Група във Фейсбук свиква варненци на протест за отмяна на Закона за социалните услуги

08.11.2019 / 18:29 2

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: Фейсбук, архив

Сдружение "Родители обединени за децата" организира протест и в гр. Варна с искане за отмяна на Закона за социалните услуги. Той е насрочен за утре, събота, 9 ноември от 13 часа пред катедралата в морския град.

Сдружение "Родители обединени за децата" е юридическата форма, която придобиха хората, обединени във Фейсбук в групата "Национална група - НЕ на стратегията за детето". Тя вече е преименувана на "Родители Обединени за Децата" и наброяваща над 204000 членове, съобщиха организаторите на утрешния протест."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
3
милен (преди 6 месеца)
Рейтинг: 9890 | Одобрение: 1300
 През лятото случайно се загледах в телевизора, докато даваха комунистическите изчадия и алчни крадци на народни пари в "парламента" и там една крадлива твар се изказа, че семейството вече не е приоритет за България, защото когато се родят деца, те трябва да се лекуват безплатно и да се образоват безплатно а това натоварвало бюджетът а друго крадливо изчадие го контрира и каза че това не важи само за България, а за целият ЕС, какъв геноцид, докато си получават заплатките от 5-6000 лева и заедно с рушветите и крадените народни парици, доходите на тези властни алчни комунистически изчадия надхвърлят 10000 лева на месец. 
10
5
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48037 | Одобрение: 18717
Моето уважение към дежурния редактор-Веселин Златков за поместването на този призив. Браво!Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама