Марков похвали Борисов във Фейсбук с песента "Ако си дал"

01.12.2020 / 15:50 20

Снимка Фейсбук Георги Марков

Георги Марков похвали Борисов във фейсбук за създаването на ГЕРБ на 3 декември 2006 година. Депутатът написа хвалебствени слова за партията, в която членува, за да поздрави лидера й за създаването й. 

Вижте какво написа Марков:

Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!
Приятели,
На 3 декември 2006 г. Бойко създаде ГЕРБ. „Ти закъсняваш понякога, истино…“ се казваше в една незабравима песен, но истината за направеното от ГЕРБ е пред очите ни. За 14 години България беше променена.

Доживяхме, благодарение на ГЕРБ, столицата да има три метра. Третото е от най-красивите в Европа. Кеф ти с метро до аерогарата, до Централна гара, от „Люлин“ до „Младост“. Имаме си най-после и втори мост на Дунав. Бойко ни направи магистрала до Южното Черноморие, до гръцкото море, а сега до Западната граница. Благодарение на ГЕРБ имаме зала „Арена Армеец“ и гледахме Григор и Цвети Пиронкова. Плакнахме очи с иконата Ана Иванович. Гледахме световни величия на женски и мъжки тенис.
ГЕРБ създаде и други магистрални отсечни, пътища, спортни зали и площадки, стотици детски градини, колектори, пречиствателни станции, реновира театри и културни обекти. А какво да кажем за бул. „Витоша“, по който, благодарение на ГЕРБ, тече 24-часов купон.
Въпреки двете национални катастрофи, до които ни доведе БСП през 90-те години, ГЕРБ стабилизира финансово България. Заплатите и пенсиите са най-високи за прехода. През 2019 г. сме трети по икономически растеж в Европа и сме със стабилен кредитен рейтинг.
България с Бойко проведе най-доброто европредседателство през последните години в ЕС. По-добро от това на Австрия, Финландия и Хърватска. В София се изсипаха 34-ма европейски премиери. Инициира Балканска четворка, Балканският поток е на финала.
Срещу постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно, стоят две нули на опозицията – 00.
Бойко, тези 14 години доказаха, че проектът ГЕРБ имаше смисъл, защото направихте много за хората: „Ако си дал, ако си дал, ако си дал от себе си, не си живял, не си живял напразно…“
За Ч.Р.Д. на ГЕРБ да чуем великия Емил Димитров с песента „Ако си дал“, по безсмъртните стихове на Иля Велчев.
 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21920 | Одобрение: -7425
През 2013 г. по повод „Костинбродската афера“ става консултант на ГЕРБ, а по покана на Борисов през 2017 г. става депутат на партията от 24-ти избирателен район София от гражданската квота. Доста добра биография има, не напразно е бил консултант и аз искам такива консултанти.
2
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 188350 | Одобрение: 13295
Кой е Георги Марков.....накратко : Родители безпартийни, но майка му е изгонена по политически причини от Юридическия факултет /?/при соца Самия той завършва право и 1994 е назначен от Желев за конституционен съдия....От 1990 е член на СДС и любимец на сините, заедно със Стоян Ганев и Александър Йорданов/забележете/ и съвсем закономерно обръща резбата през 2013, по време на Костинбродската афера....От 1992 се чува, но чак 2007 се доказва, че е агент на ДС с псевдонима Николай от 1971 до 1976, когато е снет от длъжност във Втори отдел на Шесто управление.....Това, че е бил доносник и предател преди 45 години не означава в никакъв случай, че сега е стока за мирисане....Дори напротив : лайното винаги си остава лайно, каквото и да го правиш....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
И ти "Пра ..." , и ти помисли върху неговите думи, имаш нужда. Прочети и другите му коментари, ако искаш. 
2
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 188350 | Одобрение: 13295
Марков отново се напъна да си настъпи езика и този път доста успешно.....и с двата крака.....Има и един друг лаф : Взел, дал, ама повече взел, отколкото дал.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
2
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21920 | Одобрение: -7425
А ти помисли върху думите на Наблюдател.
0
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
Да "Пра ..." , ти не бягаш, само не отговаряш на нищо, което не ти харесва и е, или ще бъде, в противовес на твоите "твърдения" . Знаеш ли, чудя се колко ли пъти да ти напиша, че що се отнася до лични неща, не си ти този, с когото ги, или ще ги споделям. Бъди здрав, мисли и пиши това, което ти харесва, но все пак, помисли над последния ми коментар, особено над онова, в неговия край.
1
0
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21920 | Одобрение: -7425
Аз, за разлика от теб, не бягам от въпроси.
0
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
"Пра ..." , а аз не видях от теб разумно поведение. а в интерес на истината, явно не си чел и коментарите на "Крис" отговарящи на твоите безмислици. Съгласен съм, че не всички са били остри, каквито всъщност са били и моите първи коментари към теб. Що се отнася до олигофренски, не е лошо да направиш справка какво точно означава термина, което се отнася и за доста други използвани от теб. А сега, наистина, бъди здрав, другото не е важно. Надявам се наистина да прозреш някога истината, от която в момента си толкова далече. Не бъди злобен, тя съсипва организна и не гради, а разгражда.
3
2
Наблюдател (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21278 | Одобрение: 618
"Обикновено най-големите некадърници се поздравяват помежду си със : "Ооо, Гениални!ШокиранГняв Мълчанието винаги е по-голяма добродетел от дългата и празнословна хвалебствена реч.;) Такива ми ти работи гУсин Марков.:'( 
1
2
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21920 | Одобрение: -7425
Не видях от Крис, олигофренско поведение, но при теб това е ежедневие.
2
1
12321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 16132 | Одобрение: 4747
някой, сигурен ли си, че пяната по устата му е от злоба?
1
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
"Пра ..." , многи ми харесва като се пениш, стархотен тъпанар си, с такива простотии, които си мислиш че си сътворил Усмивка. Но пяната по устицата ти, от злоба и нерви, ми харесва най-много УсмивкаУсмивкаУсмивка.  Както винаги, тъпотията ти е взела връх, че дори не си чел онова, което не само аз съм ти писал тук. Малоумнико, поне не се излагай толкова много, колкото и пъти да съм искал да ти го спестя. Бедни ми "Пра ..." , Усмивка, много пъти писах, поне чети, не друго, поне слушай разумните анализатори, не тъпата тиква и всички малоумници около него, включая и теб, разбира се. А сега, пени се, пий си редовно хапчетата, пази се, то е ясно, че няма да ти дойде акълеца. Както се казва, като не ти е дошло до сега, няма за кога да го чакаш. Дерзай, можеш още да простееш, потвърждаваш го с всеки коментар. УсмивкаУсмивкаУсмивка
1
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 50604 | Одобрение: 7539
За всяка точка от словоизлеянието казвам НЕ Е ВЯРНО! Но важното е "КОЙ плаща?/". Снай-големия дълг в цялата история на БГ.Заробени са правнуците ни.Тепърва ще усещаме "добрините" на Бойку.А тоя мазен педал до тогава ще се  е гътнал. Всъщност виждаме какво беше СДС ,само нагацдачи и слуги на ДС....
0
3
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 21920 | Одобрение: -7425
Червен подлец, преди 10 години сергей, какво даде на бизнеса, с какво помогна той на бизнеса в кризата, нали България била много стабилна и богата? Освен двойно по голяма лихва на кредита в банката друго не видях... За това избягаха всички след това, защото бизнеса беше умрял и нямаше работа, не защото е дошъл Бойко, през 2009, а защото хазната беше празна с един куп неизплатени неизгодни сделки. За нищо не ставате червени боклуци и никога не сте ставали за нещо, освен за далавери и схеми на гърба на бедните и работливи българи.
4
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
Ако е дал, но през цялото това време, на неговия съзнателен живот, той е взилал и продължава да взима, разбирай - краде.
4
1
12321 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 16132 | Одобрение: 4747
Ако си дал, или ако си педал???
4
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 25469 | Одобрение: 5859
Ако е дал
4
0
ас (преди 2 месеца)
Рейтинг: 57766 | Одобрение: 15566
да тези 14 години ни вкараха в по дълбока дупка от комунистите това е доста голямо постижение. БРАВО БОИКО БРАВО ГЕРБ.
6
0
motoristka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 74037 | Одобрение: 35207
По-лигав тескт скоро не съм чела..... Велможите вече ближат и дупките по асфалта,  да докажат, колко са гладки и ергономични, защото са плод на ГЕРБ...:woot:
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
4
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 50604 | Одобрение: 7539
Горкия ЕмилД. ченгенцата много обичат да се поздравяват с неговата Песен /да с главно П/.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама