Пребиха зверски жена в трамвая в София заради забележка към пушач

29.01.2021 / 11:19 8

кадър и видео: bTV

Жена получи хематом на крака и обида направила забележка на пътник в трамвая, който пушил цигара. В отговор той я нападнал, предаде bTV.

„Един господин – запалил цигарка и си пуши вътре и си пие в трамвая. Всички си се возят, никой не му прави забележка. Никой нищо не му казва. При което аз се обръщам и му казах: „Господине, не е редно да се пуши в трамвай“. Той агресивно ми обясни, че „днес в трамвая се пуши“. Обиди ме, нагруби ме, напсува ме“, разказа пред жената, която не разкри лицето си пред телевизията.

Въпреки грубия тон, тя не се отказала: „Отидох при ватмана, почуках му на стъклото и му казах: „Извинявайте, имаме проблем в трамвая – един господин пуши“. Отговорът беше: „Аз проблеми нямам. Ето тук на кабинката има телефон – обадете се“.

Жената набира номера за сигнали при нарушаване на забраната за пушене. Отсреща обаче ѝ отговарят, че са от РЗИ, а щом пуши не ватманът, а пътник – нищо не могат да направят. Съветват я да подаде сигнал на 112. Докато говори по телефона, към нея тръгва човекът, на когото е направила забележка.

„Каза ми, че ще ме убие. Ритна ме в крака – силно. След това тръгна да ме рита понагоре в корема, но аз се дръпнах между седалките и той излезе от предната врата. В трамвая има камери, които са записали случилото се. Според Столичния електротранспорт ватманът също е предупредил пътника да махне цигарата, но побой не видял.

„Никаква не беше реакцията на околните, а почти всички седалки бяха заети. Те могат да те убият в трамвая и никой нищо няма да направи, най-много някой да снима клипче може би. Пътуваме в градския транспорт със страх. Това е и по улиците с колите – засече някой някого и се почват едни саморазправи…. Това хората живеем в страх – трябва да се събудим. Нищо няма да се промени, ако почне промяната вътре от нас“, убедена е тя.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 42413 | Одобрение: 14763
Няма да забравя един турчин,с чиято бригада работихме на Ривиера преди 20 и кусур години,как ми каза:''И вие сте същите като нас,но ако ти ми скочиш на бой,виж ги тези всички.Скачат върху тебе.А аз,ако ти скоча,я излезе 1 българин,да те защити,я не.''Погледнах го и му казах:За съжаление,си прав.Много готини хора бяха.И той и бригадата му.
6
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 227828 | Одобрение: 21518
Како.....внучката питала баба си : "Бабо, едно време като не сте показвали крака и ц*ици, как са ви избирали мъжете.....?"......"Ами бабиното, едно време имаше еб*ачи, а сега зяпачи....."!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
6
1
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Отвратително поведение :dizzy:, но за жалост все по-често срещано явление в днешни времена.Намусен Всеки се затворил в "черупката си" и те гледат с "празен" поглед като бездушна твар.:'( Или пък е на другата крайност - нагъл, нахален, безпардонен към другите, просто - селяндур.Гняв Бич за нашите градове! Колко е актуална за България днес сентенцията : -" О времена, о нрави!:unsure: Падението на морала в днешното общество е очеваден!Намусен  Моралът е съвкупност от норми, ценности и правила за поведение в едно общество и трябва да е регулатора на междуличностните отношения в това общество. Започва от семейството и би трябвало да се доразвие от "улицата", сиреч обществената среда. ...... "Е да, да, ...ама не!"Намусен Прав е и колегата кака:  -"Не останаха истински мъже в тая страна, а за полицията да не говорим!"Намусен 
4
0
Марио (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16890 | Одобрение: 3545
....и изведнъж ,всички станаха дебили...:wassat:
3
0
Pipilota (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1940 | Одобрение: 60
Брутално! Как е възмобно никой да не се е намесил и помогнал???!
3
0
CAXAPA (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2401 | Одобрение: 836
И ватмана носи отговорност с овчето си бездушие и безхаберие. 
4
3
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 52032 | Одобрение: 6372
Не останаха истински мъже в тая страна,а за полицията да не говорим! Ако имаше трябваше да му навре цигарата в аналната област.
2
0
Пиша на кирилица (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3093 | Одобрение: 388
Същите кавали и на опашките и на светофарите. А никой не ви е длъжен да ви диша дима който даже и вие не гълтате. По времето на бай Тодор само дъртите циганки пушеха на улиците, а в превозните средства на масовия градски транспорт никога.
Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама