Няма и година! Красивият нов парк във „Възраждане“ във Варна вече е за ремонт, велоалеята се нацепи (снимки)

11.09.2019 / 12:04 13

снимки: Силвия Великова, Фейсбук

В края на октомври миналата година кметът на Варна Иван Портних се похвали с новия красив парк в кв. „Възраждане“ във Фейсбук и пусна наистина красиви снимки на зоната за отдих от въздуха. Тези дни една варненка „приземи“ представата за състоянието на парка и го показа отблизо и в детайли. И картинката не е никак хубава...

Силвия Великова публикува във Фейсбук поредица от парка, чието състояние само месеци след изграждането му може да се определи като... за ремонт. Ето какво написа тя като коментар към кадрите си:

„#Парк Възраждане една година след създаването му....Пукнатините на велоалеята ще покажа малко по късно....Не мога да разбера що за алчност и некадърност е това...Не може ли да се направи нещо качествено и смислено в тая държава, което да остане поне до следващото поколение. Язък, че живеем на място, където е открито най - старото обработено злато на света от 4000 години преди Христа. Творенията на управниците ни не издържат и 4 години !!!

Добавям днес разпадащата се велоалея, непочистеното дере, необезопасените шахти, бездомни кучета....Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?“

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 94923 | Одобрение: 30628
"Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?"-Към Арменския поп, госпожо....Бог, високо, Бойко в София...., а парите са усвоени....Усмивка
4
3
Atna (преди 4 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 2239
Чак пък красив....
13
1
tonivp (преди 4 години)
Рейтинг: 3282 | Одобрение: 1072
Най долна качество и най ефтиното коета може да съществува. Гредите на пейките от слепени дъскички,е как да издържат повече от година.Сега почват усвояване на парите за ремонта
азззз
10
8
владо (преди 4 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
В един популярен в нета клип се казваше "Ей го дей Росене велоалея.Да видиш кЪк се работи градивно" ....... Ако съобразим горната фраза с реалността в град Варна, фразата би следвало да изглежда така: "Ей го дей Иване, велоалея. Да видиш кЪк се усвоява градивно". Отново изтъквам, че според мен единствения виновник за положението, в което се намираме, е заспалото население. Спи и си трае. А някой краде -парите му, мечтите му, живота му........и този на неговите деца.
17
6
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
най-големият вандал в тоя град е община Варна. Хората й пречат. Ако можеше само да се усвояват парите от ЕС а да нямаше хора да пречат. Егати кефа щеше да е никой да не й сяда по пейките да не й кара по улиците да не мрънка колко е разрушено всичко. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
14
1
Ванката (преди 4 години)
Рейтинг: 47838 | Одобрение: 9563
Хехе за сцепената дъска съм съгласен но другото е сритано да се счупи, на много места се случва това, че съм и бил свидетел на такива деяния и съм се карал с диванетата. А че се слага най евтиното мисля, че го казах ;)
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
21
4
хехе (преди 4 години)
Рейтинг: 2872 | Одобрение: 1482
да бе, вандали... я погледни по-внимателно как им се цепят гредите на пейките. толкова им е "качествен" материала. фирмата слага най-евтиното, обаче и плащат за най-скъпото. всъщност, така е - вандали са виновни! вандалите в Общината и крадливите им съучастници от пратийните фирми!!!
18
0
Ванката (преди 4 години)
Рейтинг: 47838 | Одобрение: 9563
Едната пейка не е счупена от експлоатация, а от вандали! Това е чалгапоколението, възпитано да руши и без елементарна култура. А другото е от изпълнението защото са дадени примерно милион лева а са вложени 100 или 200 хиляди, а другите са на мене на тебе ;)
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
13
8
:) (преди 4 години)
Рейтинг: 36879 | Одобрение: 8184
ГЕРБ - видими резултати! ;) БРАВО и на Портних, само така, качествено, бързо, за много пари. Само ГЕРБ могат да постигнат ТОВА, което виждате на снимките. БСП-то ? Вашите алеи що не се разпадат? Ако беше лесно ехееее.. 
13
3
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 53234 | Одобрение: 17209
Пак е изкарал близо година този парк.Това трЕБЕ да е повод за гордост на кметчето,а   неблагодарни граждани го атакуват непрекъснато. Смилете се над кмета,ааа пианиста,той толкова си може. Усмивка:cheerful:
16
5
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
няа пари за ремонт. ЕС дава пари само за нови проекти. Предполага са, че общините на които ги дават не са толкоз фалирали, че да не могат да си запълват дупките по улиците и да оправят тротоарите. Ама Варна е зле зле зле и финансово и като идеи за развитие
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама