Каракачанов: Да се върне наборната военна служба

14.09.2019 / 16:14 41

"Единството на нацията и държавата е изключително важно. Пожелавам вие да бъдете тези, които да го демонстрирате в обществото и да носите спомена за славната армия на България, за да възпитаваме младото поколение в дух на родолюбие и на патриотизъм и любов към България поне докато възстановим отново наборната военна служба и младите хора отново се върнат в казармата, за да се научат на ред и дисциплина и да допълнят пропуските си в историята и любовта си към България".


Това посочи в словото си министърът на отбраната Красимир Каракачанов, патрон на събора, предаде БТА.

Днес и утре на поляните край селото ще има демонстративни скокове с парашут, демонстрация на бойни техники и на групи за специални операции, както и висш пилотаж със спортен самолет. Ще се проведат и два турнира - по стрелба с пистолет и пневматично оръжие и шахматен турнир.

На открита сцена ще се представят художествени колективи, групи и индивидуални изпълнители от цялата страна.

На 15 септември ще бъде Ден на отворените врати и показ на бойна техника във военното формирование на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Казанлък.

Следващият събор ще е догодина в Ямбол.


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24350 | Одобрение: 4055
В "ШИБАНАТА "КАЗАРМА ИМАШЕ И ДИВОТИИ..НО ТАМ СЕ КАЛЯВАШЕ ХАРАКТЕРА..СТАВАШ МЪЖ И ЧОВЕК,ПРОМЕНЯШ МИРОГЛЕДА СИ..Е ИМАШЕ ПЛАЗМОДИИЧЕТА ,КОИТО СЛЕД ЕДИНИЧНОТО ИЗБЯГАХА НА СУХИ МЕСТЕНЦА..КОЙ ШОФЬОР ,КОЙ АРТЕЛЧИК..НО КОЙТО ОСТАВАШЕ В СТРОЯ СЕ ИЗГРАЖДАШЕ КАТО МЪЖ И ЧОВЕК..А СЪЩО ПРИЯТЕЛ НА КОЙТО МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ..АЗ НЕ ГИ СЧИТАМ ДВЕТЕ ГОДИНИ ЗА ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ..НО СЕГА ДА СЛУЖА В УГОДА НА КРАВИТЕ,ДА ИМ БЪДА РОБ..НЕ МЕРСИ..ДАЖЕ СЕ РАДВАМ ,ЧЕ И ЗАПАС НЕ МОГАТ ДА МЕ ВЗЕМАТ..НЯКОГА СЛУЖИХМЕ НА РОДИНАТА..ПАК Я ПАЗИХМЕ ОТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ ВРАГ..ИЛИ СЪЩЕСТВУВАШ,НО НЕВИДИМ..ТЕ СА СИ ДЕЙСТВАЛИ И ЕДНО ВРЕМЕ.. С ВЛАСТТА НА ПАРИТЕ..Изплезване:devil:Ухилен
5
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 63001 | Одобрение: 22691
Еееееее, Тито. Това граничи с лудост,бе? Не може да бъде? Едва ли някой ще си позволи да се изложи така...? Не ми се иска да повярвам. Ако някой от изброените не дойде на срещата ,то ще означава ,че  е виртуален...., нъл тъй?:errm:Бих се радвал да седнем на една маса, въпреки масрафа ,който ще направя.Намусен Но ,удоволствието си заслужава. На който му стиска , а не е само смел  скрит зад "компа" ще приеме поканата. Тъпо е, когато има : лични обиди, та даже и заплахи. Кому е нужно и кой има нужда да избива комплекси? Та, затова предлагам да се седне на маса , да се поговори човешки , да пийнем по едно и да се разделим заровили томаховките на войната. Животът е прекалено кратък за да сме лоши ,завистливи и ....прости!Усмивка
10
4
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16490 | Одобрение: 2190
Браво бе, Петручо-ти откри Америка. ''Колумб от Виница'' си ти, не ''Пешо''....... Не са няколко. Албанския боклук-НЕКСУС има десетки профили, но пише от 4-5. НЕКСУС, КОРИБИАН, БУМ БУМ, КОЛЕКТОР, СТОЯН....всичките са негови.
4
2
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 63001 | Одобрение: 22691
Защо ли имам неприятното чувство ,че "някои от коментиращите има по няколко профила? Дано не съм прав....ама, надали...И за да няма виртуални заплахи и кой е по по-най, що ли не дойдете по на кафе или бира , а може и на Винишка шльокавица в моята квартална кръчма? Може пък в по-спокойна атмосфера да изгладите противоречията си? Пиенето и мезето са от мен, стига да приемете поканата ми.Усмивка
6
6
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16490 | Одобрение: 2190
KORIBAN ''Някой път ще ти кажа къде си пия кафето всяка сутрин и на коя маса стоя,не за да се караме,а просто да минеш да хвърлиш едно око  дали съм такъв какъвто ме опис...   ТИТО: Виж сега, лайньо-Албански...за много значим се помисли май, с това изказване, да съм минел да те видя. В двора ми да си, няма да погледна през прозореца. Ти си толкова низко същество, че няма и накъде. Арогантен, нагъл, но същевременно и ужасно страхлив. Ако някой псува майка ми, както аз псувам твоята, света ще обърна но ще го намеря и ще му счупя пръстите. А аз нарочно те провокирам, за да видя, колко ти стиска....И адрес съм ти дал даже, за да не губиш време да ме търсиш, но ти си, малко сиво страхливо мишле.Само тук си ''силен''.....
9
10
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19956 | Одобрение: 286
УхиленУхиленУхилен Голяма веселба пада тук бре. Ухилен  ..... -" .... Със сигурност не е ефрейтор!  " - Korriban     -----Не виждаш ли, че колегата ДИВАК говори алегорично бре!Ухилен Е наистина си личи Очевадно Кой не е ходил в казармата.;) Даже и с военните звания му е трудно да борави.:blink: А'бе .... мъже, та чак дрънкат.:'(  Колега ДИВАК, при мен беше = старшина II степен=  база - Пясъка- Варна (до клетвата). Имаше си и девиз дори: Аз съм Ви майка, аз съм Ви баща, аз съм Ви полуГоспод, Господ (Командирът на базата) не се интересува от Вас. Как ни юркаше само зиме сутрин (крос), голи до кръста , я по плаца или я пътеките на зеленчуковата градина (района на днешният Нов канал). Добре, че беше добро момче, строг но справедлив.На времето имаше приказка : Мъж който не е бил войник не е истински мъж, а жена която не е отгледала и едно дете не е жена. Сегашните джендъри няма да я разберат, а и това беше целта на мероприятието наречено "демокрация".
11
3
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24350 | Одобрение: 4055
ПУТКО НАЕБАН..КАЗАХ ТИ ДА ПОМИСЛИШ ЗАЩО ЕФРЕЙТОРА Е НАЙ-ГОЛЯМИЯ ЧИН В АРМИЯТА..ЗАЩОТО ЕФРЕЙТОР СЕ СТАВА ПО ЗАСЛУГИ..ЗА МЛ.СЕРЖАНТ КАРАШ КУРС ..ОФИЦЕРСКИТЕ ЗВАНИЯ СА СЛЕД СЛЕДВАНЕ..ВИСШИТЕ СЛЕД ГЕНЕРАЛ ЩАБНА АКАДЕМИЯ..  А ПОРЕД..РЕДНИК,ЕФРЕЙТОР,МЛАДШИ СЕРЖАНТ,СЕРЖАНТ,СТАРШИ СЕРЖАНТ,СТАРШИНА ,МЛАДШИ ЛЕЙТЕНАТ ,ЛЕЙТЕНАНТ,СТАРШИ ЛЕЙТЕНАНТ,КАПИТАН,МАЙОР,ПОДПОЛКОВНИК ,ПОЛКОВНИК ,ГЕНЕРАЛ -МАЙОР,ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ,ГЕНЕРАЛ ПОЛКОВНИК,АРМЕЙСКИ ГЕНЕРАЛ,МАРШАЛ ,ГЕНЕРАЛИСИМУС.. И СЪМ СЛУЖИЛ ПУТКО..  Изплезване:devil:Ухилен
6
2
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40320 | Одобрение: 14960
крон1.Със сигурност каракачанката е бил в казарма.Роден е 1965 година и е ходил със сигурност.Освен ако...не се е разминал с нея,по единствения възможен начин.Хората от това поколение,го знаем.Ухилен
6
8
cron1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18241 | Одобрение: 3001
Гласувам за наборна военна служба с две ръце! Мъж, който не е служил войник, НЕ Е МЪЖ! Само че, с това шкембе... този не е за военен министър... Той изобщо ходил ли е войник? Сигурен съм, че не може и едно коремно да направи... Намусен
11
8
Орман (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7441 | Одобрение: 2946
И КЪДЕ СА МОМЧЕТАТА, КОИТО ЩЕ ВЗЕМЕТЕ???? НАЛИ РАЗРУШИХТА ВСИЧКО И ГИ НАТИРИХТЕ В ЧУЖБИНА. ИЛИ СЕ НАДЯВАТЕ НА МИГРАНТИТЕ?!?! СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!
10
10
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15093 | Одобрение: 4593
Мдаа, тоз наиснина е Korr iban...
11
5
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40320 | Одобрение: 14960
Да,Корибан.В България най-високото е било армейски генерал и май само Добри Джуров е бил такъв.
9
9
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Министърът що така се крие , аз съм наемник , Каракачанов трябва да ми плати пътя , а ЦРУ другото , ЦРУ вече плати , а дебелата свиня мълчи , що така минъстърът ? Нещо не е наред нали , а парите са преведени от САЩ , еми аз съм наемник , плащай бе комунистически боклук. Що криеш парите , с теб нямам какво да деля ти си боклук , ама твоята работа върша нали ?
11
5
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 63001 | Одобрение: 22691
Абе, Тито. Не си мърси езика да наричаш "момчета"  тези джендърчета ,че ми става гадно....за мъжкия пол. Гняв
16
2
anaconda9211 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 262 | Одобрение: 62
Войници щял да взима, ами казармите ти къде са пън със пън. То скоро някой каза, че и кораби сме можели пак да строим. Само дето корабостроителницата е склад за жито а за специялисти да не говорим. То няма кои чеп за зеле да ти издялка те тръгнали ''войници'', ''кораби'' дрън дрън та ПЛЯС.
18
4
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40320 | Одобрение: 14960
Тито,няма да забравя,в един салон какво видях.Чакам реда си,преди мен на стола имаше един тийнейджър,а фризьорката му епилираше веждите като на жена.Ей,доплака ми се и се извърнах настрани,да не се разплача от мъка.Чудех се този,мъж ли е,жена ли е,не знаех.Джендър още не бе навлязъл в речника.
18
4
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16490 | Одобрение: 2190
Как за какво бе, Петручо, малко ли теми има сега? Кола маска, пиърсинг, скубане на вежди, прически, мода, фейсбук......това са само част от темите. Офиса ни е до известен салон за красота и да не звучи пресилено, но 30 процента о клиентите са момчета. А на мене ми иде, да си изповръщам червата, като видя някое хюмненце, с по-тънки крачета от къката ми, обут в тесни дънки-тип потури и с голи глезени.
10
4
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 40320 | Одобрение: 14960
Корибан,навремето беше армейски генерал.Имаше и генералисимус.Сталин е бил такъв и Чан Кай Ши.
10
8
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24350 | Одобрение: 4055
ПУТКО ЕБАН..НАЙ -ВИСОКИЯ ЧИН ВЪВ ВОЙСКАТА Е ЕФРЕЙТОРА..А ТИ СЕ СЕЩАЙ ЗАЩО ?    Изплезване:devil:Ухилен
10
6
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Е и прав е Дивака , този дебел гъз го няма когато трябва да плаща , от името на МО министерство на отбраната , еми аз за това питам , къде са парите от МО от доносника Каракачанов , няма ги . Той не знаел , сериозно ли ли бе терберски свине , аз ли съм министър на отбраната ? ,Хахахаха. 
14
7
ДИВАКА (преди 1 годинa)
Рейтинг: 24350 | Одобрение: 4055
ТАЯ СВИНЯ -ЛЪЖЕПАТРИОТ НЕ МИСЛИ ТОВА КОЕТО ЛЪЖЕ..НЕ МУ ТРЯБВАТ МЛАДИ ХОРА ЗА РЕД И ДИСЦИПЛИНА..А МУ ТРЯБВА ОТ КЪДЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ..Е ПРИ ВОЙНА И ПУШЕЧНО МЕСО..ТАЯ БЪЧВА ЛИ ЩЕ ВОДИ ВОЙНИЦИТЕ В АТАКА..ЩЕ СЕ ЗАРОВИ НЯКЪДЕ НА ДЪЛБОКО..КЪРТА МУ НИЕДИН..Изплезване:devil:Ухилен
19
3
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 63001 | Одобрение: 22691
До "Тито": С много от твоите коментари не съм бил съгласен ,но с този за казармата съм напълно съгласен!  Днешните младежи като са на маса....за какво ли си говорят или спомнят? Навярно за плетки и розови гащи...знам ли?:errm:
12
12
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Що се карате бе , аз съм платен идиот , обаждат ми се , мисля , ако не ми оттърва отказвам , но ако ми платят добре , отивам и бачкам, преди две седмици се върнах от Иран . пет милиона суха пара . Но без политика нали ,хахаха. Този дебел гъз не съм го виждал да ми е помогнал ,хахаха. Каракачанов , кой си ти и какво плащаш дебел гъз ? 
21
8
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16490 | Одобрение: 2190
Военния министър и този на спорта, тежат общо 400кг. В асансьор двамата не влизат.Ама то, какъвто шефа, такива и подчинените.
22
10
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Никой не ще да ходи платен войник , ама този дебелак иска безплатно пушечно месо ! Що така ?А ми той да отиде и да се бие и служи за армията , ама нищо тако не говори ? А?
24
10
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16490 | Одобрение: 2190
Точно защото мислиш, че казармата е губене на време, си с нулева двигателна култура, изгърбен и рахитичен дроб! За военна подготовка, въобще не споменавам, защото с това заешко сърце, ако стане война, ще се навреш, под полата на майка си, че и по-навътре и ще си повтаряш''америка ни пази, америка ни пази''.Разбра ли , шиптър-изкукуригал?
17
6
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Айде не ни наливайлимонада в гъза , не съм жаден , ясен си и не си интересен , за пари и жена си ще продадеш в прокуратурата , нали ? Само да има кой да ги даде , а не е ли така ?
30
7
Sand (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14107 | Одобрение: 4942
Е ти кога си ходил войник бе дебелак ? Я си покажи военната книжка , давидим отпуски , наказания , уволнение ? А , а ма няма нищо , само досието ти в ДС , като първи клюкар в научните среди ,където си шофьор на началника си , що така бе Каракачанов ?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама