Профил във Фейсбук "ВиК Варна" към абонатите: Не ни звънете за аварии! Дружеството: Фалшив е!

19.08.2021 / 10:40 6

Кадър гугъл мапс

Профил във Фейсбук "ВиК Водоснабдяване и канализация" вбеси варненци.

От дружеството твърдят, че профилът е фалшив с цел да пуска фалшиви новини от името на дружеството.

На много места в морската ни столица през последните дни има аварии и варненци и гостите на града страдат от липса на вода в летните жеги и разгара на туристическия сезон, пише offnews.bg.

Изведнъж от профила, който изглежда сякаш е на общинската фирма, призовават клиентите си да не ги безпокоят, тъй като те нямали време и търпение да изслушват проблемите им!!!

Въпросното съобщение в социалната мрежа гласи следното:

Поради различни ремонти и интервенции, по време на този сезон, абонатите по места може да нямат вода за различни периоди от време.

Молим, не безпокойте нашите служители на телефонната централа (и тук на лично съобщение, защото тук не е информация), тъй като звънят много абонати и служители нямат време и търпение да изслушат всички, при условие, че няма какво да се направи, освен да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване.

Следете всеки ден сайта ни, там гледаме да качваме информация. Често може да качим в него информация, че водата ще дойде в определени часове - но не спирайте на всеки половин час да следите сайта за промени, тъй като често може да ни трябва повече време.

Под публикацията се е разразила истинска буря от гневни коментари, а повечето от тях не стават по никакъв начин за публикуване.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Пиша на кирилица (преди 2 години)
Рейтинг: 5756 | Одобрение: 616
То пък сайта им за самоотчет да не мислите, че не е фалшив? Слагаш си кубиците и инкасаторката цъфва. Е за ко ходиш по домовете като има самоотчет и covid. Ами защото виждала резултата от самоотчета чак след 2-3 дена. Такава им била системата. А тази наредба 4 направо кърти. Имаме апартаменти с 4 човека и 0 кубици за 2 години. През тия две години всички им плащаме водата разпределена по партиди. Ония продават апартамента и на новите собственици им се откриват нови партиди. И така 5 пъти. А бе я си правете наредбата ве серсеми.
Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.
2
2
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
държавната собственост винаги е била живо крадене и некадърност. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
1
0
Dooobre!!! (преди 2 години)
Рейтинг: 16359 | Одобрение: 6279
Пука му на Вълканов. Той така си е оплел кошницата. Така се е нагушил вече покрай всичките си обвързаности с кметчето, че му е през оня дали имаме вода или напротив. Ето ви една малко стара информация, но пък е твърде показателна за щенията на шефовете на ВиК.                       https://youtu.be/2oowZkElLNQ
Да живей България!
2
1
666 (преди 2 години)
Рейтинг: 20551 | Одобрение: 5716
Всички са за изтрепване...
4
1
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 83700 | Одобрение: -970
Алоуууу, енергото ли е? -Не, ВиК-то. -А, няма значение, и на вас да ви е@а м@йката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама