От общината съветват ползващите автобус №409 във Варна да следят разписанието, тъй като превозвачите са два

29.06.2022 / 15:43 2

Снимка: петел, архив

От общинската пресслужба излязоха с вашжно съобщение за ползващите автобус №409 във Варна:

За информация на пътниците, ползващи автобусна линия №409 по направление гр. Варна – гр. Аксаково: Обслужването на линия 409 се извършва едновременно от двама превозвачи - от страна на Община Варна е „Градски транспорт“ ЕАД, а от страна на Община Аксаково е „Ченсфилд-55“ ЕООД.

По писмено уведомление от „Ченсфилд-55“ ЕООД, адресирано до Областния управител на област Варна, както и до кметовете на Община Аксаково и на Община Варна, считано от 01.07.2022 г. в автобусите на превозвач – квота гр. Аксаково ( „Ченсфилд-55“ ЕООД ) се преустановява действието на всички карти и билети, издавани от Община Варна и „Градски транспорт“ ЕАД, съобщават от ОП ТАСРУД.

Уведомяваме пътниците, ползващи обществения транспорт по маршрутна линия №409 по направление гр. Варна - гр. Аксаково – гр. Варна, че считано от 01.07.2022 г. /петък/ в автобусите на Превозвача обслужващ Община Аксаково - „Ченсфилд-55“ ЕООД няма да се признават превозните документи – билети и карти от Автоматизираната билетна система и абонаментни карти, издавани от „Градски транспорт“ ЕАД.

За улеснение на гражданите и гостите на града препоръчваме да се следи разписанието на автобусите на двата отделни превозвачи и да се използват превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД, допълват от ОП ТАСРУД.

Реципрочно на едностранно въведената мярка, в превозните средства на „Градски транспорт“ ЕАД няма да се считат за валидни превозни документи, издадени от „Ченсфилд-55“ ЕООД.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
6
Мракобес (преди 1 месец)
Рейтинг: 48175 | Одобрение: 1215
Тея ги хапят мишките! Всяко се опитва да си прави държава в държавата и да заобикаля правилата. А не може ли да ги махнат тия ченсфилд? Що за простотия разиграват на гърба на хората?!?
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
1
0
Пиша на кирилица (преди 1 месец)
Рейтинг: 3131 | Одобрение: 396
За [color=#33cc33]улеснение на гражданите и гостите на града препоръчваме да се следи разписанието.[/color] Ангелче
Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама