Синдикалист: Колегите от МВР са незащитени на пътя срещу мигрантите

23.11.2022 / 08:22 5

Редактор: Недко Петров

Стопкадър МВР

Дана колегата да се оправи и всичко да приключи за него благополучно, в сегашния случай с гонката с мигранти, считаме, че са прекрачени абсолютно всички граници. Нашата толерантност не се разбира правилно от ръководство на Министерството и поради тази причина Синдикалната федерация свиква федеративен съвет на трети декември, където ще решим точно с какви действия ще настояваме за абсолютно равностойно място в диалога в Министерство вътрешни работи, вече включително и по отношение на това, за което вие говорите, взимането на мерки за опазване на живота на нашите колеги, респективно нашите членове.

Това заяви по Нова Тв Илия Кузманов от Синдикалната федерация на служителити на МВР. 

Колегите от МВР са незащитени на пътя срещу мигрантите, те например нямат ленти с шипове. Взетите мерки са неефективни, вече почваме сериозно да си мислим, че има липса на капацитет това да не можеш да потърсиш и да предприемеш мерки, да закупиш възпиращи съоръжения, доведе до четирима загинали наши колеги само в рамките на 80 дни и един, който бере душа. Изобщо няма значение дали ленти с шипове има в дирекцията, след като ги няма в автомобилите. Цената на живота на полицаите вече става ниска и много колеги се страхуват да изпълняват задълженията си, допълни Кузманов.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29684 | Одобрение: 3644
 Никога и по никакъв повод не мога да съжаля или оправдая полюцай, дори и много от вас да казват че имало 2-3 ма съвестни на хиляда, не е вярно, всички еничари следят статуквото да върви с пълна сила за да могат да си чоплят семките по време на смяна и да си вземат няколко заплатки преди да излезат в шеметно висока пенсийка и по времето когато си чоплят семките трябва да няма нападани от простолюдието олигарси и полютици, трябва да се продават максимано големи количества дрога и трябва да се заработват от сводниците хиляди момичета да проституират, това стана от как хабната Тиква от Банкя "охраняваше" Тодор Живков и чрез ипон изтрепа с показни убийства в цялата Държава всички конкуренти по кражби. за да завземе еднолично власта и да продължава дълги години да краде народни мангизи и трудът на трудолюбивите българи и пенсиите им. 
1
1
Dooobre!!! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 17161 | Одобрение: 6491
уйчо, чак не ми се вярва, че даваш толкова разумно предложение. Магистрала Хемус ще бъде довършена за година, ако всичките тези кърлежи, които чакат някой да ги храни, се вкарат в трудовата повинност - колкото изработи, толкова да яде! И то всички бежанци. Украинките не само да реват, че не им осигуряват луксозно пребиваване, ами да ги пратят да готвят и да чистят в бежанските лагери. Е, тогава за три дни всичките ще се върнат в "родината"!
Да живей България!
3
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 351355 | Одобрение: 57520
А полицаите патлаци нямат ли, или ги носят само за украса....!? Да им увеличат правомощията, а не за всеки патрон да изписват кофи с мастило.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
0
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 93300 | Одобрение: 1285
Автобус с мангали не струва колкото живота на един полицай! Да ги гърмят, както карат с 200!  Шипове, пирамиди, да не стоят по складовете! Който оцелее, трудов лагер,под открито небе, където да си изкарва прехраната с труд, докато не реши дали ще се прибира в родината или там ще си изкара живота! Трафикантът, който ги е довел - отговорник на бригадата и за изпълнението на нормата.
1
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 139541 | Одобрение: 6236
Оборудвайте полицейските  коли  с ленти с шипове, картечници и да стрелят по нарушителите-престъпници. Стига милост , емигрантите ни помляха.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама