Обявиха името на първия кандидат за кмет на Варна

07.09.2019 / 20:29 7

Общинският съветник Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна за предстоящите местни избори в края на октомври. Номинацията му беше представена от председателя на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов, пише "Черно море".

Той коментира, че това е очаквана кандидатура. Бих казал изключително достойна кандидатура. Съвсем естествено е всяка партия да рекламира своя кандидат за този отговорен пост. Ние влизаме в предизборната кампания с достоен човек, каза председателят на НФСБ Валери Симеонов.

Партията се явява самостоятелно на изборите във Варна, а Димитър Карбов ще бъде и водач на листата.

За четири години в Общинския съвет на Варна, мисля че показахме едно достойно поведение, балансирана политика. Нито бяхме опозиция, нито бяхме мнозинство. Показахме една национално отговорна политика, която е в името на развитието на нашия град, отбеляза Димитър Карбов.

НФСБ ще има свои кандидати за районните кметства в града включително и заместник-областния управител Илиян Карагьозов, който се кандидатира за кмет на най-големия район във Варна „Приморски“. Партията ще има кандидати за кметове за три от селата в общината, а в Девня и Белослав ще бъдат заедно с ВМРО. В Провадия, Дългопол, Аврен и Аксаково НФСБ ще се яви самостоятелно."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
kaka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Мале мале!!!! Тези избори ще са интересни.И така и така летим към бездната ,то поне да гледаме сеир.То куцо и саката дето трябва да е в затвора ще става кмет.И най-агресивните отрепки и какво ли още не ще изплува от дълбините на забвението.КЪДЕ Е ТОЗИ НАРОД-КЪДЕ Е ??? Да се вдигне и да измете тези безмозъчни крадци и олигофрени,дааааа то всъщност 500 години явно не са стигали.
8
4
стоян (преди 9 месеца)
Рейтинг: 2121 | Одобрение: -6489
Кабов не се бори за кмет....търси си партия за стъвтник, шото има да дава пари...обещано 
25
12
Наблюдател (преди 9 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-" Общинският съветник Димитър Карбов е първият кандидат за кмет на Варна ....." -     Едно от Мекеретата на "силовите групировки" във Варна, търси по-добро място на копанята наречена Общински съвет – Варна.;) Той Кмет няма да стане и го знае много добре, но трябва да се "разводнят" политическите пристрастия в града, че по-лесно "Слънцето" да овладее отново кметския стол.8-) За "сателитните помяри" на ГерП  винаги ще има подаяния (оглозгани кокали), подхвърлени им високомерно от господарската трапезата.:errm:  Някои ядат хляб, сирене и домати, но запазват човешкото си достойнство, но това е въпрос на само-идентифициране - морална чест.:blink: Но за други,  подлизурковците  подобни на Димитър Карбов :wassat: не е важна социалната им чест и уважението на обществото, а само личната облага.:dizzy: За подобен тип хора, "улицата" е казала : - " Някои се навеждат не защото са изтървали нещо, а за да не изтърват." или пък - " При борбата с живота някои си разраняват лактите, а други коленете.";)
21
2
Пешо от Виница (преди 9 месеца)
Рейтинг: 48084 | Одобрение: 18724
И какво реално е направил за своите съграждани досега? За децата си , фамилията и близкото обкръжение не питам, щото се досещам......Я ,какви бузки е наял от "служба на народа"?:errm:
16
2
гарфилд (преди 9 месеца)
Рейтинг: 35158 | Одобрение: 13903
Нищо,че е от моите доскорошни фаворити,няма да гласувам за него.морето каза,че построил стадион...ама да беше вярно,този мушмул,щеше поне да е на балотаж.
15
5
морето (преди 9 месеца)
Рейтинг: 1086 | Одобрение: 156
Той е!Вече построи един стадион!Колко му е да стане кметУсмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама