Морът по рибата във Варненснкото езеро не е от тръбата, твърди Портних, иска проверка на заводите

20.05.2020 / 16:21 6

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Имаме всяка година случаи на измиране на риба, това за което ще настояваме е проверка на предприятията, разположени на брега на трите езерото. Те са на територията на три общини, така че настояваме да има обстоен преглед на вливанията във Варненското езеро. Това каза кметът на Варна Иван Протних.

„Почти е ясно на 100 %, че не е от тръбата“, заяви той. Портних коментира, че през годините причинител на подобен мор по рибата са били предприятия. Той допълни, че разчита на областния управител Стоян Пасев да инициира порверка на това, което се излива в езерото."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 30341 | Одобрение: 4726
E като не е от това дали не иска рибен чорба? Хахаха Пра... дори и да е така пак си помисли кой събира данъци,чие  е ВиКто,колко ти струва водата и колко в Сахара или Негев???
1
3
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 10150 | Одобрение: -770
Показаха снимки на водата от нос Калиакра, до Констанца, водата е оцветена по същия начин. Там пак ли има скъсани тръби??? Направо се чудя на някой хора, имам чувството, че само са чували за морето, езерото и отходните води изливащи се в тях. До казашко също има подобни проблеми, до скоро имаше проблеми и на плажовете Златни пясъци, Дружба, на 200м се изливаха тръбите с лайна. Туристите на Златните само са 35, 40 000 души, като добавиш Виница и Дружба, ще минат 50 000, а в Аспарухово живеят около 27 000 души. При всеки по голям проливен дъжд, водите на Варненските плаживе не стават за къпане заради ешерихия коли, че голям проблем тая тръба Ф500мм, което е нищо на фона на езерото или морето.
1
1
морето (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1086 | Одобрение: 156
Почти и 100% не е едно и също ,но това е ГЕРБ.
3
1
Мракобес (преди 1 седмица)
Рейтинг: 3562 | Одобрение: 762
Време е да има осъдени!
6
2
владо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11542 | Одобрение: 6367
Даже не е умряла рибата......Казала на експертите, че е излязла на брега да си почива. Няма умряла риба, няма скъсана тръба в езерото, няма корупция, няма престъпност, няма нагласени обществени поръчки, няма обръчи от фирми, няма цензура, няма неработеща съдебна, социална,  здравна и образователна система, няма калинки сред управляващите, няма ниски заплати, няма бедност, няма мизерни пенсии, няма виновни...... въобще както се пее в песента "НЯМА" на Toy Letters  : НЯМА лъжа и няма измама, живеем в държава, наречена НЯМА, де никой за нищо НЯМА вина. НЯМА такава подобна страна."
3
1
Jaguar (преди 1 седмица)
Рейтинг: 318 | Одобрение: 68
И тази тръба се оказа накрая,че е работа на Кирчо

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама