Няма и година! Красивият нов парк във „Възраждане“ във Варна вече е за ремонт, велоалеята се нацепи (снимки)

11.09.2019 / 12:04 13

снимки: Силвия Великова, Фейсбук

В края на октомври миналата година кметът на Варна Иван Портних се похвали с новия красив парк в кв. „Възраждане“ във Фейсбук и пусна наистина красиви снимки на зоната за отдих от въздуха. Тези дни една варненка „приземи“ представата за състоянието на парка и го показа отблизо и в детайли. И картинката не е никак хубава...

Силвия Великова публикува във Фейсбук поредица от парка, чието състояние само месеци след изграждането му може да се определи като... за ремонт. Ето какво написа тя като коментар към кадрите си:

„#Парк Възраждане една година след създаването му....Пукнатините на велоалеята ще покажа малко по късно....Не мога да разбера що за алчност и некадърност е това...Не може ли да се направи нещо качествено и смислено в тая държава, което да остане поне до следващото поколение. Язък, че живеем на място, където е открито най - старото обработено злато на света от 4000 години преди Христа. Творенията на управниците ни не издържат и 4 години !!!

Добавям днес разпадащата се велоалея, непочистеното дере, необезопасените шахти, бездомни кучета....Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?“

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 27898 | Одобрение: 12683
"Някой знае ли към кого да се обърна, за да потърся отговорност?"-Към Арменския поп, госпожо....Бог, високо, Бойко в София...., а парите са усвоени....Усмивка
4
3
Atna (преди 1 седмица)
Рейтинг: 4342 | Одобрение: 1982
Чак пък красив....
13
1
tonivp (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1801 | Одобрение: 836
Най долна качество и най ефтиното коета може да съществува. Гредите на пейките от слепени дъскички,е как да издържат повече от година.Сега почват усвояване на парите за ремонта
79
61
Collector (преди 1 седмица)
Рейтинг: 44447 | Одобрение: 36217
Там живеят само селски калцуни! Унищожили са пейки и настилката! Какво ви е виновен кметът, плебеи?
COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД
10
5
владо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 10350 | Одобрение: 6080
В един популярен в нета клип се казваше "Ей го дей Росене велоалея.Да видиш кЪк се работи градивно" ....... Ако съобразим горната фраза с реалността в град Варна, фразата би следвало да изглежда така: "Ей го дей Иване, велоалея. Да видиш кЪк се усвоява градивно". Отново изтъквам, че според мен единствения виновник за положението, в което се намираме, е заспалото население. Спи и си трае. А някой краде -парите му, мечтите му, живота му........и този на неговите деца.
17
4
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 64527 | Одобрение: 34152
най-големият вандал в тоя град е община Варна. Хората й пречат. Ако можеше само да се усвояват парите от ЕС а да нямаше хора да пречат. Егати кефа щеше да е никой да не й сяда по пейките да не й кара по улиците да не мрънка колко е разрушено всичко. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
14
1
Ванката (преди 1 седмица)
Рейтинг: 2880 | Одобрение: 1400
Хехе за сцепената дъска съм съгласен но другото е сритано да се счупи, на много места се случва това, че съм и бил свидетел на такива деяния и съм се карал с диванетата. А че се слага най евтиното мисля, че го казах ;)
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
21
4
хехе (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1825 | Одобрение: 1135
да бе, вандали... я погледни по-внимателно как им се цепят гредите на пейките. толкова им е "качествен" материала. фирмата слага най-евтиното, обаче и плащат за най-скъпото. всъщност, така е - вандали са виновни! вандалите в Общината и крадливите им съучастници от пратийните фирми!!!
18
0
Ванката (преди 1 седмица)
Рейтинг: 2880 | Одобрение: 1400
Едната пейка не е счупена от експлоатация, а от вандали! Това е чалгапоколението, възпитано да руши и без елементарна култура. А другото е от изпълнението защото са дадени примерно милион лева а са вложени 100 или 200 хиляди, а другите са на мене на тебе ;)
Да бъдеш или да не бъдеш, това е въпросът!
13
8
:) (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6823 | Одобрение: 3493
ГЕРБ - видими резултати! ;) БРАВО и на Портних, само така, качествено, бързо, за много пари. Само ГЕРБ могат да постигнат ТОВА, което виждате на снимките. БСП-то ? Вашите алеи що не се разпадат? Ако беше лесно ехееее.. 
13
3
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 26149 | Одобрение: 11024
Пак е изкарал близо година този парк.Това трЕБЕ да е повод за гордост на кметчето,а   неблагодарни граждани го атакуват непрекъснато. Смилете се над кмета,ааа пианиста,той толкова си може. Усмивка:cheerful:
16
3
Варна (преди 1 седмица)
Рейтинг: 64527 | Одобрение: 34152
няа пари за ремонт. ЕС дава пари само за нови проекти. Предполага са, че общините на които ги дават не са толкоз фалирали, че да не могат да си запълват дупките по улиците и да оправят тротоарите. Ама Варна е зле зле зле и финансово и като идеи за развитие
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама