Карадайъ: Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище

11.07.2020 / 19:53 20

Източник: Maritime.bg

Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище. С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към лицата, намиращи се на борда на катамаран, снесен и притиснат от вятъра на кея на марината, част от комплекса, известен в публичното пространство като „летен сарай“ на Ахмед Доган, почетен председател на партията.

Десетки симпатизанти на движението направиха шпалир по кея на марината, недопускайки заставането на нито един от десетките съдове, които се намират в района.

Вижте видео по-долу.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Мракобес (преди 3 месеца)
Рейтинг: 10115 | Одобрение: 2055
Строежите са му незаконни.
0
0
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
А къде пише, че е придобит не законно?
2
0
Мракобес (преди 3 месеца)
Рейтинг: 10115 | Одобрение: 2055
Добре може Костов и Орешарски да са осрали пейзажа, а Борисов що не разследва и не му го взе на Доган , а? Защо оня кмет на Бургас доузакони всичко и го защитава? Къде са ДНСК?
0
0
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
Милене, това време няма да се върне, не го ли разбра? Само след голяма война може да стане това и пак не е сигурно. Изграденото от хората през комунизма и живота, който помниш от тези времена никога няма да се върне, за жалост! 
0
1
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 НаСранНеБългарино, ако нямаше тук десетки честни коментатори, никога не бих ти писал и една дума дори, и сега да ти кажа, какво чух от французи, които дийдоха през 2006 година в робовладелският завод, където робувах на тежка работа за жълти стотинки, те се рзкарваха из завода със директорите и имаха преводачка без да ме видят "подслушах ги" чух преводачката как казва на "директора", какво ще кажат синдикатите, а директорът казва защо, тук хората работят и са доволни, преводачката, доволни хора, не карат 15-20 годишни коли, един 70 годишен турчин, който работи там от 1975 година ми каза че преди 89 година заплатите им са били минимум 600 лева до 1100 лева, и за 10 години е купил апартаменти на двамата си сина, а сега ми казва ако аз вземам 350 лева подаяния за тежкият ми труд, той взема със 100 лева повече.
0
1
стоян (преди 3 месеца)
Рейтинг: 4694 | Одобрение: -8951
и повече дават. познавам хора, дето не си знаят милките, дават оо 8 бона чисти - кеш, няма документи, данъци нищо... и пак няма роби да бачкат. 
0
0
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
Пак не си наясно Миленчо. Кризата прогони хората от България след 2009 година, световната криза, не кризата в правителството на Бойко, защото точно тогава те дойдоха на власт. Много е трудно да се спори с некомпетентни хора. Много са като теб и вие не сте виновни, виновни сте до там, че се поддавате на провокации от опозицията, която за 10 години нищо не е направила за родината. Дадоха им шанс при Орешарски и пак я закъсаха, че и Доган си узакони имота. Като ги слушам такива като теб, да ми обясняват, как 60 на 40 било схема, направена за герб или това спонсориране от Ес, което е безвъзмездно, как да им обясня, че вярват манипулации. Държавата и народа усвояват пари от ес и са добре, работа има във всеки бранш, никой не се е оплакал, че няма работа. Дори напротив, търсят се работници под дърво и камък, комбайнери за по 3 4000лв и никой не отива, що така? Не виждаш ли как се купуват апартаменти,като топъл хляб, тези хора бедни ли са ?
0
1
стоян (преди 3 месеца)
Рейтинг: 4694 | Одобрение: -8951
защо просто не съберат няколко яки момчета и не им начупят кратуните. кой му е разрешил на тоя да влиза в частна собственост
0
0
yana great (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1514 | Одобрение: 429
Бея върти всичко в бг-то.Още някой има ли да си мисли, че сме се освободили от османско?!?
3
0
айки (преди 3 месеца)
Рейтинг: 20481 | Одобрение: 7056
долен боклук.....
7
2
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
СраБългарино, пишеш за някакъв закон, ти участва ли в него, този закон, който прогони от Родината ми 2-3 милиона съотечественици и остави всички трудолюбиви хора и пенсионери да живеят бедно, заради това, че комунистическите утайки от Герб и всички други партии, заедно с робовладелците ограбиха и продължават да грабят Държавата и народа, за да живеят по царски, ако си участвал в този закон ще ходиш заедно с идола си Тиквата от Банкя на ченгела, нищо че си арменец или фесландец.
0
4
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
Въпроса ти го тълкувам в 3 4 варианта. Какво означава "да разкара фесовете от там"? Ти ще искаш Бойко да вземе ТЕЦ Варна от Доган. Нещо направено по закон, как се бори в съда не знам. Или ти искаш, както комунистите 1946г? 
7
1
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 СраБългарино, защо твоят кумир Тиквата от Банкя, който е от 10 години на власт не разкара фесовете от там? 
6
1
Partizanin (преди 3 месеца)
Рейтинг: 26861 | Одобрение: 6876
Ухилен  Какво овърташ и разпъваш локуми, бе, неандерталец ? Ама кой го продал, ама как се казва фирмата, ама на баба ти изсъхналия джоджен. Кой го ебе за глупостите които драскаш ? Какво общо има СЛАБОУМНОТО ти обяснение с УЗАКОНЯВАНЕ НА АКВАТОРИЯТА ? Пак ще питам. Как звучи според празната ти кратуна: "От тук до тук, Черно море е частна собственост ?" Недей се напъва със СЛАБОУМНИТЕ НЕСВЪРЗАНИ обяснения, че току-виж си се накендзал. Даже не знам що въобще водя диалог с неандерталци..... предполагам, ей тъй, да те ошамаря по пачата постна с аргументи. Ай, чиба, глупендер, ниска летва си.....
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
2
4
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
Тя тръгвa oт пoдaрявaнeтo oт прaвитeлcтвoтo нa Ивaн Кocтoв нa вcички имoти нa НХК /към кoитo cпaдaт и имoтитe нa Caрaя, зaeднo c oкoлo 300 дкa крaймoрcки тeрeни в пaрк Рoceнeц/ нa руcкия кoнцeрн “ЛукOЙЛ”. Тeрeнът нa нoc “Чукaлятa” e бил пoлзвaн пo врeмeтo нa coциaлизмa кaтo яхтeнo приcтaнищe нa Нeфтoхим и грaничeн пocт зa рaдaрнo и визуaлнo нaблюдeниe, пoрaди cвoятa изключитeлнa cтрaтeгичecкa тoчкa. Cлeд привaтизaциятa нa coбcтвeнocттa нa НХК, тeрeнитe в пaрк Рoceнeц ce прeхвърлят нa фирмa cвързaнa c Вaлeнтин Злaтeв, кoятo oт cвoя cтрaнa ги прeпрoдaвa. Тaкa в крaйнa cмeткa, бившият яхт-клуб нa Нeфтoхим, зaeднo c прилeжaщaтa бaзa, cтaвa eднa oт “пeрлитe в oгърлицaтa” в coбcтвeнocттa нa кoрпoрaтивния oбръч нa Дoгaн – фирмaтa “Хeрмec Coлaр”. Caрaят ce вoди пo дoкумeнти “Вoднa cпoртнa бaзa” и e ocъщecтвeн c крeдит oт фaлирaлaтa КТБ зa oкoлo 20 млн.лв. oтпуcнaти пo прoeкт зa ….Фaбрикa зa фoтoвoлтaични пaнeли. Фaбрикa нямa, бaнкaтa e измaмeнa. Пo-къcнo КТБ фaлирa и крeдитът пo “cхeмa” ce прeкрeдитирa в другa бaнкa. Зa cмeткa нa тoвa пaритe ca изхaрчeни зa cтрoeжa нa oгрoмeн лукcoзeн фeoдaлeн пaлaт и oтцeпeнaтa oкoлo нeгo eкcтeритoриaлнa чacт oт бългaрcкoтo крaйбрeжиe.
5
0
MrVain (преди 3 месеца)
Рейтинг: 589 | Одобрение: 99
Не им се гневете на тези турци които са ги докарали с автобуси. Не са образовани и идея си нямат какво става. Доган от години ги плати си "лошите" българи за да гласуват за него. Като ги нападате едва ли не Доган излиза прав.
6
0
Partizanin (преди 3 месеца)
Рейтинг: 26861 | Одобрение: 6876
Ухилен  Какво е узаконено по времето на Орешарски, бе, глупако ? Едно на ръка, че драскаш откровени лъжи, ама дори не се замисляш какви глупости драскаш. Можеш да построиш яхтено пристанище, това не е незаконно и няма нищо лошо в това, но не можеш да узаконяваш АКВАТОРИЯТА за частна собственост и НИКОЙ по време на  управлението на НИКОГО в истоията ни не е узаконявал подобно нещо, защото просто е НЕВЪЗМОЖНО. Ебати СЛАБОУМНИТЕ тролове. Как звучи според празната ти кратуна: "От тук до тук, Черно море е частна собственост ?" Казвам ти аз, че си СЛАБОУМЕН, ама ти не вярваш.....
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
9
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 18756 | Одобрение: -5354
Тъп червен боклук си Милене, по времето на Костов е продадено на Доган, а по времето на Орешарски е узаконено. Това са твоите хора, те са му го уредили, а ти си карай жигулата и ходи гласувай за тях.
10
1
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 14161 | Одобрение: 1956
 И със частни пристанища разполагат фесовете, и то в България. По пет на нош ислямисти долни.
10
0
Partizanin (преди 3 месеца)
Рейтинг: 26861 | Одобрение: 6876
Ей, БОКЛУК БЕЗРОДЕН, частна може да е на майка ти пичката. Акваторията на Българското Черноморие да не ти е наследство по права линия ? 
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама