Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от "Възраждане": Предпочетоха членове, които не задават въпроси

16.08.2022 / 16:43 9

Снимка Фейсбук, Цвета Галунова

"Възраждане" не включи в листите си за изборите известна личност, която бе народен представител от партията в последния парламент.

"Предпочитанията натежаха към партийните членове, които поставят интересите на партията на първо и единствено място, които не си позволяват да поставят под съмнение управленските решения, да задават въпроси и да искат да бъдат убеждавани в конкретни позиции и процедури на партията", посочи европейската шампионка по шах Цвета Галунова.

"На 14.08. се взе решение в листите на "Възраждане" да попаднат само доказани партийни членове, а гражданските квоти, каквато бях аз, да бъдат освободени от ангажимент. В крайна сметка "договорът" между мен и "Възраждане" започна с началото на кампанията през октомври 2021г. и приключи с края на 47-то Народно събрание. Предстоеше предоговаряне на партньорството, но то не се състоя." Това съобщи бившият депутат от "Възраждане" Цвета Галунова.

По думите на Галунова партньорството й с "Възраждане" ще продължи.

"За ПП "Възраждане" резултатите или не бяха достатъчни, или не бяха от съществено значение. Предпочитанията натежаха към партийните членове, които поставят интересите на партията на първо и единствено място, които не си позволяват да поставят под съмнение управленските решения, да задават въпроси и да искат да бъдат убеждавани в конкретни позиции и процедури на партията", пиши още Галунова, цитирана от eurocom.bg.

Ето и целият й пост:

Различното в обикновена среда не блести, а по-често се пренебрегва и подценява."

🏆 Като европейски шампион по шахмат знам, че чрез работа и личностно развитие се постигат високи резултати. Вярвам, че така е и в политиката, въпреки че говоренето е основният инструмент, който се използва, редно е да са на лице реални резултати в следствие на това говорене, за да има смисъл и полза от него.

🇧🇬В Народното събрание функцията на народния представител е да убеди мнозинството от народни представители, че предлаганата законова промяна ще подобри качеството на живот на определена група хора.

💫В 47-то Народно събрание експериментирах с различни подходи за осъществяване на различни каузи. Заедно с моя екип изготвяхме внимателно стратегия по всеки един казус, влизахме в битки на терен, адаптирахме методите, когато ситуацията или конкретни обстоятелства се променяха. И най-вече общувахме, както с тези, които се явяваха защитници на каузата, така и с тези, които не я подкрепяха, не бяха убедени или им липсваше информация.

✨Вярвам, че ако в една консервативна организация се появи човек или група от хора с иновативен и творчески подход е добре те да бъдат отделени от консерваторите, да се осигурс ресурс за тях и да се оставят да работят, за да експериментират с нови методи и да се докажат с резултати. Ако не успеят, на практика не се губи почти нищо, но, ако успеят, могат да променят образа на цялата организация.

☑️ Моята равносметка е, че чрез дипломация и диалогичност имах своя съществен дял за това 174 музея и галерии да получат 20 млн. лв. повече в сравнение с изминалата година. Чрез дипломация и диалогичност заедно с моя екип направихме така, че една привидно непостижима кауза, каквато беше 50% българска музика в ефира на националните ни медии, да бъде гласувана положително от всички парламентарни групи в комисията по култура на първо четене. Вярвам, че само животът на 47-то Народно събрание не стигна, за да мине законопроектът и през Пленарна зала.

💡Вярвам в максимата, че който не цени активните хора с потенциал за развитие на една държава, подкопава нейното бъдеще.

❎ За ПП "Възраждане" резултатите или не бяха достатъчни, или не бяха от съществено значение. Предпочитанията натежаха към партийните членове, които поставят интересите на партията на първо и единствено място, които не си позволяват да поставят под съмнение управленските решения, да задават въпроси и да искат да бъдат убеждавани в конкретни позиции и процедури на партията.

⛔ На 14.08. се взе решение в листите на "Възраждане" да попаднат само доказани партийни членове, а гражданските квоти, каквато бях аз, да бъдат освободени от ангажимент. В крайна сметка "договорът" между мен и "Възраждане" започна с началото на кампанията през октомври 2021г. и приключи с края на 47-то Народно събрание. Предстоеше предоговаряне на партньорството, но то не се състоя.

🔒Тяхно право е да се капсулират, щом вярват, че това е добре за партията. Не знам с какво моето отсъствие ще допринесе за Възраждане и за България, но аз оставам себе си, заедно с моя екип и с моите каузи. Вярвам, че когато човек върши правилните неща с добри намерения, няма нужда да се притеснява за бъдещето.

🙏Най-сърдечно благодаря на моя екип, който ме подкрепя неотлъчно, както и на всички Вас, мили хора, защото Вие сте моят най-верен коректив, че каузите, с които съм се захванала, са правилните за България. Ще продължавам да разчитам на вашата обективност.

👍Желая успех на стотиците възрожденци по структурите, които влагат сърце в справедливи каузи и искрено се надявам тяхната активност да бъде оценена.

🇧🇬 Вярвам, че партньорството ми с "Възраждане" ще продължи и занапред в лицето на всички инициативи в подкрепа на българския национален интерес.

✔️А вие, мили хора, продължавайте да следите страницата ми и да ми давате обратна връзка, защото Вашите коментари влияят на моята работа.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
12
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
По-добре за нея! Този е за психото и с усмирителна риза! Кретенче като Зеленски, ще ни докара беля като в Украйна! Дано народа се освести и тоя път не влезе в Парламента! Да си седи отвънка и да клявка там! Той тоя иска другите да са послушни овце и той само да ги стриже! Останал е на много ниско ниво като разбиране. Може да чете, може да се образова, но не ги вдява нещата. Мисленето му е до под носа!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
13
8
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Джави  Па, Кирчо и ПП рухнаха за едва 7 месеца. 😁 Представяме си колко на брой и големина комплекси има Киро с малкия мозък и големите зъби. 😂😂😂
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
7
2
dodo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11247 | Одобрение: 2047
Типично за вожда на Възраждане
6
6
Джавелин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1292 | Одобрение: -1568
всички структури с комплексар начело се разпадат 
„Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския“
5
3
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Нормално за такава партия - Вожда над всичко! 
4
6
Burton (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14333 | Одобрение: 2538
щом е била от възраждане е ясно колко струва...
6
10
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Радвай се Такива като теб не им е мястото там
Истината преди всичко
9
12
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Ами така е в политикара, гугутко. А и след курвенските изпълнения на Гунчева - са длъжни да се застраховат. 🙂 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама