Шофьори от Варна: "Зелената вълна" нещо не сработва

07.01.2021 / 14:00 8

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Снимка http://free-webcambg.com/

От известно време зелената вълна във Варна не е точно "зелена вълна", сигнализират шофьори до редакцията на "Петел". 

Има някаква неточност в преходното време на светофара до Полиграфията. От там цялата "зелена вълна" в града е разместена и при допустима скорост и леко задръстване не би могла да се използва. Това води до допълнително натоварване на автомобилите, чакащи по светофари, и още по-голямо замърсяване на въздуха в града, допълват потърпевши, настояващи за проверка и регулация от страна на отговорните органи. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Mitko (преди 2 седмици)
Рейтинг: 2833 | Одобрение: 578
Зелена вълна възможно само когато има еднакво разстояние между кръстовища, например като в Ню Йорк, Манхатън, у нас, ако ще синхронизират два кръстовище, с голяма вероятсност това нещо просто ще събере повече коли на трето кръстовище, къде зелена вълна вече не е възможна, заради различни разстояния между кръстовища.
1
3
уйчо (преди 2 седмици)
Рейтинг: 29667 | Одобрение: -2098
Затова карайте си моторите и си гледайте кефа...А иначе е елементарен въпрос на възпитание да пуснеш някого от път без предимство, като видиш, че шансът му е нулев. Ама де ги такива??
0
0
Трънков (преди 2 седмици)
Рейтинг: 365 | Одобрение: 65
В жк. Победа участъка от Цар Освободител е задръстен всеки работен ден сутрин вечер 17-18.30ч. е ад....заради дългото червено до ОМВ Смирненски и липсата на секция светофар за излизащите от Тойота - трябва да молят излизащите от блока на тойота да натисне някой пешеходния светофар.
Евксиноград
1
1
Мракобес (преди 2 седмици)
Рейтинг: 13816 | Одобрение: 2681
Как да работи като има кретени дето се влачат с 30 ,че  и с 20 км/ч. Просто простотията и липсата на каквато й да е култура на шофиране води до задръстванията. Едните кретени се влачат като охлюви и така се пречкат, другите пък фучат с 70-80 км/ч и така не дават възможност да се включат на другите в движението, така стават опашки и задръствания. Карайте с 50 и дайте възможност и на другите да се включат, зад а няма задръствания.
1
1
Дедо (преди 2 седмици)
Рейтинг: 7430 | Одобрение: 3430
При наличният автомобилен трафик през деня и същесвуващите варненски булеварди с по две активни ленти в платно,  зелена вълна няма как да стане...
2
1
kaka (преди 2 седмици)
Рейтинг: 20393 | Одобрение: 3633
Голямо копане падна голяма подмяна на електрониката и светофарите,явно много братчеди са назначени за специалисти в програмирането на изключително ""сложния софтуер" на светофарите.Но нормално като всичко пипнато от герб.
0
3
уйчо (преди 2 седмици)
Рейтинг: 29667 | Одобрение: -2098
От известно време я размърдаха, преди, светне ли ти зелено на полиграфията, поне до Червения откарваш без да спреш.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама