Любка Маринова: Ако не увеличат заплатите на полицаите, няма да спре корупцията в полицията

19.07.2022 / 16:48 6

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър Нова Тв

Трябва да се увеличат заплатите на полицаите, тъй като в противен случай ги подтикваме към корупция, а знаем, че тя често се среща в полицията. Сега ще им увеличат заплатите с 20 процента заради реформите, но къде са тези реформи. Като отидеш в КАТ да чакаш половин ден, за да регистрираш, че и повече, колата, това не е реформа. Така смятам аз, пък и като си подаваш книжка, пак продължаваш да чакаш, трябва да се направи нещо по този въпрос.

Това коментира експертът по пътна безопасност Любка Маринова в „Пресечна точка“ по Нова Тв. 

Ще се отнася да здравеопозването, не може един директор на болница, в държавна болница, да получава 10 пъти повече от един редови лекар. Има голяма разлика в тези заплати и високо ДДС, което се определя от директора. Разбирате ли, че аз ако не съм симпатична на директора, той няма да ми даде достатъчно голямо ДДС, с което да ме задоволи и обратното. Трябва да се помисли по този въпрос и мисля че Министерство на здравеопазването работи в тази посока, добави Любка Маринова.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
cron1 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 45007 | Одобрение: 1637
Напротив - тогава подкупите веднага ще нараснат, съответно с новите им заплати!Намусен
Марио Кроненберг
2
6
Мракобес (преди 8 месеца)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Не е вярно! И по 5000 лв. да им дават - ще са същите изнудвачи и продажници! Трябва да има много яко сито психологическо. Трябват хора със съвест, но сигурно много малко ще покрият критерия. А това се вижда с психологически тест - кой е склонен към престъпни действия! Защото те точно рова правят  - злоупотреба със служебно положение и изнудват хората. Освен това като има някой случайно честен и останалите му играят номера, докато човека не се откаже да е полицай. Трябва да се следи как разполагат с имущество и средства в пъти по-високи от доходите им! И ще лъсне работата. Но увеличението на заплатата няма да помогне. Те гледат да те разкарат и да те накарат да се откажеш като има случай. Да не подаваш жалби, защото им отваряш работа и им объркваш статистиката.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
1
Сивия (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9480 | Одобрение: 1080
Ако не вдигнат пенсиите , ще бъда принуден да стана корумпиран пенсионер ...!!!Гняв
Яденето,е полезно за храносмилането !
7
15
KRISTINCHO (преди 8 месеца)
Рейтинг: 20187 | Одобрение: -5433
Голям смях. 1. Ако не увеличат заплатите на учителите, няма да учат децата. 2. Ако не увеличат заплатите на чистачката, няма да чисти. 3. Ако не увеличат заплатите на хотелиерите, няма да обслужваме туристите. А след като увеличиха заплатите на Министрите и Депутатите, КАКЪВ Е ЕФЕКТА??? Да...вече нямаме корупция и кражби и всичко върви по МЕД и МАСЛО.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
9
7
danx12n (преди 8 месеца)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Днес Любка доказа, че е много тъпа, горката. Която и тема да подхвана - все греда. Все глупост след глупост ръси. 😏 Ще спре корупцията в МВР с повишение на заплатите..... ама нейсе! Бих казал, че това даже е в Топ 3 тъпите предложения за спиране на корупцията в МВР. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
8
1
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 90193 | Одобрение: 29373
Човешкото око няма насита...Не е вярно ,че така ще спрете хранилката от улицата! Тя е съществувала  и съществува за съжаление. Реформа в главите първо трябва да има , а после във всичко останало. Иначе   не правите нищо! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама