разбрах какво значение има това дори братът на Гешев да е охранител на Радев. Ако за Борисов това кой на кой е брат, сестра, кум, сват има някакво значение значи работата е много сбъркана. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама