Кметът на Варна разпореди гражданите всекидневно да дезинфекцират блоковете си

17.03.2020 / 10:27 6

Всекидневна дезинфекция на общите части на жилищните блокове във Варна разпореди кметът на града Иван Портних, съобщи bTV.

В блок 205 в квартал "Владислав Варненчик" новите разпореждания се спазват изключително пунктуално.

Живущите в сградата са купили материали за дезинфекция и са съставили график, по който да се извършва сутрин, обед и вечер.

Дезинфекцират се бравите на вратите, парапетите на стълбището, асансьори и домофоните.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Пешо от Виница (преди 3 седмици)
Рейтинг: 44835 | Одобрение: 17970
Вече искат по 50 лева за еднократно почистване-фирма "Съседите ЕООД". Приятелче ми се оплака,че ги изнудват. Това е на "Сахаров"11-комплекс-"Фамилия". Браво юнаци! Сега му е времето да се напечелите!!!!!! А вие сметнете  сами: 3 по 50 лв.=150 лв. Гняв
1
0
Ман40 (преди 3 седмици)
Рейтинг: 4215 | Одобрение: 1265
Кмета да осигури препарати и пособия, гражданите са социално слаби, първо искат да си платят данъците, тока, водата, телефона!
RB
2
0
MrBean (преди 3 седмици)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
А случайно да е показал как става.Да осигури и да каже с какви химикали.Защото спирт няма никъде,белината задушава ,препаратите са свършили по отворените магазини.Кажи бе главоч прост.Като мине заразата ще ви спукам от дела в Административния и дори ЕСПЧ,говеда!
1
0
Пешо от Виница (преди 3 седмици)
Рейтинг: 44835 | Одобрение: 17970
Ясно....по график начи. Сутрин, обед и вечер, ама това за секса с комшийката ли се отнася,че нещо не разбрахме. То, един път на седмица идва една женичка ,която с един парцал чисти 10 блока, а вие искате по три пъти на ден. Ако е за йедане-да, ама за "онова" или това...с чистенето-няма как да стане ,щото ние сме патриоти-българи ....юнаци. Булгар, булгар......хм.....
5
0
Пиша на кирилица (преди 3 седмици)
Рейтинг: 759 | Одобрение: 169
Е как да ги дизинфекцират? Слеяните са спрели колите си в пощенските кутии. Задължително искат да им бършем таралясниците с дрехите си. Толкова място има да влезеш във входа, че и тоалетна хартия не може да прекараш. Не им идва на акъла, че след 2-3 седмици като пукясат няма кой да им премести колите и входа ще трябва да плаща за репатриране ама пари няма да има.
5
0
Варна (преди 3 седмици)
Рейтинг: 71746 | Одобрение: 35636
освен да нарежда на хората друго може ли да направи общината и държавата за тях. Не виждам някакво присъствие на общината в помощ на гражданите, освен паяка който си прави оборотчето. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама