Не приеха жена в болница в София, защото няма Ковид и тя почина

24.11.2020 / 12:08 6

кадър Нова телевизия

Жена от Ботевград със сърдечно заболяване е починала, защото отделението, в което е трябвало да бъде откарана, е променили предназначението си и приема пациенти с ковид. От спешна помощ обаче не били информирани за това, твърдят близки на починалата пред Нова телевизия.

 

„На 21 ноември майка ми се влоши. Отидохме до Бърза помощ в Ботевград. Биха й урбазон. Стояхме един час. Докторите я попитаха добре ли е и ни пуснаха да се приберем. Майка ми нямаше положителен тест. Прибрахме се, стояхме 2 часа и тя каза, че пак й е много лошо. Жена ми се обади отново на Бърза помощ и ни казаха, че трябва да я закараме в Окръжна болница в София. Там обаче ни изгониха, защото кардиологичното отделение е трансформирано“, разказа синът на починалата жена.

„Трябваше да ни кажат да не ходим там. Стояхме 40 мин. и нищо не се случи. След това я закарахме в Трета градска, където обаче почина. Ако го нямаше това забавяне, щеше да оцелее”, твърдят близките.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 17417 | Одобрение: 2262
 Голяма част от "докторите" да не кажа че са и половината от тях, са инструктирани, как да унищожат населението, което вече на може да робува за жълти стотинки и да плаща големи сметки, а само иска да получава пенсии и социални помощи, системата се изродява, тя е диктувана от алчните сатрапи, които час по скоро трябва да изтребем, за да има място на плнетата ни за още толкова жители, които може да са сангвиници, флегматици, меланхолици, щизофреници, само да не са алчни, защото всеки долен педераст е алчен за пари и власт и точно тези измети ще ни накарат да се обвиняваме защо не си носим маските, че болниците са се препълнили с болно от "корона" и няма място за другите, които не са болни от "ковид".
1
0
Мракобес (преди 3 месеца)
Рейтинг: 15409 | Одобрение: 2994
Безобразието е тотално! Проблемът е в адмиснистрацията, здраванта каса и министрите и това ,което спускат на болниците като процедури! Те са инстинските виновници! Другите са тия , които с години подкрепят това управление на некадърници, непрофесионалисти и тъпунгери с дипломи на хартия , но без грам да разбират какво са учили (ако изобщо са го учили). Тия в момента са на принципа - проба грешка и се упражняват в управление на наш гръб. Тройкаджии, които знаят само тарикатлъци пишат закони и са на управленски постове.  И освен това направиха така ,че да избягат читавите хора, разочаровани от такова управление, не само държавно, но и по предприятия и фирми. Всеки селяк вече стана голям фирмаджия. И в същото време - не се подготвят добри кадри, не се уважават умните хората, а се мачкат и реоресират. Прочетете статията в Петел - Защо българите взимат най-ниските заплати в ЕС - тя дава отговор и на това, защо се стига до такова безобразие в здравната система! От некадърно управление!
0
0
МоРсКи (преди 3 месеца)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
айки, aз на това се надявам от години ама явно Бог ни е забравил..
VHG
2
2
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 19489 | Одобрение: 6399
Къде е сега оня лайнар МрБиийн да ми обясни, че бялата мафия не била за бой? Къде си бе.. супол, дето ревеш за стотинките на лекарите от първа линия?! Да си видиш тия дето ги защитаваш , за какъв бой са! Бой до посиняване! И никакви пари!  Колко хора в България измряха и ще мръ като кучето заради тия неадекватни, прости, мислещи само за пари, бели престилки?! Колко репортажа трябва да изгледаме как размотават хора и ти се репчат и ти плюят в лицето все едно парцал! Ще им пляскаме! Ще ми пляскаме гръба с дървото, на тия престилки! Същите убийци като мангалите дето колят баби по селата, за да им земат и последните 20лв.! 
5
0
Варна (преди 3 месеца)
Рейтинг: 81546 | Одобрение: 37891
ще се сетите, че хората умират не заради Ковид а заради здравната система, ама може и да сте умрели вече. По-голям шанс имате да оцелеете ако имате доказан ковид
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
4
1
айки (преди 3 месеца)
Рейтинг: 23712 | Одобрение: 7617
   ей заради такива скапани и безотговорни лекари...сме на това дередже......Бог ще ги накаже....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама