Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

11.09.2019 / 18:22 16

Всяка една кампания има своите големи неизвестни и когато се хвърлят “бомби” в последния момент, те по-скоро водят до обратен ефект. Странно ми е, че се използва приятелка на кандидат за кмет на София за подобни кампании. Истината е, че българинът е консервативен, но не се влияе от подобни “бомби”. Когато обаче смятаме, че някой е несправедливо нападнат, ние започваме да го защитаваме. Засилва се и интересът към дадената личност. Това заяви социологът Мира Радева в предаването "Лице в лице" по БТВ.


"ГЕРБ отиграха много добре скандала с апартаментите покрай евровота. Ясно е, че голямата битка ще е между известните кандидати – Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. БСП нямат по-добър ход от Манолова. От партията се опитват да повторят успеха с президента Радев", каза още тя.

"Фандъкова накара гражданите да приемат жена в ролята на четвъртия човек в държавата. Тя го направи по един изключително елегантен начин, без да се натрапва. Тя успя да покаже, че може да взима тежки решения и да приема критики", коментира социоложката.

"Мая Манолова направи голям пробив, тя се превърна в едно от най-обичаните лица в последните години. Манолова придаде едно друго значение на омбудсмана на страната", разкри Радева.

"Политиците разчитат на война в последния момент, но този подход води до много неизвестни. Нагласите в София не са в полза за левицата", завърши Мира Радева."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
8
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15749 | Одобрение: 1024
ПИНГВИН МОЯ АВАТАР Е ЕДИН ТИ СИ ГО СМЕНИ ПЕТНАЙСЕТ ПЪТИ ТЪРСИШ СЪЩНОСТТА СИ  МАЙМУНА ЛИ СИ ПЕЛИКАН ЛИ СИ НЕДОКЛАТЕН ТРАВЕСТИТ ЛИ СИ АЙДЕ В ЧОВКАТА СОПОЛИТЕ ОТТАМ ТИ ВИСЯТ БЕЛИ БАНАНИТЕ ОТЗАД НАБУТАНИ САМ СИ КАЗА НИКОЙ НЕ ТЕ Е ПИТАЛ
3
6
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ПУТЧО..А ТИ СИ СЛОЖЕН И НЕРАЗБИРАЕМ ДЕБИЛ..КОМЕНТАРИТЕ ТИ СА ТОЛКОВА СЛОЖНИ ,КОЛКОТО И НИКА ТИ..ЗА АВАТАРА И НЯМА ДА ГОВОРИМ..ДОБРЕ СЕ БЕШЕ ПОКРИЛ ..ЩО ИЗПЪЛЗЯ ПАК ..НЕ ЗНАМ..СИГУРНО ИМАШ НУЖДА ДА СИ ПИШЕШ С ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА ,ЗА ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ ЗНАЧИМ..А ИНАК СИ ОБИКНОВЕН ..СОПОЛ..Изплезване:devil:Ухилен
3
7
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15749 | Одобрение: 1024
много елементарен народ тука...
6
10
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9880 | Одобрение: 1300
 Путчо, от живи мъртъвци не искам да чувам да споменават имената на мъртви герои, а що се отнася до еврата, може да са 50000 или 500000, аз пак ще си ги получа, ще стане като миналият път, а ти искаш да научиш, какво стана през миналият път. 
3
10
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15749 | Одобрение: 1024
Мила ми Венето, или пингвинчо, Миленчо, не се прави на Ботев, че не ти отива. Цитираш тука едни 50000 евра загуби...за твоя патриотизъм, ай млъквай!
6
10
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9880 | Одобрение: 1300
 Батьо ми Дивако, радвам се че семейството ти е избягало далеч от такива изроди, които, дори и магарета да бяха, пак щяха да бъдат избрани за да сеят разврат сред младежта, а за Президента, че не иска да представлява такава корумпирана Държава, като нашата е друга тема. Много мои приятели и познати избягаха от крадците на народни пари далече от Родината си и викаха и мен и ми казваха, колкото си трудолюбив и кадърен до сега ако работеше в Германия или Австрия щеше да си спестил поне 50000 евро, но въпроса е принципен, няма да оставя Родината си за която работиха и ходиха на фронта, дядо ми и баща ми. АМИН.  
3
6
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
МИЛЕНЧО..МОМЧЕ МИЛО..ТУК НЕ Е ВЪПРОС ЗА ТОЯ ДЕБИЛ..МИТЬО.. ,А ЗА ПРЕЗИДЕНТА ..ИМА ТРИ НЕЩА КОИТО УВАЖАВАМ..ТОВА Е РОДИНАТА-ОНАЯ,ПРЕДИШНАТА..ПРЕЗИДЕНТА И ЖЕНА СИ..А ОБИЧАМ ..ВНУЦИТЕ СИ..И СЕ РАДВАМ НАИСТИНА ,ЧЕ СЕ ИЗМЪКНАХА ОТ БЛАТОТО..ТОЛКОВА..Изплезване:devil:Ухилен
5
9
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9880 | Одобрение: 1300
 Дивак, май не можеш да си представиш, колко трябва да си щастлив, че внучката ти живее далеч от такива нещастници, като Митю "питоня"и Митю "пайнера", които посяха разврат в милиони младежи и ги превърнаха в истински курви и педали, които да подскачат от цвят на цвят, вместо да създадат семейства, които не са изгодни за властниците, защото за децата трябва да има много безплатни услуги и за това нека да ти кажа една случка с моя приятелка, хубавица от В. Търново, тя казва, че след като прословутият Митю "питоня" я ощипал по бузата, я питал как се казва и след като не му казала, "пищова" питал приятелките и, които казали името и, и той извадил тефтера и го записал, и така много педали, които сеят разврат сред младежта се издигнаха и продължават да развращават младежите.  
2
5
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ГАРФИЛД..СЪВСЕМ ЛЕКО СИ ОБЪРКАЛ ПРЕЗИДЕНТИТЕ..ТОЯ НЕ Е ТВОЯ ПРЕЗИДЕНТ..ТОВА ГО РАЗБИРАМ..НО НАД ДВА МИЛИОНА ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО..ПЪК И СИ СПОМНЯМ ДУМИТЕ НА ШРЕК..И МАГАРЕ ДА БЯХ ПОСОЧИЛ И НЕГО ЩЯХА ДА ИЗБЕРАТ..ТОЛКОВА ЗА ТВОЯ ПРЕЗИДЕНТ..А МИТЬО ..ВСЕ ПАК Е ЧОВЕК..С ПИТОН..Изплезване:devil:Ухилен
2
7
гарфилд (преди 8 месеца)
Рейтинг: 35158 | Одобрение: 13903
Успеха с президента Радев.ШокиранНа народа взе да му писва от гербери,а за капак,Падишаха-Слънце издигна леля Цецка за президент.Е,срещу нея и Митьо Пищова да беше,пак щеше да спечели.Тогава в Президентството,щеше да пада голяма веселба.Ухилен
8
8
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9880 | Одобрение: 1300
 В началото беше, БКП и Тодор Живков, който знаеше, че Българинът е алчен и затова, чрез закон беше забранил на всяко семейство да има повече от една кола, една къща и най много и една крайградска вила, после комунистическите утайки, които властват и днес му устроиха преврат, за да могат да откраднат, натрупаните в държавни банки пари, после и заводи и печеливши отрасли и сега птичи грип, африкански чуми и др., за да сложат ръка и да управляват вноса на евтиното месо и плодове и зеленчуци и да ги продават скъпо и да крадат от заплатите на работниците със закона за минималната заплата и пенсиите на пенсионерите, наричайки ги ЛОШ МАТЕРИАЛ.
10
11
Наблюдател (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-  " социологът Мира Радева  " - Внимателна в приказките си, но прозира като "оризова хартия", че е една от многото на копанката на ГерП;)   ------ -"Интелигенцията гласуваме за дясното,....  " Collector    От кога ГерП е събирателен образ за "дясното"????:errm::dizzy: Представителите на " борчески групировки" не са дясно,:dizzy: ....  а мафияяяяя,:dizzy: две различни неща Попе.Гняв Анадънму?8-)
14
12
12321 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10475 | Одобрение: 3560
Фандъкова показа, че може да взима...
11
5
ДИВАКА (преди 8 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
ЯВНО БАРЧЕТО НЕ Е ПОТРЪГНАЛО..ТА МАЛКО ЛИЗАНЕ НЯМА ДА НАВРЕДИ..ПОЗНАТА ПРОДАЖНА ЛИЧНОСТ..ЯВНО ВАДЯТ ОТ НАФТАЛИНА ВСИЧКИ ЛИЗАЧИ..Изплезване:devil:Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама