Нова сила се появи на хоризонта в България: Стъки, Недялков и Виктор Димчев основаха консервативно-патриотичен кръг

28.04.2021 / 17:01 9

Кадър Булфото, БТВ и ФБ Недялков и Недков

Нова сила се появи на политическия хоризонт в България. 

Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко Недялков и Юлий Москов, режисьорът и фотограф Виктор Димчев, Боян Чуков и други основаха консервативно-патриотичен кръг, написаха от пресцентъра на клуба.

Ето съобщението им:

Демокрацията е в опасност, държавата е в плен на подмяната, накърнено е достойнството на българската нация, опростачването и чалгаризацията доминират в политическата култура. На карта е поставен европейският път на развитие на България, реанимират се мракобесни практики от времето на комунизма.

Безпардонно и по болшевишки се пипат изборното законодателство и фундаментите на Конституцията, правят се опити за подчинение и унижение на съдебната власт в полза на синекурните интереси на определени партийни централи. Информационната среда е превзета от фалшиви новини, тиражирани от анонимни сайтове и тролски армии в социалните мрежи.

Около тези тревожни констатации се обединиха граждани, преподаватели, политолози, социолози, учени, спортисти, юристи, издатели и журналисти на дискусия в базата на националния отбор по футбол в Бояна.

Те прегърнаха идеята, че в ситуацията на институционален хаос, агресивна хибридна война, натрапване на чужди ценностни модели и криворазбран “глобализъм” повече отвсякога е нужно да звучи трезвият и мъдър глас на интелигентните хора. На образованите, знаещи и можещи патриоти, неопетнети от досега с политиката и държавните постове.

Сред присъствалите бяха Станислав Недков – Стъки, издателите Недялко Недялков и Юлий Москов, режисьорът и фотограф Виктор Димчев, Боян Чуков, шефката на Съюза на репресираните от комунизма Лиляна Друмева, адвокат доц. Цвета Маркова, журналистите Светослав Костов, Стефан Ташев, Владимир Зарков, председателят на национално движение “Хан Кубрат” Веселин Костов.

Участниците недвусмислено обявиха, че са готови на решителни стъпки за опазване на нормалността, реда и закона, разделението на властите, социалния мир, изконнобългарския и християнски морал, като се съгласиха да учредят консервативно-патриотично движение, което да привлече широк кръг единомишленици сред родната общественост. И да им предложи идейна алтернатива. 

Конкретните намерения на новата гражданска инициатива ще бъдат обявени в най-скоро време.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
ас (преди 4 месеца)
Рейтинг: 73843 | Одобрение: 16628
сега явно е модерно всеки нов еничар да се нарича "патриот". тея дебили няма да саберат 1000 гласа при едни неподправени избори.
5
3
chirak (преди 4 месеца)
Рейтинг: 12563 | Одобрение: 4263
Тримата глупаци..
4
1
:) (преди 4 месеца)
Рейтинг: 26399 | Одобрение: 7454
Тука виждам трима пИдали, които ще играят на влакче - герберчета-знатни, наредили се на влакче.. Стъките, Пикльовци и сие , ще се думкат отзадЗе. точно като стоянчо, лм-чо и пра-българчето ни любимо.. ще се плющят за гербрството незабравимо! 
3
2
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 75878 | Одобрение: 26073
И ние с: Гаро Акулата, Пешо Узото, Симо Русалката,Соня Жадното и Милка Манлихерата правим рибарско алкохолна формация "Път към Рая". Всеки ,който се чувства предаден от жена си, любовницата и най-паче от тъщата, го каним в нашето патриотично сдружение. Водени от най-светли мисли приканваме всички омерзени и нещастливи хора във Варна и областта , да се включат в малката ни формация! Основния принцип, който ще ни води в тъмните вечери е: "Изтрийте калта от душите си!" "Кой каквото си донесе ,то това и ще яде и кой каквото си доведе,то и това ще си "..." Даренията за малката ни партия, моля, да бъдат от течно естество!
3
1
Вин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 2466 | Одобрение: 146
Пълен кашмарлок! От една страна защитават "европейски път на развитие", от друга някой налагал "криворазбран глобализъм" и чужди ценности!? Сякаш ЕС сам по себе си не е проект за глобализация на Европа? ММА боец + Чуков= нюню комбинаУсмивка)
2
0
Варна (преди 4 месеца)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
Димчев защо днес не брои с ченгели и чертички 5-те протестиращи от ВМРО-Боко
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
4
0
Голям праз (преди 4 месеца)
Рейтинг: 13856 | Одобрение: 2856
Още няколко Наполеончета!!!
5
2
Звезди (преди 4 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Ухилен   Спрете да ни занимавате с този наркопитек и какво е казал. Никой не го интересува.  
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
3
0
Варна (преди 4 месеца)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
всеки комплексар подлога е патрЕот в тая държава
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik