Няма и година! Красивият нов парк във „Възраждане“ във Варна вече е за ремонт, велоалеята се нацепи (снимки)

11.09.2019 / 12:04 13

снимки: Силвия Великова, Фейсбук

В края на октомври миналата година кметът на Варна Иван Портних се похвали с новия красив парк в кв. „Възраждане“ във Фейсбук и пусна наистина красиви снимки на зоната за отдих от въздуха. Тези дни една варненка „приземи“ представата за състоянието на парка и го показа отблизо и в детайли. И картинката не е никак хубава...

Силвия Великова публикува във Фейсбук поредица от парка, чието състояние само месеци след изграждането му може да се определи като... за ремонт. Ето какво написа тя като коментар към кадрите си:

„#Парк Възраждане една година след създаването му....Пукнатините на велоалеята ще покажа малко по късно....Не мога да разбера що за алчност и некадърност е това...Не може ли да се направи нещо качествено и смислено в тая държава, което да остане поне до следващото поколение. Язък, че живеем на място, където е открито най - старото обработено злато на света от 4000 години преди Христа. Творенията на управниците ни не издържат и 4 години !!!

Добавям днес разпадащата се велоалея, непочистеното дере, необезопасените шахти, бездомни кучета....Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?“

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Пешо от Виница (преди 9 месеца)
Рейтинг: 50259 | Одобрение: 19239
"Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?"-Към Арменския поп, госпожо....Бог, високо, Бойко в София...., а парите са усвоени....Усмивка
4
3
Atna (преди 9 месеца)
Рейтинг: 5206 | Одобрение: 2236
Чак пък красив....
13
1
tonivp (преди 9 месеца)
Рейтинг: 2198 | Одобрение: 888
Най долна качество и най ефтиното коета може да съществува. Гредите на пейките от слепени дъскички,е как да издържат повече от година.Сега почват усвояване на парите за ремонта
10
8
владо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 12278 | Одобрение: 6583
В един популярен в нета клип се казваше "Ей го дей Росене велоалея.Да видиш кЪк се работи градивно" ....... Ако съобразим горната фраза с реалността в град Варна, фразата би следвало да изглежда така: "Ей го дей Иване, велоалея. Да видиш кЪк се усвоява градивно". Отново изтъквам, че според мен единствения виновник за положението, в което се намираме, е заспалото население. Спи и си трае. А някой краде -парите му, мечтите му, живота му........и този на неговите деца.
17
6
Варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 76329 | Одобрение: 36744
най-големият вандал в тоя град е община Варна. Хората й пречат. Ако можеше само да се усвояват парите от ЕС а да нямаше хора да пречат. Егати кефа щеше да е никой да не й сяда по пейките да не й кара по улиците да не мрънка колко е разрушено всичко. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
14
1
Ванката (преди 9 месеца)
Рейтинг: 5113 | Одобрение: 1963
Хехе за сцепената дъска съм съгласен но другото е сритано да се счупи, на много места се случва това, че съм и бил свидетел на такива деяния и съм се карал с диванетата. А че се слага най евтиното мисля, че го казах ;)
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
21
4
хехе (преди 9 месеца)
Рейтинг: 2870 | Одобрение: 1480
да бе, вандали... я погледни по-внимателно как им се цепят гредите на пейките. толкова им е "качествен" материала. фирмата слага най-евтиното, обаче и плащат за най-скъпото. всъщност, така е - вандали са виновни! вандалите в Общината и крадливите им съучастници от пратийните фирми!!!
18
0
Ванката (преди 9 месеца)
Рейтинг: 5113 | Одобрение: 1963
Едната пейка не е счупена от експлоатация, а от вандали! Това е чалгапоколението, възпитано да руши и без елементарна култура. А другото е от изпълнението защото са дадени примерно милион лева а са вложени 100 или 200 хиляди, а другите са на мене на тебе ;)
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
13
8
:) (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11119 | Одобрение: 4759
ГЕРБ - видими резултати! ;) БРАВО и на Портних, само така, качествено, бързо, за много пари. Само ГЕРБ могат да постигнат ТОВА, което виждате на снимките. БСП-то ? Вашите алеи що не се разпадат? Ако беше лесно ехееее.. 
13
3
гарфилд (преди 9 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Пак е изкарал близо година този парк.Това трЕБЕ да е повод за гордост на кметчето,а   неблагодарни граждани го атакуват непрекъснато. Смилете се над кмета,ааа пианиста,той толкова си може. Усмивка:cheerful:
16
5
Варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 76329 | Одобрение: 36744
няа пари за ремонт. ЕС дава пари само за нови проекти. Предполага са, че общините на които ги дават не са толкоз фалирали, че да не могат да си запълват дупките по улиците и да оправят тротоарите. Ама Варна е зле зле зле и финансово и като идеи за развитие
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама