Изследователят Павел Серафимов "взриви" "Фейсбук": В момента се решава бъдещето на България! Чужденци съсипват Родината ни! Събудете се

14.09.2016 / 11:52 10

Изследователят Павел Серафимов пусна нов силен пост във "Фейсбук", който се споделя масово от българите.

Изучавайки българската история ми е направило впечатление, че дедите ни винаги са се пробуждали в критичния момент. В момента, в който се е решавало бъдещето им, такъв момент, който, ако бъде пропуснат последствията биха били фатални. Имам чувството, че сега е точно такъв момент. Време е за пробуждане!


Не можем повече да живеем с илюзията, че защитавайки интересите си един път на четири години е достатъчно. Интереси се защитават всеки Божи ден! Така е и със семейството, трябва да го пазим и да се грижим за него всеки Божи ден, а не веднъж на четири години. Този, който не пази постоянно своето е обречен не само на бедност, но и на изчезване.
България не е червена, синя, жълта, не е лява, или дясна, България е нашата Родина, свещетно място, дом, който чуждите идеологии и чуждите лобита само съсипват. Партиите, основани на доктрини създадени от чужденци, са като паразит, който яде, докато има нещо за ядене в нападнития организъм, т.е. до пълното унищожаване на жертвата.
Не са ни нужни партии, а Родолюбци и то не на думи, а на дела. Много "патриоти" се навъдиха през последния четвърт век, странното обаче е, че погледът им е все навън, а не към България. Неразумно е да се надяваме на "избрани" хора, защото обществото не се състои от няколко "елитни" звена, не, обществото е една дълга верига, в която дори и най-малкото звено е важно. Скъса ли се то - нарушава се и единството.
Трябва да престанем да си мислим, че малкия човек не може да промени нищо и трябва да остане безучастен. Това не е така! Всеки е важен, приноса на всеки е от значение. Дали ще е с добра дума, дали ще е с помощ на по-слаб, дали ще е с изобличаване на корумпирани личности - все има полза.
Бъдещето е като река, в която се вливат различни поточета. Ако те са чисти, то и реката в долното течение ще е чиста и светла. Така е и с нас - всеки от нас допринася или за доброто, или за пагубното, няма трети път, за това и няма място за колебание. Прави добро, мисли добро, говори добро и работи за България!Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
1
varna (преди 4 години)
Рейтинг: 12364 | Одобрение: 3019
 Време е за пробуждане!
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
7
0
kris (преди 4 години)
Рейтинг: 161160 | Одобрение: 7390
Много българи сме се събудили , или въобще не сме спали , но от един нереален сън , попадаме в една нереална действвителност.....Как да обърнем палачинката ? Не виждам друг вариант , освен да грабнем сопите ......Как да стане това е въпросът !?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
17
1
varna (преди 4 години)
Рейтинг: 12364 | Одобрение: 3019
Събудете се
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама